Най-Добрите Добавки Антиоксиданти

Apex Serum of Life къде да купя, Apex Serum of Life нежелани ефекти, Apex Serum of Life резултати, naturalne antyoksydanty wikipedia

Apex Serum of Life къде да купя, отзиви, екшън, цена

Apex Serum of Life къде да купя, Apex Serum of Life нежелани ефекти, Apex Serum of Life резултати, naturalne antyoksydanty polifenolowe

Трябва, обаче, да се отбележи, че антиоксидантите действат на ниво единични клетки, така че е трудно да се види ефекти на техните действия. Витамин А (ретинол) се среща в продуктите от животински произход (морска риба, рибено масло, акне, черен дроб, говеждо и свинско месо, яйца, масло. В растителни храни присъства като про-витамин А (б-каротин) и е силен антиоксидант. Продукти, съдържащи провитамин А плодове в цветове-жълто и червено, кайсии, домати. От съществено значение в процеса на производство и усвояване на белтъчини, влияят върху правилния растеж на костите и помага при лечение на заболявания на очите. Потиска прекомерно действие на хормона на щитовидната жлеза тироксин, която успоредно предотвратява излишния натрий, витамин А. от съществено значение в диетата на спортни под формата на храни, хранителни добавки и хранителни вещества.

Се грижи да осигури на организма на различни антиоксиданти, има още едно важно обосновка, свързани с техния химически постройка. Част от антиоксидантите са молекули, разтворими във вода, а останалите имат възможност за връзка с мазнини. Това е важно поради структурата на всяка клетка на човешкото тяло – на някои места се състоят предимно от вода, а други – само от мазнини. Свободните радикали атакуват всички органи на клетките, а антиоксидантите, за да можете ефективно да се изключат от нея радикали – трябва да има възможност да се достигне до всеки “почивка”. Заради това е толкова важно разнообразие от антиоксиданти, които тялото.

Apex Serum of Life цена

За съжаление, боровинки-това е ужасно szprycowana захар. Дори и 60 г захар 100 г żurawinyPamiętając че lyzeczka захар-това е средно 5 г на 100 г червени боровинки 12 łyżeczekOd отдавна се опитвам да намеря сушени zurawinę без захар – без резултат.Единственият ми начин се състои в това, че аз си купувам през есента и след това просто mrożę.

Тъй като нашата земя често е беден на необходимите за организма минерали, отглеждани в нея зеленчуците и плодовете също не съдържат полезни за нашето здраве вещества. Отрицателен баланс на минерали, витамини и антиоксиданти, води до бързо износване на организма. В повече от 80 заболявания, свързани с остаряването, могат да получат подобрение чрез прилагане на антиоксиданти.

Това са молекули, съдържащи unpaired електрон в. Това означава, че те са много нестабилни. Търсят и отделят електрони от молекулите в здрави клетки, надявайки се по този начин стабилизира. Бързо влизат в реакции, включително верижни. Реагира с протеини, липиди, cukrami и квтAsami нуклеиновыми които се намират в клетките, което води до образуването на следните продукти wolnorodnikowych. Тялото е създал в себе си антиоксидантни механизми, благодарение на които е възможно премахване на RFT от организма. Когато този механизъм се провали и не прави завой възниква оксидативен стрес, който е вреден за здравето.

Apex Serum of Life къде и как да поръчате

Чистки в продължение на векове е бил известен със своите лечебни свойства. В природни условия може да се намира в Средиземноморските страни. Можем да се срещнем с 20 разновидности на това растение, но най-важната от медицинска гледна точка е дикорастущий розово чистки.

Или това е вредно ,

Забележка: Повече не означава по-добре. Се счита за необходимо, особено на кремове с производни на витамин А, които могат да причинят временно зачервяване, сухота и дразнене. За да се предотврати това, по-добре е да започнете с ниска концентрация и се въвеждат постепенно по-мощни. Добре е също така, преди прилагането на крем с витамин А, изчакайте един час след измиване на лицето си, така че кожата да възвърне естествения липиден покривка. Бъдете внимателни със слънцето. Кожата се третира витамин А е по-податливи на слънчеви изгаряния.

