Избелване На Зъбите Варшава

Alta White къде да купя, Alta White нежелани ефекти, Alta White резултати, preparaty wybielające skórę

Alta White коментари, екшън, цена, къде да купя

Стоматология козметична ни въвежда в друго измерение, естетика и зъбобол. Вътрешна, мъртви зъби – е по-ярка на цвят на зъба, който право в резултат от болни майки, например след нараняване. Избелване на мъртъв зъб започва с повторно откриване и развитие на неговата камера. Вътре корони се нанася специален препарат за избелване на мъртвите зъби. Подложка за избелване на власт се сменят на всеки няколко дни, до получаване на желания ефект. Първоначално wybielany зъб може да бъде малко по-светла, отколкото на съседните зъби, но в рамките на няколко дни, настъпва леко потъмняване на цвета, зъб се адаптира за други зъби.

Ние не искаме да загубим всички привилегии, свързани с бяла усмивка, така че зъболекари все по-често посещават пациенти, които имат намерение за избелване на зъбите. Кой метод за избелване изберете, Какви са предимствата на избелване, На тези въпроси ще се опитаме да отговорим.

Alta White дозировка

Това е наслагване на метод за избелване на зъбите, който използва вещества на основата на водороден пероксид. Лигавицата се подготвя индивидуално за всеки пациент въз основа на изтеглените по-рано оттиска на зъбите. Когато те са вече готови, намерихме ги на зъбите заедно с гел за избелване на нощ. Накладки прозрачни и напълно безопасни за венците.

Промяна в цвета на мъртвите зъби се появяват в тях в резултат на кървене маса след травма. Лекарства и препарати за лечение на коренови канали, съдържащи бар, йод или сребро, също може да доведе до образуване на петна. Петна, получени от майки могат да имат жълт, жълто-бронзов, сив или черен цвят. Петна, причинени от лекарствени средства endodontycznymi и материали, восполняющими могат да имат цветове от оранжево-червено до наситено червено или от сиво до черно. Разбира се, че петната са ограничени до болния зъб или зъби.

Зъби, включително и на мъртвите, може да се избелва и отвътре, с помощта на метод walking bleach. След това вещество, съдържащ бензоил се прилага директно в камерата на зъба. Процедурата се повтаря няколко пъти с фалшивите седмично на интервали. След процедури за избелване трябва да бъде в рамките на няколко десетки часа и дори няколко дни, за да се избегне яденето на храни, които съдържат багрилни вещества. Детайли сключи нашия зъболекар ” в своите препоръки.

Аз мисля, че за начало може да се мисли и домашни пътища. Те, разбира се, по-малко агресивни и не е нужно да се притеснявате, че навлажнена на структурата на зъба, като това често се случва в случай на процедури в стоматологичните кабинети. Със сигурност, ще намерите доста такива съвети, например, лимонов сок, въглища или дори кори от банани.

Alta White къде да поръчате

Синя светлина с висока честота, излъчвана ускорител значително ускорява целия процес на избелване на зъбите. Специална оптична система, състояща се от 12 хиляди. световодов вграден ускорител BEYOND точно отрязва на ултравиолетова радиация (UV) и инфрачервения (IR) е вредно за маса на зъба, а оставя така наречената “студена светлина” – абсолютно безопасно за пациента.

Нататък при зъболекаря след skalingu зъбите използват тези, блядь, четки за полиране на зъбите. За четка за зъби нанасят ЗЕРНИСТАЯ паста и пътуват след зъби. Ефектът е такъв, че по-долните предни зъби имам от тези “специалисти” само закотвени от вътрешната страна и между зъбите (големи пукнатини) от отстраняване чрез тях нападения с помощта на статии на абразивни (т.е. трие един panierem хартия, след като страничните ръбове на зъбите). Така че piepszenie като сода намалява зъбния емайл, малко ме засяга. Авторът на статията нека първо да проверява, както и на обикновена четка за зъби изтриват емайла и зъболекар добре “лъскане” си зъби.

