Как Бързо Да Увеличите Пениса

BullPower къде да купя, BullPower нежелани ефекти, BullPower резултати, jak powiększyć członka forum

BullPower работа, къде да се купи, цена, отзиви

Струва си търси атрактивни оферти, които ни дават възможност бързо и удобно да прекарате една добра лечение, или при избора на по-труден вариант – ще ни откъсне от проблемите с помощта на лекарства и упражнения, за да се подобри ефективността на сексуалната, а това е важно много модерно. Разбира се, ако вашият пенис не се различава твърде големи размери, се чудеха как да добавите няколко инча, за да стана по-дълъг, а също и по-гъста. Днес огромен брой от мъжете си задават подобни въпроси, а отговори, каква получават винаги един – хапчета Natural XL. Това лекарство е била тествана в професионален и напълно професионални студия лабораторни, най-добрите лекари по цял свят. Те са открили невероятна и абсолютно ефективна формула, която осигурява огромни резултати , защото засяга разширяването на кавернозен тела, намиращи се в пениса. Тялото хемангиоми, нищо друго, тъй като само камери, разположени във вътрешността на пениса. Тези камери в момент, когато правилно се стимулира предизвикват ерекция. Ако ги разгражда, като по този начин ще се увеличи размерът на мъжкия полов член.

• Elena Hari вече през 1977 г., показа начин, че нитроглицерин и други подобни лекарства-сърдечни гликозиди) причинява на производството на азотен оксид, което от своя страна води до увеличаване на диаметъра на кръвоносните съдове и по-голям приток на кръв. Тези изследвания са дали сигнал за по-нататъшни работа, благодарение, на които Robert Furchgott и Louis Ignarro отвори ролята на азотен оксид като хладилен агент, предупредително, rozluźniającego стените на кръвоносните съдове. За откритието на ролята на азотен оксид трима учени получиха през 1998 г. Нобелова Награда в областта на медицината; техните трудове са довели до изобретяването на лекарства за импотентност – силденафил, по-известен под търговското име виагра. През 1996 г. същите тези работата донесе Muradowi Награда Алберт Laskera (заедно с Робърт Furchgottem).

Струва уголемяване на пениса е изправен пред големи усложнения. Пенис е деликатен орган. Неговата вътрешна структура е много лесно да се нарани, след това може да се сбогува с радост, така че от секс. Взема решение за удължаване на пениса, така че си струва да се има предвид, на първо място, безопасност, а ако тя бъде приоритет ще изчезнат всички съмнения за избора на метода на увеличението.

Целта на прилагането на добавки XtraSize – това удължаване и увеличаване на пениса. Дължината му може да се увеличи дори повече от седем сантиметра. действието на препарата се основава главно на подобряване на кръвообращението в организма, а също така води до увеличаване на обема на тялото jamistego, едновременно подобряване на работата му. Именно от работата на този елемент в тялото ни, зависи от размера на пениса, ако ще е разрешено, след което размерът на пениса се увеличава, и можете да получите добри ефекти във всяко едно отношение. Едновременно лекарство XtraSize не предизвиква никакви странични ефекти, тъй като напълно се базира изцяло на натурални компоненти.

Задача на лекарството Penis XL е всестранна помощ за мъже, които имат проблеми с потентността, жалующихся незадоволителни живот на еротични и твърде малкия размер на пениса. За да е лекарство е напълно ефективно, производителят препоръчва едновременното използване на таблетки и локално приложение на гел за втриване Penis XL.

Не забравяйте, че ако сделката за уголемяване на пениса не може да си позволи дори на малко по-малко niefrasobliwości, защото е свързана тя е твърде сериозни заплахи. Хирургически операции прекарват в краен случай (според повечето мъже-това е краен акт на отчаяние), както и избора на методи за по-безопасно, да не забравяме, че най-важните фактори за сигурност са: в интелигентно и здравия разум.

Безплатна доставка

BullPower действие

Разбира се, в много случаи, можете да си недостатъци компенсира любов и промяна техники в спалнята. Въпреки това, по принцип, малък размер, блокира спонтанност и дързост да нарушава тази сфера и не им позволява пълноценно да се насладите. Така не трябва да бъде, защо си струва да се премахне този проблем и да получите няколко желаните сантиметра.