В Работата на Дейвис и Роулз (1975,1979) е установено, че магнитното действие на Северния Полюс за намаляване на възпалителни процеси и болка едновременно потискане на растежа на микроорганизми. А Южният Полюс е обратното на биологично действие. Едно от възможните обяснения за тези наблюдения е, че магнитното поле на Северния Полюс улесни доставката на електроните на изследваната тъкан, както и влиянието на магнитното поле на Южния Полюс насочи потока от електрони в обратна посока. Независимо от правилното използване на възможностите за работа на Северния Полюс, силно действие biomagnetyczne точно симулира ефект, кой дава системно прилагане на витамин C. Peter A. Kulish добре обобщава ефекти терапия biomagnetycznych в своята разработка от 1999 г. насам.

Той е известен и с името като Ubiquinone ( повсеместно ), защото там, във всяка клетка на организма. За да се получи минимум, неговата дневна доза трябва да се яде 0,5 кг сардини, 1 кг на черния дроб, и 1,25 кг фъстъци. Доставя гориво за организма, какъвто е АТФ, находящ се в митохондриите на клетките. Co-Q-10 помага в производството, най-малко три ензими, необходими в клетка, за да го получи. Гориво през цялото време, освободена от нашите клетки, благодарение на които всички системи на организма функционират правилно.

Apex Serum of Life състав

Калий се отнася до най-необходимите ни минерали. Неговата задача е, преди всичко, регулиране на водно стопанство в организма, поддържане на нормално кръвно налягане, стимулира работата на бъбреците. Отговорен за работата на мускулите, концентрацията на вниманието и способността за учене. Бананите съдържат големи дози калий. Като ядете ги редовно, ще се избегне необходимостта от допълнителен прием на калий.

Тъй като алфа-липоева киселина, както и витамин с и е възможно днес да се намери в скъпите кремове…. Вярно е, че в някаква степен на антиоксиданти може да повлияе на кожата отвън, но все още е най-ефективно действие имат редовно се доставят във вътрешността на организма, защото там най-често работят на свободните радикали. Затова за красива, здрава кожа на всяка възраст, трябва да се отнася по-скоро след препарат на базата на витамин C, E и бета-каротин, тъй като Антиоксиданти Виридийский или чист алфа-липоева киселина Виридийский. По този начин, антиоксидантите могат да действат не само върху кожата.

Това е точно прави той, че сред други здравословни продукти, един млад ечемик е пълен хит. Неговите състав , подобен на състава на хемоглобина. Стимулира, така че работата на сърцето и съдовата система, на червата и белите дробове.При лечението се използва за освежаване на кръвта”, както в медицината, освен ефекти, дезинфекционни и противовъзпалителни свойства, го оценява свойства на dezodorujących.

Apex Serum of Life дозировка

• Най-ефективен антиоксидант – здравето на всеки човек зависи от много фактори, един от тях е на баланса, показател, окислително-възстановителните, т.е. поддържането на подобно ниво между процесите на окисляване (окисление) и да се намали (antyoksydacji). Ако този баланс не се продължава, тялото започва да боледува. Глутатионът е в голяма степен са отговорни за този баланс, т.е. съотношението между броя на свободните радикали и антиоксиданти.

Apex Serum of Life къде и как да купя

Антиоксиданти (противостарители) – това са химически съединения, които потискат реакциите на окисление в организма. Това означава, че малка доза пречат на образуването на свободните радикали, т.е. молекули с niesparowanym електрон. Те се образуват в процеса на клетъчното дишане. А това, че в природата всичко се стреми към равновесие, свободните радикали “крадат” електрони от други молекули, а те от следващите. В умерени количества са полезни. Участва в предаването на информация между клетките и в защитата на организма преди вируси и бактерии. Но прекомерното количество молекули с niesparowanym електрон допринася за развитието на заболявания на сърдечно-съдовата система, рак, диабет или макулна дегенерация. Lawinowemu образуването на свободни радикали, предпазват антиоксидантите-ендогенни (произведени от организма) и экзогенным (от храна).