Nite White – подбор на хора, които предпочитат да избягват посещения на зъболекар, тъй като цялата процедура се извършва в домашни условия. Пациентът се появява в офиса, за да се създаде гласове и въз основа на него са разработени специални накладки с наркотици Nite White, които са оставили на избели зъбите им. Предвидени са на няколко часа, а благодарение на кристално preparatowi на зъбите може и да не забележите, че намеса на зъболекар. Ефектът се получава след 2 седмици.

Първата визита включва прием на библиотеката на зъбите за подготовка на индивидуални накладки (на релси), за избелване. Гуми за избелване се извършва от специален филм, в който има кухини, които са място за наркотици, избелване. На следващото посещение на лекар на завета и отговаря на релси, избира подходящ избелващ агент, дава инструкции за експлоатация, накладки и дозиране на препарата на избелване. След това се определя срок за посещение. Избелване на зъбите в основата може да се извършва в режим на деня ( намерили накладку за около 2 часа) или нощен. За получаване на желания ефект-маркиране, ние използваме средно от 2 до 4 седмици, достигайки ефект подобен на единен професионално избелване в кабинет.

Alta White като се прилагат

– Всичко, което петна тениска, също петна от зъбите. Куркумата попада в чиниите има, нали, своите предимства, тъй като благодарение на свойствата антибактериално и противовъзпалително намалява количеството на вредните микроби в устната кухина, а също и отлагането на зъбна плака. От друга страна, чрез нея фокус, не трябва да го прилага на хора с възпалителни заболявания на венците, лигавиците, nadżerkami, а на сутринта в устата. Но преди всичко, тя има силно действие koloryzujące. Това означава, че зъбите са обработени с такава редовна терапия под формата на паста, вместо да бъдат бели, с течение на времето те могат да станат жълти или оранжеви. Избелващи свойства, тук са ясни и се свеждат само до абразивни свойства на куркума. Подобни свойства има почти всяка паста за зъби – казва наркотик. Моника Стахович Център за Лечение и Профилактика на Стоматит Periodent във Варшава. Заключение: куркумата е чудесна специей и има противовъзпалителни свойства, но като белина е посредствен.

Както отбелязва нашият събеседник, в момента избелване на зъбите се радва на все по-голяма популярност сред хората от всички възрасти и представители на различни професионални групи. Бяла усмивка-това е нашият пропуск към успеха – благодарение на него се чувстваме по-добре и przychylniej ни гледат други.

Лекарства, избелващи вещества не действат върху пломби, композитни и порцеланови коронки. Поради подмяна на неэстетичных пломби, преди избелването не винаги има смисъл. В някои случаи смяна на присаждането се извършва до избелване. Всеки случай се разглежда индивидуално и решение последователност на процедурите приема лекар. Най-добрият момент за прилепване пломби до нов цвят на зъбите е период прибл. 2 седмици след приключване на избелване и стабилизиране на нов цвят.

Alta White резултати

В този случай решенията са две: можете да оставите косата силно przetykaną siwizną (това решение често се проверява от естествени брюнетки, които “szpakowacieją”, че може да даде много елегантен и изискан ефект) или боядисване на цялата глава в сив нюанс. В последния случай е по-добре да се разчита на помощ от специалист, тъй като за желания ефект, може да се наложи предварително изсветляване на косата rozjaśniaczem, а след това ufarbowanie. Фризьор вземе оттенък седины, в която ще сме най-много за лице – лилаво, лед или пясък. Ако косата е вече съвсем сива, също може да опитате да ги боя в najjaśnieszy, лек нюанс на blondu. Ако искате да боядисате косата си у дома, търсене на бои, деликатни, които не се унищожават, чуплива прошарена коса (без амоняк или с добавка на колаген).