Репутацията на производителя говори сама за себе си. Трябва да бъде един от решаващите фактори. Водещи на марката се характеризират с по-обикновено, по-добре dopracowanymi детайли, те са и по избора на други потребители, така че (поне на теория) достъп до информация и ревюта за тях също трябва да бъде значително по-лесно.

Аз бях малко разочарован след първия месец, защото веднага исках ефекти, но не беше. Аз, обаче, все още. Оказа се,че увеличението идва в друга началото започна с чести и спонтанни эрекций. След това пениса започва да расте на дължина и ширина На Веригата за сега имам около 4 см, дължина до 3 виж

Някои сексолози твърдят, че правилно подбрани упражнения, а не операция, лицеви опори, инжекции или пръстен са наложени на пениса да помогне, че той ще се превърне в pokaźniejszy. При условие, че това са правилните упражнения, по-добре указание на лекар сексолога или уролог.

Трябва да се отбележи, че оперативно увеличение има в офертата са относително малко на брой клиники, а самата процедура е свързана с риск от появата на усложнения pozabiegowych, сред които najpoważniejszą е еректилна дисфункция. За да се сведе до минимум риска от възникването им, преди да вземе решение за операция трябва да се уверите в това, което е насрочено за уролог наистина има познания и опит, необходими за извършване на този вид операция.

Начини за уголемяване на пениса се радват на постоянно търсене, защото мъжете същества суетные. Сексолози в един глас твърдят.Увеличаване на пениса народни методи, хапчета за уголемяване на мъжкото достойнство + но купена по популярност метод е увеличаването на пениса от хиалуронова киселина.

BullPower цена в аптека

Освен това, естествено, стимулира организма да произвежда Testosteron. Това е основният хормон, който регулира мъжката сексуалност, отговорен за либидото ниво, циркулацията на кръвта и правилното функциониране на половите органи. Формира емоционална сфера чрез формирането на такива качества като, сигурност, смелост, увереност, мъжество, независимост.

От друга страна, дай от мастурбация вашето удовлетворение е, разбира се. Изборът на правилното лекарство за покупки. В групата на него и въздържание, могат също да имат самочувствие. Има по-малък ефект върху външния вид и подкрепа. Мерки ефекти психологически дългосрочно действие на лекарството, всичко зависи от това.

Ако проблемът не се отнася до еректилна дисфункция ( отколкото вече съм писал) – това е най-лесният начин да се вземе на своя пенис по което е… смешно, Но за здравословен начин на живот, психично здраве и това най-често се нуждаем, е самопринятие. Продавачите са различни, специфични за “увеличаване” на пениса прекрасно знаят, колко е трудно на този проблем е болезнено момчета и те Ти искат да прокара някоя глупост. Например, помпи за уголемяване на пениса – не научните изследвания не показват, че ги системно използване, има ефект за уголемяване на пениса дават само временен ефект, и освен това, използването им не е безопасно… зелен чай за увеличаване и прекрасни статистики на сайтовете на производителите, настойки и други изобретения всичко това прихлопнуть пари на човешките комплекси.

Преди да вземе решение за увеличаване на пениса си струва да представи своите проблеми и очаквания лекар, който ще вземе най-подходящия метод на лечение. Трябва също да се има предвид, че увеличаването на размера на пениса не влияе на физическото състояние – например, на проблеми с ерекцията.

Ерекцията при новородени и старши момчета, това е положението, като най-правилния. Това е рефлекс, който бебето контролира. Може до него пеша, когато хлапето време, за да уринира. Благодарение на wzwodowi се случва постепенно выдающий себе си – плътта, която в тази възраст, физиологично значение. Между другото, пенис почиства от тиня, натрупани под препуциума.

BullPower противопоказания

Member XXL събира много положителни отзиви. Вярно е, че съобщенията, получени сантиметри се различават от обещанията на производителя, защото мъжете пишат печалба от 4-5 см, но и така не крият отговори. Това е много добър резултат, а, освен това, радостен е фактът, че се увеличава и обемът на пениса. Много хора ценят и благоприятно влияние на таблетките за качеството на секса, и за натурален състав, който не застрашава здравето.

Има ли сигурен ,

Penilarge това е смес, 5 компоненти, в това число и L-аргинин и екстракти от лекарствени растения. buzdyganek наземна и Мюра puama), които ще ви помогнат при отстраняването на различни проблеми, с мъжественост, включително с нарушена заряд, малък размер на пениса и незначителни увреждания секси.