Поради високото си съдържание на витамин К зеле, играе много важна роля в процеса на съсирването на кръвта, предпазва сърцето и предпазва от остеопороза. Зелени листа, листа от зеле имат много висока хранителна плътност. Това означава, че те са много хранителни вещества по отношение на броя на калории. В списъка на АНДИ, създадена dr Фьюрман, а зеле се нарежда на челно място! Ако е така, много здрави трябва да се появи колкото е възможно по-често в ежедневната ни диета.

Установено е, че бета-каротинът потиска окисляването на холестерола, като по този начин благоприятно влияние върху сърдечно-съдовата система и намаляване на риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания. Разкрита и положителното му действие върху тимуса, това е начало на желязо имунната система. Бета каротин защитава от въздействието на свободните радикали и значително подобрява работата на белите кръвни клетки. Не може да се пренебрегне и факта, че бета-каротинът ефективно премахва негативните ефекти на радио-и химиотерапия.

Apex Serum of Life реални отзиви

Apex Serum of Life коментари на форума

Как работят нашите естествени добавки, На първо място дават на организма необходимите витамини и минерали под формата на таблетки (при нас има в едно изречение и витамините в течност). Нашите добавки за детоксикация на организма, способстват за регенерация на черния дроб и премахване на токсините.

Промяна в подхода към теорията на стареене, причинени от прекомерно натрупване на свободни радикали в организма, също предизвика революция в подхода към така желаните в продължение на една година на антиоксиданти. Да, те предпазват от появата на щети на клетъчно ниво, обаче, участието им в забавянето на процесите на стареене, а не за учените е ясно.

Обичате блокчета шоколад, ядки, Опитайте се да готвя домашна версия на тази закуски. Смесете нарязани сушени плодове (червени боровинки, стафиди) и ядки (орехи, фъстъци и бадеми) с нажежен до червено, горчив шоколад. Така получената смес поставете лист, фасада с хартия за печене. Когато масата е гъста, нарежете я на парчета. Оставете шепа нарязани орехи, за да се поръсва с шоколадови бонбони отгоре.

Колко струва ,

Така че не забравяйте, че с приемането на традиционните фармакологични средства, помагащи при намаляване на теглото, вие залагате заболяване на много болести и появата на много тежки странични ефекти. Тяхното прилагане допринася защото процесът на разграждане на черния дроб, депресия, кръвоизливи, а понякога и от развитие на рак. Хранителна добавка от зелено кафе отговаря на всички норми за сигурност, както и показва голяма ефективност в процеса на загуба на тегло.

Apex Serum of Life отзиви

Algae Marine Биома – екстракти от 5 вида морски водорасли Спирулина, Ascophyllum Nodosum, Ламинария Digitata, Fucus Vesiculosus и Нори, които са източник на ценни хранителни detoksykujących, dotleniających, овлажнители и регенерирането. Предпазват от загуба на влага и вредни въздействия на околната среда.

Кислородът е основен елемент, необходим за живот. Е Необходим за поддържане на жизнените функции на клетките на организма и генериране на енергия в процеса на окисление. По време на усвояване на кислород, клетките се отделят активните форми на кислорода, наречени свободни радикали на кислорода. Смята се, че около 5% кислород абсорбира човек е източник на образуване на свободни кислородни радикали в рамките на така наречения оксидативен стрес – това е така нареченият парадокс на кислород.

Антиоксидантите в козметиката е ценен и эфемерное, както и тяхното действие върху кожата, нежно и същевременно ефективно. Въпреки това, трябва да имаш търпение, защото резултатите от прилагането на естествени съставки на крем или серум никога не са видими в рамките на кратък период от време. Бързи резултати ще бъдат видими при оттегляне на възпаление и намаляване на възпалението. Търсете козметика с антиоксиданти, подходящи за вашата възраст. Колкото повече ги концентрация ползваш, толкова по-силен ефект ще получите. Вашата кожа непременно ще изглеждате по-млади и по-здрави.