Състав IBright основава на nadboranie натрий. Благодарение на него зъбите по-бели дори 14 нюанси. Nadboran натрий е източник на активния кислород, който осигурява по-добра оксидацию. Кристали hydroksyapatytowe улесняват żelowi wybielającemu залепване на пигментация. Естественото pH на лекарството IBright предпазва зъбния емайл и намалява чувствителността на зъбите. Атомите на кислорода, се освобождават от IBright причиняват избелване на съществуващите петна. Изсветлява цялата зъбни дъги, отделни зъби, но и техните фрагменти. IBright това е ефективно избелване на зъбите.

Това, което ние ядем и пием, оказва огромно влияние върху оттенък на зъбите ни. Че przebarwia най-много, Всички оцветени изкуствено продукти, например, безалкохолни или izotoniczne напитки, цветни близалки, хапчета, кафе , чай, шоколад, тъмни плодове, зеленчуци и всичко въз основа на тях, например боровинки, къпини, нар, череши, червено цвекло, домати, коктейли, конфитюри, сокове, например сок от червена боровинка, тъмни сосове, например, соев сос Ворчестер, сос, кленов, тъмни медовина, например, мана, елда, хедър, меласа, доматено пюре, подправки, като куркума, червен пипер, канела, къри, алкохол , особено вино и тъмна бира. Тези продукти не е достатъчно, че те имат интензивен цвят, който постепенно przebarwia зъби, това е още по-ниско pH в устната кухина, което rozmiękcza емайл и прави зъбите по-податливи на боядисване.

Интересното е, идеално бели зъби не са fanaberią на модерността. Някои от по-старите методи за избелване на наистина невероятно! Жителите на древен Египет са използвали с тази цел прах от костите на животните, копитата на едър рогат добитък или черупки от яйца, от своя страна Римляните са използвали пемзу смесен с оцет.

Alta White колко дълго работи

а да се лекуват, наподобяващи може да изпълнява в произволно избран момент с помощта на накладки (разбира се, под контрола на лекар), а също така да ги прилагат за профилактика на кариес. От икономическа гледна точка това е предложение за най-привлекателни.

Повърхностни пигментни петна, се дължат на натрупвания на плака в рамките на емайла и, като правило, могат да бъдат отстранени чрез почистване. Дълбоки петна се образуват в резултат на отлагането на пигмент в zębinie и те могат да бъдат отстранени само с помощта на професионално избелване на зъбите.Alta White къде да купя, Alta White нежелани ефекти, Alta White резултати, preparaty wybielające zęby opinie

Ягоди За миене на зъбите може да се използва каша от ягоди, тъй като те съдържат големи концентрации на ябълчена киселина , която нежно ще петна по зъбите. Трябва, обаче, да се помни, че ягода-това също е захар, която не влияе положително на зъбите.

Избелване на зъбите може да се извършва в кабинета на вашия зъболекар или у дома, с помощта на набор от зъболекар. И В двата от тези методи се прилагат гелове за избелване на зъбите, което се отстранява петна и благодарение на свойствата окисленным. Случва се така, че в процеса на избелване на зъбите стават малко по чувствителни.

Получената смес се покрива с влажна коса и се уверете, че нито на едно място не са пропуснали. Сложете на главата си шапка за къпане или пластмасова мрежа и изчакайте един час. Ако в някакъв момент усетите парене или сърбеж, незабавно отстранете сместа от главата.

навсякъде намирам информация, че каналите са само за премахване, които биха ви посъветва, ако каналът не е всичко-от четири пъти до осмици, не, все още няма възпаление или заболявания, организмът е в ред, но започнах да се страхуват малко…мислите ли, че е спешна работа, какво решение сте намерили за себе си, четох някъде на наново поникналите зъби…блян, ех, защо човек е живял в неведение, тези първите 20 години от живота си и сега вече няма да се върне на дефицит на всичко….