В подготовката на Natural XL са само внимателно подбрани органични съставки, които не са по никакъв начин обработени или смесени с вещества произхода на синтетични. Производство на добавки се провежда под строг контрол в лабораторни условия. Приложение на продукта Natural XL позволява да се постигнат първите резултати на практика от ден на ден. Редовното и системно получаване на формула влияе върху увеличаване на дебелината и дължината на пениса.

Всяко използване на съдържанието, което излиза извън границите на горепосочените условия, не се разрешава без изричното писмено съгласие на, Полша Натиснете и закупуване на лиценз. Вижте как можете да получите лиценз за използване на съдържание, Нарушение на тези правила е нарушение на закона и заплашва наказателна отговорност.

Xtra size дозировка – Оптималната доза е 1-2 таблетки на ден, които се приемат по време на хранене, и ги тук е прието да се пие много вода. Ако зависи Ти в повече, бърз ефект, може да вземете 1 капсула XtraSize 30-40 минути преди полов акт.

Малко по-малко от мъжете третира автомобилът е със следните комплекси от пластичен хирург в Мексико, Колумбия, Италия и Бразилия. Като съобщава на Международното Дружество по Пластична и Естетична Хирургия, там в последните години на пениса под скалпел са раздадени повече от 200 мъже.


BullPower коментари по форумите

Много мъже смятат, че големият член е най-добре отговаря на партньорка по време на полов акт. Трябва, обаче, да се има предвид, че удовлетворение се постига в момента на събирането не е от най-коитуса, но възбуда и на двамата партньори. В множество проучвания, проведени в САЩ, жените с неудавшейся живота эротическом в брака, местят въпросници, свързани с техните секс и бяха поставени размера на пениса, колкото е проблем, на много далечно място. По-голям проблем може да бъде твърде голям пенис – след това жените се оплакват от болки и дискомфорт по време на полов акт.

Провеждането на пениса отгоре, стиска само с палеца и показалеца в кръг. Останалите пръсти трябва да се оправи, тъй като не се нуждае от тренировка. Снимай отгоре ви позволява да пенис палеца и показалеца си колкото се може по-близо до земята, мастило по корема.

Ефектът се държи по различен начин, в зависимост от организма на мъжете. Тук индивидуален подход. Може, обаче, на листовках намерите информация, zalecaniu да приемате таблетките, но просто в по-малка доза. Благодарение на това, ефектът е по-дълго продължи, и не е нужно да се притеснявате за извеждане в предишната ситуация.

BullPower като се прилагат

Така се е смятало за краката. Колкото по-голям е размерът на крака, свидетелства за големия пениса. Ходят също и мнения, че размерът на мъжкото същество може да се разпознае, гледане на ръце мъжете, а именно показалеца и безименния. Ако пръстите безименния по-дълъг от показалеца си, това означава, че пенис по-голям размер.

BullPower коментари лекари

BullPower къде да поръчате

Честно казано, за първи път чувам. Но знам, че един ефективен продукт -Penisizer гел. Човек на моята приятелка използва това нещо. И аз съм чувала от нея само положителни промени, по отношение на удовлетвореността от секса. Ако имате комплекс, тогава инвестирайте в нещо, надеждни и достъпни, вече на полския пазар.

BullPower странични ефекти

Нашият гел е едновременно обезмасляване и средство за стягане на кожата, който помага за регенериране на тъканите, както спрей води до факта, че член достига големи размери, по време на полов (срок на валидност: до 30 минути!). Съставките, подходяща за всички по-горе медикаменти е подбрани с внимание към всеки детайл, както и основните компоненти, влизащи в техния състав от растителен произход.

BullPower купи в аптеките

BullPower къде да купя, BullPower нежелани ефекти, BullPower резултати, jak powiększyć członka

Това е метод, който аз малко се страхувах, защото това, обаче, всяка намеса в организма. Така че аз много исках да намеря като най-естествен състав, който е напълно безопасен за вътрешните ми органи. Обикновено е след 5 дни прием аз забелязах разликата – ми член постепенно започва да се покачва. Аз трябва да кажа, че съм много доволен от курс на лечение с таблетки, защото тя носи дълготраен ефект и не се изискват много усилия, което е голямо облекчение. Аз го препоръчвам с чисто сърце-на всички онези, които се тревожат малък размер на пениса.