Apex Serum of Life като се прилагат

Още един излъчен галловой киселина. Вж.: E310. Киселина laurynowy, използван за естерификация на този вариант, като правило, извлечено от кокосово пчелно млечице, но там също в млякото коровьем и owczym, E312 вегани могат да искат да се избягва повече от останалите възможности (в което, теоретично, могат да се появят следи от протеини насекоми, нематоди, оттам червен шрифт на всички варианти).Apex Serum of Life къде да купя, Apex Serum of Life нежелани ефекти, Apex Serum of Life резултати, naturalne antyoksydanty witaminy

Антиоксидантите предпазват и за самия препарат за красота от въздействието на външни фактори като светлина, висока температура, кислород от въздуха, śladowymi количества тежки метали. Задача на антиоксидант е и забавяне на процеса на прогоркания мастна фаза козметични средства по време на неговото съхранение и използване. Най-често прилагани за тази цел на антиоксиданти са: BHT, EDTA, млечна киселина, ретинал витамин C и витамин E, или токофероли.

Това е изключително опасно витамин C. но това Не променя факта, че се добавя, например, в “marketowego” хляб изпълнява различна роля, от обогатяване на хранене витамини, а за “стабилизиране на процеса на ферментация и повишаване на производителността (да се чете: повече хляб с по-малко брашно). За хляб може да се (в ролята на antyoksydanta) се намира в широк спектър от продукти, от конфитюри плодови сокове. Разбира се, това може да доведе до предозиране на витамин с, но е много по-лесно има при консумация на по-голямо количество таблетки с витамини.

Трета силна козметични продукти е да се ограничи разтоварване на проблемна кожа. Крем не предизвиква запушване на кожата и не се забелязва след появата на черни точки, които са ми проклятие. Продуктът е предназначен за cer нормална до суха коса, затова ми опасения от възможни задръстване, бяха оправдани. Твърде информационни кремове, често след известно време, в резултат имам късно бум в формата на повишено количество грозни черни punkcików. Крем JMO пожали ме тези изненади.

Още един производно на фенольное покритие, всъщност е смес от две подобни химически съединения. Спорно, поради доказано действие на канцерогенните в проучвания при плъхове и сирийски хамстер. Интересно, тестове върху мишки BHA се намали риска от поява на тумори, причинени от други исследуемые съединение (при съвместен прием). В щата Калифорния (която, строги правила по отношение на безопасността на веществата chemiczncych) в списъка с връзки канцерогени. Защото това е адски ефективен като антиоксидант, butylohydroksyanizol се среща в широка гама продукти, като се започне с гориво, след козметика, храни и някои лекарства.

Apex Serum of Life в аптеката

Apex Serum of Life снимки преди и след

В своята оферта имаме хранителна добавка глутатион, който с помощта на този метод е много близо до iniekcyjnej форма на глутатион (под формата на инжекция). Защитен от храносмилателни ензими се абсорбира през лигавицата и да попадне директно в кръвния поток. Както пише д-р Гутман това е най-силният антиоксидант в организма. Това е малка, но необичайна протеин се произвежда от нашето тяло, необходимо за нормалното му функциониране. Работи като detoksykant, антиоксидант за защита за ДЪНОТО и стимулатор на имунитета. Комплектът включва месечна лечение.

Трябва, обаче, да се помни, че е по-добре смилаеми и са полезни за нашето здраве са антиоксиданти, които се произвеждат чрез нашето тяло, или доставени в храните. Прекомерното количество на лекарствени средства, които съдържат твърде голямо количество синтетични, т.е. не е получена “от природата” витамини, możew някои случаи повече да навреди, отколкото да помогне.

Безплатно опаковка

Сол, калциев ябълчена киселина, среда, киселини, налични в плодовете. Малат калций се използва като сгъстител и добавка аромат на сладоледа, пържени храни, marmoladach, и така нататък. Не е установено ограничения за ежедневна употреба. Въпреки това, изомери D, L – и D – не се допускат в храните за бебета, защото бебетата не се произвеждат ензимите, необходими за нормалния метаболизъм на тези съединения.