Магазин

Alta White снимки преди и след

Лазерно избелване на зъбите-това е втората от професионални техники, която може да изпълни само от стоматолог. В този случай първо се нанася на венците защитен гел, който отверждается UV-лампа, а след това вече върху зъбите се нанася избелващ препарат и подчертава неговата лазер.

На вълната на модата за избелване на зъбите, на пазара се появява много техники и продукти за избелване, които можете спокойно да използвате у дома. Паста, специални ленти, лакове и гелове, позволяват да се получи ефект на изсветляване до 4 тона, но това изисква по-голямо участие. Ефект се постига след продължителна редовна употреба, и, за съжаление, като цяло, с прекъсвания, и не до края задоволително. Препарати за избелване, използвани в къщата са нанесени само върху видимата повърхност на зъбите, се пренебрегват, са пространствата между зъбите. Това дава ефектът тъмни цепки.

Ако искаме да смае усмивка, нека изберем един от най-безопасните методи, като използването на избелващи пасти, които посветлеют зъби. За ежедневна хигиена на устната кухина си струва да използвате са тези, в които количеството истираемости (RDA) е около 45. А тези, които ПДП по-горе, следва да се прилага не повече от два пъти в седмицата.

Спасение за зъбите IBright, който не само действа бързо и ефективно, но и осигурява дълготраен ефект на избелване на зъбите. Препоръчват го е хиляди доволни клиенти, а на стоматолозите потвърждават неговата ефективност. Ако да знаят, колко струва избелване на зъбите разбрах за главата, – не се притеснявайте. IBright, ще Ви позволи да се получи ефекта на избелване на най-евтиният и безопасен начин.

Процедурата е да се нанася специален гел за избелване ZOOM-върху повърхността на зъба, а след това го активирате студена светлина ускорител. Светлината, излъчвана от ускорител на лампата ZOOM ускорява процеса на избелване на зъбите с помощта на увеличаване на честотата на окисляване на водороден прекис. Цялата процедура отнема около 1 час.

Професионални процедури в кабинета на зъболекаря, които, за съжаление, доста са – крайният резултат след прилагане на домашни процедури за избелване, може да бъде различно, в зависимост от качеството на определен наркотик. Потребителски изследвания, проведени сред хората, които купуват лекарства за избелване показват, че най-голяма ефективност се различава лекарството IBright , който нежно и равномерно, избелва зъбите и осигурява дълготраен ефект естествено бяла усмивка, която не се различава от ефекта на професионално избелване в кабинета на стоматолог.

Alta White в аптеката

В края на изплакнете с козметично и измийте косата си. Нанесете и регенерирующую, да бъдат нахранени, или хидратираща маска за коса. Не забравяйте, че от сега нататък Вашата прическа се нуждае от специални грижи. Към това изберете следователно, продукти за коса след боядисване. Важно е, че Вашата прическа изглежда професионално, страхотно, а цветът е устойчив.

Метод на наслагване, на свой ред, може да доведе до повишена чувствителност на зъбите, не дразни лигавицата, водят до нарушения от страна на тмс, отнема много време и изисква по-големи съединение и самодисциплина, защото е известно, че трябва да бъде, когато се прилага това лекарство. Аз не знам, обаче, кой би бил недоволен.

За да работи, активните съставки на гела, трябва да стигнем до тъканите на зъба, което е възможно само в случаите, когато повърхността на зъбите правилно почистват професионален скейлинг (премахване на зъбен камък), както и пясъкоструйни (отстраняване на утайката). Съставки за избелване, съдържащи се в широко достъпни лекарства “избелване” са, предимно, изложени на абразива, което дава повърхностен ефект на избелване, но, за съжаление, като цяло, предизвиква слабост и nadreaktywność на емайла на външни дразнители.