Освен това е трудно да се докаже постоянно правило. Има жени, които наистина не придават по-голяма тежест за размера на пениса не е за тях съвсем не е важно. Има жени, които страшно голям член и секс с мъж с голям член може да изглежда за тях е лош. Има и такива, за които е впечатляващо увеличение е съществено предимство и влияе положително на желанието. Всичко, следователно, има нещо единствено на индивидуалните предпочитания, а също и на зрялост, сексуална, което също е тук от решаващо значение.

BullPower къде и как да купя

Твърдение:”в Крайна сметка, може да се даде по-инвазивни методи, макар и доста лесни и по-безопасни, тъй като инжектиране на хиалуронова киселина или хирургична намеса” е доказателство за пълна Дама., изм. Ако смятате, че оперативно уголемяване на пениса е без усложнения и само в малък процент от рисковано, аз се позовавам да се четат професионални резултати, анализи и мнения на лекари уролози.

Освен използването на таблетки, има още няколко други методи за уголемяване на пениса. Най-старият метод са упражнения за разтягане. При редовна тренировка, след няколко месеца ще забележите увеличаване на дължината и дебелината на пениса. Устройства, работещи на този принцип има приставки – които, като се изложи на пениса непрекъснато naciągowi малко увеличават своите размери. Друго устройство са лицеви опори за уголемяване на пениса. Създаване на вакуум, увеличават притока на кръв към пещеристым тела на пениса, в резултат на което той увеличава своите размери. Уголемяване на пениса тези устройства могат да бъдат свързани с механично увреждане на тъканите на пениса, така че да се справят с тях с повишено внимание.

Хранителна добавка Vimax, е разработен от канадски учени. Предлага на пазара вече повече от 10 години, благодарение на които е изпитана от милиони потребители. Неговата формула е 100% естествени съставки, които са надеждно и в същото време ефективно, оказват влияние върху размера на пениса. Vimax позволява да се увеличи член до 10 см само за няколко месеца, и благодарение на това, че има по целия свят множество кръг на своите привърженици.

Полезно да знаете, че лекарства за уголемяване на пениса са различни и имат различни действия. Тъй като тези средства, които предизвикват увеличение на пениса, но също така допринасят за увеличаване на дебелина. В резултат на чувство партнерши стават значително по-голяма.

Mecho Klimas: Обичам Recovery Soothing Essence също и с линията на Princess Academy. През лятото особено, спомням си, за да има в хладилника за вода марка Voda, има в себе си колаген и вкусно! Ами не съм част от любимата ми червено червило. Много ми харесва червило на Mac.

Не ще заобикалки, защото ние знаем по каква причина вие четете този текст. Начини за уголемяване на пениса са различни. В По-голямата група на жените размерът на пениса има невероятно значение, ако става въпрос за сексуалните си чувства по време на полов акт. Не до края, обаче. Защото прекалено голям размер на пениса, точно обратното – вместо удоволствие може да достави партнерше болка. Въпреки това, мъжете изпитват по-скоро на факта, че тяхното куче е твърде малък, за да отговарят на партньорка и все по-често искат ефективно уголемяване на пениса.

BullPower наистина работи

Втората прекрасна “идея” – това е движение и uciskanie на пениса. В процеса на ерекция, кръв от основите, трябва интензивни движения “приплъзване” на върха му. За съжаление, и тук с ефекти лошо – единственото нещо, което можем да””, това е износване, болки и невъзможност за извършване на полов акт.

Не, ако това, което казвате, е така, ако той смята, че размерът на пениса е добре, този съвет е малък, че до центъра на penilarge тогава аз съм доволен, освен това, освен това, което пишете, имам много мощна еякулация сега, а Домати. Какво да кажа мога, по-дебел, като имам ерекция, толкова, грубо казано, ме попита, но аз направих грешка, защото не знам, колко ми е uroslo в дължина, защото не е мерил дебелината не се чувства, а на дължина не много, не знам дали ще е отговорът ми, ти нещо ще е, но, знаеш ли, добре, който не рискува, не е. Не знам колко са, но разликата се вижда и усеща.По-често е готов да се бори и как да не взема на работа, това тормози много дълго време.Аз се чувствам по-добре психически и моята любима се гордее, че на мен така действа.Препоръчвам на всички търпеливи и упорити момчета.