И двете антиоксиданти обаче спокойно може да се замени с други, естествени антиоксиданти, такива като, например, токофероли, аскорбинова киселина и нейните соли и естери, ретинол и неговите производни, които освен това имат допълнителни ценни за кожата свойства.

Apex Serum of Life странични ефекти

Образуването на свободни радикали е част от процеса на дишане, естествен ефект на стареене, както и страничен ефект от заболявания, лошо хранене или стрес За организма на човека oksydanty попадат също се дължи на действието на цигарен дим , изгорели газове или ултравиолетови лъчи. Доставя им също са силно преработени храни, както и храни, изкуствено оплодена, които съдържат химически оцветители и консерванти.

Антиоксидантите имат свойства przeciwulteniające и могат да изтривате свободни радикали. Очарова специалисти от анти-agingu (дял от медицината, който се занимава с премахването на болести, свързани със стареенето на организма) и да донесете надежда на хората със заболявания на сърдечно-съдовата система и неопластични заболявания. Сред тях може да се нарече преди всичко витамините А, C и E, селен и биофлавоноиди. Сред класическите антиоксиданти е най-мощното действие на антиоксиданти, трябва да се възложи на витамин E.

Apex Serum of Life опит

Хуанг Чи, Bei Qi (Radix Astragali) – Корен Traganka błoniastego ( Astralagus menbranaceus) тази суровина е много полезна при първия етап на лаймската болест, повишава съпротивителните сили на организма, предпазва черния дроб, а също така подобрява издръжливостта. Тази малка азиатска растение има силно действие przeciwiwrusowe, по-специално, в случай на инфекция на ХЕПАТИТ Б.

Ideker заедно с други учени – Райаном забравих проучени начини, като клетки, способни да се справят с водороден прекис, най-опасен от оксиданти. Изследователите са успели да открият (чрез намаляване с 5 хиляди гени) фактор код Mga2, която е отговорна за обработка на безопасни компоненти на водороден прекис в клетката. Откриването на Idikera и Кели може да обясни резултатите от предишни констатации, че jadanie по-малко причинява де факто повишаване на нивото на оксиданти РОС, което води до по-лесен за борба на организма с големи дози вредни oksydantów. Проучване на Американците потвърждават също така предположения, че ограничението на калории, консумирани ястия, биха могли да се някои видове да доведе до увеличаване на продължителността на живота.

Смята се, че колкото по-обучени играч, толкова повече той естествена устойчивост на разрушителен въздействието на свободните радикали. При някои спортисти тази устойчивост е по-висока с 25% в сравнение с лицата, които водят заседнал начин на живот. Някои изследвания показват, обаче, че много интензивни, продължителни физически натоварвания, водещ до претрениране, може значително да намали устойчивостта на организма към въздействието на свободните радикали. Хората, които по особен начин са изложени на разрушителен въздействието на свободните радикали (m. по-специално, спортисти), се препоръчва прилагането на антиоксидантни добавки.

Антиоксиданти, които пречат на образуването на свободни радикали, са основен компонент на здравословното хранене. Особено за хора, живеещи в замърсените градове, активни физически, подложени на długotrwałemu стрес или до вредни навици. Въпреки това, както показват изследвания, с размера на които вземате антиоксиданти, бъдете внимателни. В началото на XXI в. са били проведени тестове, които показаха, че твърде голяма част от тях може да повиши риска от заболявания, вместо да ги намали. Затова е толкова важно да се приемат антиоксиданти във вид на изкуствена, но и естествена. Антиоксидантите идват от храна е трудно да се докоснат.

За хора, които биха искали още по-дълбоко опознаването на темата, витамини В12, препоръчвам филма Д-р Роман Павляка, който е професор по хранене и диететика в East Carolina University в Грийнвил в САЩ. Д-р Павляк е член на American Society of Nutrition, American Dietetic Association и член на експертната комисия Доказателство за Анализ на American Dietetic Association по отношение на вегетарианска диета. Той също е автор на книгата “В защита на вегетарианството”, “Здравословно хранене без тайни. Като в плетеница информация диети запази здрав разум” и съавтор на книга “Майката вегетарианец и бебето й”, за които чета също призовавам.