Alta White как работи това

Здравейте! Казвам Анка Dobrzyńska, и това е моят блог за козметика, грим, парфюмерия и грижи. Слушам тенденции, за да се знае, че в тревата squirms, но не следвам модата. Аз предпочитам по-малко, отколкото повече. Съм се нарича minimalistką. Харесва ми да се грижи за себе си.

Д-р Sands препоръчва дъвченето на дъвка с ksylitolem, słodzikiem. И също дъвчете не избелва зъбите, но и помага в превенцията на хиперпигментация – гума при всяко пиене на кафе, червено вино или черен чай. Żując ние излъчваме повече слюнка, а това е естествена защита от odbarwianiem на зъбите. И не е важно на този на зъбите.

1) когато dopajanie (например мляко или вода) е кърмаче, което още не твърди храни – бебето използва по време на пиене от чаша с едни и същи мускули на лицето и езика, че по време на пиене на гърдите. Поливане сутрин от чаша DOIDY дойде по-удобно, когато ние не искаме да влиза бутилки, или когато детето отказва да пие от нея.


Сода също има абразивни свойства, може механично да увреди емайла (работи като избелваща паста). Степента на истираемости не по-малко, специално избран, оттам възможните вредни последици: повреда на емайла. При наличието на професионални препарати съветвам такива домашни методи, добавя Патрик Kononowicz.

Връщайки се, хвърля tłuścioszka на тази szamę, а тук, в устата му все още бяха дупка, още zszorowane mięsiwem диск щербины, още нещо-къде кафява пукнатина, дупка и се взима този човек глътка фруктоза, без мазнини. И тази фруктоза, плодов с всичко błonnikiem, красиво и бързо, за живота си, отнел отиде черния дроб чрез воротную виена. И би получил żarłoczka голям удар, енергия и popędziłaby отслабване на бягаща пътека.

Преди да пристъпите към самия процес на избелване, лекар предварително оценява състоянието на зъбите и венците на пациента и, в крайна сметка, определя видове, методи за избелване, или реши отрицателен. По време на посещението на пациента ще бъде подложен професионално почистване на зъбите и инструктирани процеса на избелване. За да се сведе до минимум усещането за повишена чувствителност, възникнали дупка próchnicowe и негерметичности пломби трябва задължително да бъде попълнено и заливане amalgamatowe са изброени в композити. Абсолютно противопоказание за извършване на този вид процедура са: значително увреждане на емайла, големи obnażenia повърхността на корените, алергични към пероксид и на химични средства, бременност, период на кърмене. Не може също така да извършват избелване на зъбите при деца на възраст до 10 години. години.Alta White къде да купя, Alta White нежелани ефекти, Alta White резултати, domowe wybielanie zębów soda i cytryna

Безплатна доставка

Ние сме професионално стоматологична клиника, която поставя за добро на пациента. Офертата отправяме за пациенти, очакващи по-висок стандарт на лечение, с помощта на най-съвременни методи. Ако сте един от тях, се регистрират на рецепцията, а ние по-нататък с Теб ще бъде по-добре да остане тук.

Петна, възникнали в резултат на въздействието на външни фактори може да се локализира в себе си повърхностно или дълбоко. Причинени от отлагането на повърхността на зъбите натрупвания и оцветители. Техните източници са най-често тъмни напитки (тип на кафе, чай или кока-кола), а също и тютюн.

Alta White цена

Смучене на кокосово масло има много последователи. Освен работата очистительной на устната кухина, очевидно, води също за меко избелване на зъбите. Този метод не уврежда емайла, може да я пробвам, защото това е сигурност. Една супена лъжица масло трябва да суче на празен стомах в продължение на около 30 минути, след което маслото трябва да се плюе. Изпълнението на тази задача може да донесе резултат избелване само при системно се прилага в продължение на поне 2 -3 месеца.

4. Кликнете върху (А) и включване на панела за Настройки на четката. Отидете в секция ” Динамика на формата (Б). Избираме управление на Stonuj (C). Задайте продължителността на maźnięcia, например, (D) (този параметър е да се променят в процеса на работа). Ние също можем да увеличи Колебание размер (E) и Нерешителност скругления (F). По-долу имаме предварителен преглед на настройките.