Освен визуално недоволството в същество-това също, разбира се, резултат от измерване. Аз не знам статистиката, но по-скоро процента на мъжете, които не са били прави, по-скоро незначителен. Е, такава е нашата природа. 🙂 Вярно е също и това, че много пъти ние се опитваме да се заблуждаваме, като резултатите в планината. Как да го направя правилно, Извадка от научен метод за измерване на това идва от американския сексолога Alfreada C. Kisneya. Пенис в състояние на ерекция се измерва от корема, след като на връх жълъд – измерване трябва да се направи няколко пъти, и резултатите от средно (не трябва да се направи измерване на точно пред ejakulacją). Измерване от костите и т.н., просто самообманом.

Магазин

По-рано говорихме, и аз знаех, че ogłada тези филми, но мислех, че той прави това, когато, например, имам периоди. Оказа се, че той го прави доста често. Не знам напълно какво правя. Аз не разбирам, че като жена, която наистина може да задоволи всички сексуални фантазии, той предпочита да гледам други детски. И при такова гледане, разбира се, за мен няма вече никакво желание.

За ефективността на лекарството Member XXL отговарят на специално подбрани съставки, както и съответните съотношение на тяхното прилагане. Препаратът е създаден на базата на специално разработена формула, в състава на която са включени съставки, подбрани от гледна точка на необходимото количество активни вещества. Дотошность и внимание към всяка съставка доведе до създаването на ефективно лекарство с пениса уникален състав, но и безопасна за организма.

Аз използвах помпа за уголемяване на пениса и да го тестват различни хапчета, докато в същото време. Настроение повлия наистина д-р Penigreat и вече след първата таблетка разбрах, че е паднал. Обикновено имам 60% ерекция. Можете да работите, но, както е известно, е слабо. А след упражнения с помпа и добавки, 100% ерекция. Фантастични усещания, и на пениса изглежда това всъщност е голям. Ами и заслужава почивка от fapania колкото се може по-дълго.

BullPower отзиви

BullPower, преди и след

За средната дължина на пениса по време на ерекция може да се счита интервалът от 13-16см. Това е значителен размах, обаче резултатите от научните изследвания от последните години варира в тези граници. Ако имате съмнения, че размера на пениса си, измерете го. Всички измервания трябва да направите, когато Си пенис в zwodzie. Този размер интересува Вашата партньорка или партньор. За измерване на достатъчно обикновена линийка, а дължината на пениса, се измерва от основата на пениса до края на главата. Дължина на пениса в ерекция, няма да има връзка с размера е в състояние на покой. Някои от нас по време на сексуална възбуда “растат” е много повече от други. И не е свързано с погрешни правилата, дълги пръсти, или на растежа, които действат сред младите хора и не само. 😉 Мъжки член расте до 16-20 години, а след това трябва да свикне с размера му и по-добре е да се вземат. Ако не го приемат такъв какъвто е, можете да се запознаете с методите, повече или по-малко ефективни, удлинению на пениса.

Това растение се прилага от мъже, които имат ниско либидо. Има свойствата на укрепване на организма и блокиране на ензим, който преобразува Testosteron вредно ДХТ. Saw palmetto помага в регулирането на дейността на половите жлези. Поддържа нормалното функциониране на отделителната система, подобрява половите функции и повишава желанието. Влияе положително върху състоянието на целия организъм, за сметка на намаляване на нивото на холестерол и мастни киселини в кръвта.

Също така е Важно да се определи кои противопоказания за използване на добавки. Ако поне от една от причините, която не трябва да се приема на таблетките е по-добре да не се рискува или да се консултирате с вашия лекар. Най-добре да изберете тези хапчета за уголемяване на пениса, които се препоръчват на други потребители. Достатъчно е да прочетете във форума.

BullPower дозировка

BullPower резултати

Вагиналната стена е плътно до размера и формата на пениса, което позволява да се получи удовлетворение от половия на двамата партньори. Преобладаващите няма убеждението, че колкото повече държава, толкова повече удоволствие, без да оправдава себе си в реалност. Пенис се измерва с повече от 20 см, може да причини дискомфорт, болка по време на полов акт по-Голямо значение за сексуално удовлетворение, като правило, е обиколката на пениса. Дебел пенис, по-силно дразни стените на влагалището и стимулиране я чувствителни зони.