Съставките на серума е пригоден за хора на възраст 25 +, които са се появили първите признаци на стареене (загуба на еластичност, първите бръчки), както и за хора със зряла кожа, за да се регенерира и инхибиране на по-нататъшни неблагоприятни промени, които настъпват в кожата.


Apex Serum of Life резултати

Посочени вещества, главно, астаксантин и ресвератрол, показват извънредно антиоксидантни свойства. За сравнение – астаксантинът има почти хиляда пъти по-добър ефект , отколкото коензим Q10 и почти 500 пъти по-силен отколкото витамин е. Това, което прави, че астаксантинът е много полезна за предотвратяване на много заболявания, включително рак, сърдечно-съдовата система и диабет, но и при потушаване на възпалителни процеси в организма.

Още един пример от по-горе przytoczonej на работа може да бъде изследването за влиянието на полифеноли при заболявания на сърдечно-съдови заболявания. В резултат потвърди, че такава връзка, като пероксидаза ли редуктаза glutationowe регулират процеса на окисляване на LDL холестерола и проявяват характер противовъзпалително средство. Освен това, възпрепятства агрегацията на тромбоцитите, допринасят за разширяване на кръвоносните съдове и намаляване на кръвното налягане.

В антиоксидантите по различен начин говорят и анти-оксиданти и антиоксиданти. Всяко от тези определения има по отношение един към друг синоними. Антиоксиданти се нарича група химически съединения, които показват възможността на спиране или забавяне на процеса на окисление на веществата. Важно е, че за да химикал наречен антиоксидант, трябва да бъдат с такава способност в минимална концентрация, в сравнение със субстанция, защитена от окисление.

Фосфат triwapnia се срещат естествено в млякото коровьем, се добавя в хранителни добавки, паста за зъби и за прахообразни подправки като фактор przeciwzbrylający. Използва се и в медицината като запълване на повредени кости, както и в биотехнологиите за гидроусилителя трансформация на бактериални клетки.

Природата на теломерите от скоро е изложен на изпитания. Учените потвърждават, че ако се съкращават, те при всяко разделение на мобилен телефон, то това означава, че измерването на дължината им позволява да се определи биологичната възраст на клетките, т.е. да се определи броят на сила в живота си. Благодарение на научните изследвания на учените, ние също знаем, че теломери са изложени на оксидативния стрес, т.е. на унищожаване чрез агресивни оксиданти. Тези фактори допринасят за това, което измерване на дължината на теломерите е индикатор за мащаба на щетите, които могат да тъкан.

Astaxanthin фирма Swanson-това е уникален антиоксидант, под формата на добавка, която поддържа естествената устойчивост на организма. Водорасли Haematococcus Pluvialis е източник на невероятно силен antyutleniacza, където каротеноид Астаксантин. Това вещество се счита за изключително мощен естествен антиоксидант. В природата тя се среща само в водорасли и малки скариди.

Най-ценното в wiesiołku семена – малки и са много строги. Това е с тях выжимают широко се използва масло, което съдържа голямо количество ненаситени мастни киселини (ННЖК), а именно, линолова киселина (LA) и гама-линоленова киселина (GLA). От присъствието им в организма зависи протичането на много процеси, протичащи в организма. Масло ослинника съдържа и други мастни киселини, сред които олеинова, палмитинова и стеаринова. Освен това, той съдържа фитостероли, протеини, богати на сяра аминокиселини, ензими, цинк, магнезий, калций, селен и витамин E.

Провитамин А (бета-каротин) в организма се превръща във витамин А само в такова количество, в която тя му е нужна. Така че връзката е безопасна за организма на човека. Там в морковите , спанака , доматите , салата , glonie от род Arthrospira.