Най-лесният вариант е налагане на фасети. Специални, с по няколко милиметра в диаметър с обвивка от порцеланови е в състояние да осигури на пациентите произволно избран им цвят на зъбите и коригиране на формата, покрийте diastemy и са подходящи усмивка линии нова форма. Промяна на цвета на зъбите в толкова крайни случаи, като петна проверка, промяна на цвета на зъбите на мъртвите или разширено но. – Дори, ако нашите зъби, естествено, сиви, благодарение на фасети може да има нюанс B0 или както на шега го наричат ТОАЛЕТНА белота. Това е най-ярката форма на зъба, идеални за бяло, популярна в Сащ. В Полша най-често се припокриват, а фасети цвят А1 по скалата на VITA, това е естествена, nieprzesadna белота, – казва д-р Новак.

За избелване на зъбите се използва водороден прекис, иначе perhydrol, като средство работи. В съответствие с директивата на Ес само лекари стоматолози може да го използвате разтвор-висок от 6 на сто. В SmileSPA за избелване на зъбите използваме разтвор на perhydrolu концентрация на 32%. както всички процедури се извършват само от квалифицирани зъболекари. Това се дължи на грижата и вниманието към пациента и здравето му, както и консултации и преди – и pozabiegowe поне за една бяла диета или домашни методи за поддържане на ефекта на избелване.

Тя се изразява в редовно миене на зъбите, за да се намали или да предотврати появата на петна. Освен почистване на зъбите използвайте флоссы, които те ще межзубных периоди и течност за изплакване на устата, която не само внимателно измивайте зъбите, но и ще направи така, че ние ще имаме свеж дъх.

Alta White противопоказания

Alta White съставки

Добър лак на пейки, беседки (стена), огради – лак Hydrolak. За съжаление, у нас няма лак за покриване на пода на открито. В едно изречение имаме Bejcę Външна-Воден, но ще трябва да покрие съответните лак за тераси друга компания. Бейц нитро не дава да излезе навън.

Стилист, журналист и фен да пише, блогър, е абсолютно уникална бунтарка и над всичко ценят оригиналност. Облекло за нея език на комуникация, както и произведения на изкуството, които трябва да се носят и се възхищават, за да живеят. Тя обича цвят, шапки и стила определя като “цветен блясък”.

Alta White отзиви

Alta White странични ефекти

Аз също препоръчвам избелване с лампа Beyond. Мина процедурата за малко повече от седмица и е много доволен от ефекта. Аз избрах White&Beauty във Варшава и цената на тази процедура-209 търкайте с намаление на карта всичко, което получих от приятелка, която трябва да е била тази процедура по-рано.

Това е чудесен метод за избелване на зъбите, който е комбинация от стоматологична точност, с комфорта на избелване на зъби в домашни условия. За да я ползват, караме го на зъболекар, за да направите индивидуално подбрани дюзи. Поставя се в тях под формата на гел, избелване, чиято концентрация подбрани след преглед от зъболекар, а от самите гуми трябва да се поставят, обикновено 2 пъти на ден за около 2 часа.

Получената по този начин проба клик поставите на място, което ние искаме да се поправи. Ако имаме за отстраняване на детайли, по-тъмен от фон, най-добре в лентата с настройки на инструмента, като режим на избор на по-Ярка. Ако детайли по-ярка, а след това да изберете по-Тъмни. Тогава най-близко обкръжение дефект не бъде променен.