Средната жена, както вече беше казано, че са в състояние на сексуална възбуда, могат да преживеят по ред, толкова много оргазми един след друг, ако само вие няма да си представите колко много има нужди и толкова, колкото да позволи на своя физическа работоспособност. Само тази издръжливост е определящ фактор и спирачка rozbudzonego възбуда на жената.

До намаляване на размера на пениса, може също да допринесе за nieleczenie еректилна дисфункция. Те, наистина, са свързани с най-лошото циркулацията на кръвта, на кръвта в кавернозен тела на пениса, което може да доведе до необратима атрофия на неговите тъкани, а именно – до загуба на мускулна тъкан в полза на съединителната тъкан.

BullPower опит

ОБЩА ОЦЕНКА: Хапчета за уголемяване на пениса XtraSize това е в момента най-популярният начин за увеличаване размера на пениса, за удължаване на пениса и за подобряване на качеството на полов акт. Пациентите, които не са имали контакт с наркотици, разпитват с интерес него, а тези, които вече са използвали, изглежда, положителните отзиви , осигуряване на неговата ефективност и безопасност на приложение. Проведени изследвания показват също, че XtraSize това са най-добрите хапчета за уголемяване на пениса.

Member XXL идеално място за хора, които тепърва започват да се борят с “проблем”, както и тези, които имат зад себе си някакви лечебни процедури, както и увеличително огледало. Тези хапчета за уголемяване на пениса притежават неповторим, както и добре подбрана декорация, селектирана състав. В средата откриваме такива “бисери” като l-аргинин, екстракт от сминдух, екстракт от плодовете на saw palmetto, buzdyganek земята, женшен шен, корейски жен-шен, шафран и много, много други.


Поздравления за автора на статия. Аз също имах проблем с вашия размер, операция, в живота си не бих приел. Тези лицеви опори, които Сте написали, изглежда ми по някакъв космически изобретение, не е за мен. С някакво време използвам хапчета, и добър ефект. А що се отнася до този гел, което ме интересува, не е ли uczulujący, имам доста чувствителна партньорка. Докато приемам хапчета, тогава всичко е наред.

Повечето от мъжете, участващи в клинични изследвания и лабораторни тестове, зрял разлики в качеството на ерекцията вече от ден на ден. Ерекцията става по-силна, по-дълъг и по-високи. Natural XL дава по-голяма дължина и по размер, за разгръщане на потенциала на вашия полов член.

BullPower състав

Много мъже си мислят, че малкия пенис-това е сериозно нещо, че това е просто края на света. Obarczeni този недостатък направата на телата им разкъсване на връзки с жени, затворени в къщата, дори не се чувстват истински пацанами. В действителност това не е повод за отчаяние. В края на краищата в момента има техники, които действат ефективно уголемяване на пениса. Става въпрос не болезнени хирургически процедури, но най-вече хапчета, които днес се радват на много голяма популярност и се препоръчват на мъжете по целия свят. За да улесни избора, струва си да се запознаете с по-ниски рейтинги. Всички продукти заслужава внимание, и по-специално е номер едно.

Ефективен изход може да бъде самостоятелно упражнение, което ще ни позволи без да излизате от дома си интензивно да се отдадете на над своите размери. Това, определено, по-здрави, отколкото всякакви медикаменти и добавки, но не са толкова ефективни. Оттук трябва да се обмисли, че най-важното за нас-ефективност, или здравето, но е възможно, че по-малки ефекти. Размери на пениса-това е едно важно нещо в брака, и всяка рокля знае това – ако имаме илюзии, че това не е така, трябва по-скоро мисля, ще ни е от полза.

VitWoman това е портал, който обединява жените са готови за промени в живота си, са насочени към развитието на личността. Ние получихме награда в Проучването Престижен Продукт 2016 Г. в категория Женски Портал, организиран от списание ” успешните хора Business Law Quality.

Аз след развода, но ми харесва да получавате от живота удоволствие. Няма деца, така че аз често bywalczynią клубове с моя партньор правим много различни странни неща, и така за fanu купих го на Др Penigreat, дори не се обиждам започна да приеме, че в рамките на кратък период от време се е променила нашия Живот еротични. За мен той се превърна в много привлекателна, истина и темпераментна, Препоръчвам го на Дами като изходен продукт за своите момчета, не само с малките не е в това, Testosteron расте.