Основно е известен като витамин пре, защото това намалява броя на вродени дефекти. Много добър резултат се получава при комбинация с цитостатиками при лечението на рак на устната кухина, стомаха и дебелото черво. Има добро действие лечебно-профилактично при заболявания на сърдечно – съдови заболявания. В комбинация с витамин е, калций, цинк и селен, фолиева киселина е един от основните хранителни вещества, за пациенти с ревматоиден артрит.

Витамин C, по-различно аскорбинова киселина е жизнено важен витамин, участва в много биохимични процеси. Защото не може да се синтезира от организма на човека, и трябва да бъдат снабдени с храна, а външно се прилага под формата на козметика.

Apex Serum of Life как работи това

Идеален е като добавка не само подобрява нашето здраве и самочувствие. Оказа се, че също оказва влияние за укрепване на тялото, увеличаване на мускулната маса и подобряване на тяхната еластичност. Се случва така, благодарение на sterolom, намиращи се в macy ‘ s. Само не wyobrażajcie си веднага, не е известно, какви резултати ? това е добър пакет, но на самата мейси прословутия “маса” не ще ? (подходящ хранителен режим и силова тренировка-това е в основата).

Кой прави: този Продукт е произведен Живи Здраве, производител на здравословни храни и хранителни добавки основана през 1992 година. Със седалище в Кънектикът, жив лозунгът на здравето”, Където Науката и Природата Meet”, и ние вярваме, че това е доста чудесен слоган за тях! В продължение на години Живи Health използва строги научни изследвания и тестове, с цел разработване на природни продукти за здравето модерни, за да отговарят на различни нужди в областта на здравеопазването.

Учените изследват действието на липоева киселина, в случай на рак, предварителните проучвания показват, че ALA забавя и дори спира развитието на туморите. Алфа-липоева киселина помага при лечение на левкемия, рак на белите дробове, рак на черния дроб и на гърдата, също така предпазва от метастатичен. При пациенти в процеса на лечение, липоева киселина, благодарение на антиоксидантни свойства, премахва ефекти странични ефекти на химиотерапия и лъчева терапия.

Apex Serum of Life колко дълго работи

Когато ракът започва да се разпространява в организма, като правило, нито едно лечение не позволява да се постигне излекуване. Определена превантивна роля играят тук именно свободните радикали! Тъй като проучванията показват, присъствие на свободни радикали, намалява способността на тумора до създаването на метастази. Оксидативен стрес, който предизвикват намалява, поради това тяхната злоба. До такива изводи стигна Д-р Виктория, Санс-Морено, извършване на експерименти в клетки от злокачествен меланом. В зависимост от наличието на свободни радикали клетки на рак са различна форма. Удължен, najeżony пупырышками, който затруднява пренасянето се появи, когато те са били представени. А клетките на “лечение” на по-голяма доза антиоксиданти станаха кръгли, с лекота местят, и поради това – лесно могат да създават метастази на рак. Това се потвърждава от проучване на учени от Швеция и САЩ – големи дози на антиоксиданти, улесняват разпространението на този най-опасен рак на кожата.

Заслужават внимание флавоноиди, съдържащи се в листата на гинко билоба – Folium Гинко bilobae. Да ги разширява кръвоносните съдове, предотвратяват агрегацията на тромбоцитите, предпазват клетките и тъканите от вредното въздействие на хипоксия. Екстракти от това сурово, са ефективни в лечението на нарушения на мозъчното кръвообращение и периферна на фона на miażdżycowym. Предимство на флавоноиди в сравнение с аспирин, който работи przeciwagregacyjnie е липсата на странични ефекти. Ефект przeciwmiażdżycowy е да се премахне от кръвта, възникнали вече на реактивни форми на кислорода и предотвратяване на създаването им. Това е възможно благодарение на спиране в рамките на флавоноиди ензими, свързани с генерированием свободните радикали (lipooksygenaza, циклооксигеназа, oksydaza ксантиноксидаза); те проявяват и действие helatujące, което предотвратява окислението на липопротеините плазма. В профилактиката на тази болест, като витамини и флавоноиди са отговорни за поддържане на антиоксидант хомеостазата на организма.