промяна на цвета в рамките на структурата на емайла – първо посещение: в случай на множество бели или от петна в рамките на емайла по-продължително лечение, но обикновено дава най-впечатляващи резултати. Подобни места обикновено са причинени от нарушаване структурата на емайла, това са така наречените петна fluorozowe или много повърхностни промени próchnicowe се вижда като кръгли цветовия оттенък. Лечението на петна обесцвеченной, като обикновено започва с провеждане на избелване nakładkowego Ако пациента са доволни от цвета на зъбите, а проблемът е само петна по повърхността им, а след това могат да пропуснат тази стъпка. Следващата стъпка е процедура восстанавливающего структурата на емайла, да го възпроизвежда хомогенна повърхност равномерно отразяващи светлината с използването на материали, ICON. Процедурата е проведена на 1 посещение, и обикновено успява напълно да премахнете бели или жълтеникаво – бели петна запазване на предните си зъби.

Alta White негативни коментари от клиенти

Alta White опит

Мода или необходимост, Пред такъв проблем, се превръща все повече и повече хора, които с тревога и вниманието по свой начин усмивки. В последно време ние виждаме реклами, а в тях красиви, бели зъби, които избелване е много просто. Искаме нашата усмивка е била широка и просмукване. Красива усмивка ни дава самочувствие и ни кара да се чувствам добре и привлекателно.

При бесконтрольном прекомерно избелване на зъбите могат да станат прозрачни и да се създаде впечатление за по-тъмни, а пломби от амалгама може да започне да прониква през тъканта на зъба. Когато пациентът има негерметичные стари пломби може да започне да се чувстват болка и неразположение. Ако при пациентите се наблюдава повишена чувствителност, това състояние може да се влоши още.

За съжаление, само щастливите хора се раждат с śnieżnobiałymi зъбите. Влияние върху оцветяването е, преди всичко, анатомическое структурата на зъба, т.е. дебелината на емайла (част от зъб, разположен на най-външно) и разположена под него дентина (обикновено е с цвят, повече или по-жълто). – Зъбите остареят заедно със собственика и с времето губят блясък. Стил на живот, лоши навици, оцветяване продукти, ежедневната хигиена на устната кухина, липсата на редовна професионална гигиенизации в кабинета, лекарства, болести и много други фактори оказват влияние върху тяхното потъмняване, – обяснява Агата Дуда, лекар-стоматолог с краковской Esclinic.

Съществува мнение, че за избелване на зъбите води до тяхното отслабване и дори унищожение и какво е правил бели зъби е по-лесно засегнати от кариес, но това не е така. Ако процедурата на избелване е направен професионално, това не трябва да има абсолютно никакво влияние върху състоянието на зъбите. За въображението въздействие на препарати за избелване, трябва да добавя, че 6 часа на контакт на зъбите с този наркотик е сравнимо преди 3 минути на техния контакт с кола.


Има ли сигурен ,

Alta White къде да купя

Alta White коментари по форумите

Още един факт, с който не винаги ние вярваме, е необходимостта от отстраняване на зъбен камък предишната избелване на зъбите. Тази процедура се препоръчва да се извършва на всеки 6 месеца (при пушачите на всеки 3 месеца), а най-малко веднъж годишно. Най-подходящ метод е провеждането на skalingu края на ультразвуковую. Прекомерното натрупване на зъбен камък може да доведе до пародонтоза и изчезване, а, следователно, води до падане на зъбите, затваряне на зъбите и тяхната преждевременна загуба. Отстраняване на зъбен камък преди лечение на зъби, избелване на власт е препоръчително от съображения за здравето и външния вид. Благодарение на отбеливанию зъбите rozjaśnimy емайл, но по-тъмната ивица на камък ще остане nieruszona. Освен това, той може да предизвика възпаление на венците, което зле ви контакт с окислител.

По време на избелване на зъбите, също така съществува риск от дразнене на венците, особено в случай на система за nakładkowego за самостоятелно приложение, което не е правилно на зъбната дъга. Да, наистина, хората, които беше установено заболяване или увреждане на венците трябва да се избягва на всички продукти за избелване на зъбите, съдържащи бензоил.