Грижа за Обувки ▷ безплатна доставка у Дома! ▷ магазин Sizeer

C&D - Waterproof Membrane Spray къде да купя, C&D - Waterproof Membrane Spray нежелани ефекти, C&D - Waterproof Membrane Spray резултати, impregnat do butów w sprayu

C&D – Waterproof Membrane Spray работа, къде да се купи, цена, отзиви

Утре пресата, да видим какво ще каже. Аз също съм противник на обувки с гумени ходила – се отнася до това, по-специално сабо, които обикновено са предназначени за студените шест месеца, и много по-често ще трябва да се бори с влагата. На което аз се опитвам да се избягват и да се избегне, аз препоръчвам – това е пластмаса, които са само визуално отиват на кожата. В ботуши с sieciówek често се случва такова решение – и има почти същите недостатъци. Такива подметки са доста твърди и не се поддават на rozchodzeniu, както и за това те са хлъзгави като нова кожа. Обикновената гума се справя много по-добре.

Същата вентилация, обаче, ограничение, когато моросящий дъжд попада в нея, а силният вятър започва да кутить в интериора, дрехите. Найлонов материал не е толкова стабилен, като в модела Kwarka и przemaka по-бързо. Така че дрехите само малко дъжд.

Колко струва ,

Различна от обичайната, че Bundeswehr дори на крем за обувки има подробна стандарт (общо 11 страници) ::). От проба на кожата се отстраняват с ацетон естествен мазнини, се прилага паста, след като (60 минути) полиран. изследването се основава на сравнение на проби от кожата, която е подлежала назад проучване и второто парче кожа. Сравнението се състои в измерване на съдържание на влага и przemakalności двете проби. Изисква минути 60 минути.

Xnano Био – Технологията Eco използва в процеса на създаване на продукти-това е гаранция за човека. Препарати, получени по тази технология, са екологично аллергикам, безопасни за човешкия организъм. Не съдържат летливи органични съединения и вредни газове компресирани.

Част от wasnie тази година купих оригиналния си Ипс Stinger Lo на амазоне – скъпи ми заедно с при максимално натоварване, ако е 380.., така че силно препоръчвам този магазин, а през лятото, очевидно, е още по-евтино може да ги улови. Аз също оооочень слава. Докато ми е много добре да се помогне на – при мен не беше още толкова студено и milutkich обувки – често носилка ги вкара…, т.е. така, както се препоръчва от производителя. С Уважение, Ирина.

Материал на обувката туризъм, обикновено са покрити със слой от DWR, която осигурява nieprzemakalność. Този слой с течение на времето претърпява, обаче, износване, материали губят своите свойства хидрофобен. Обувки планински означава, вие трябва редовно да импрегнира с помощта на специални препарати, които възстановяват мембрана водоустойчивост.

В outdoor-магазини, можете да намерите удобни за употреба лекарства, които действат на принципа 2 в 1. Чудесен пример е посветен membranom GORE-TEX® и eVent, наркотици, Clothing Wash+Отблъсквай уважавана компания Грейнджър. Средство съчетава силните страни на другите две доказани продукти: Performance Wash (за пране) и Clothing Отблъсквай (за импрегниране). Че струва си да се подчертае, отличен външен вид и добри хидрофобни свойства може да се получи чрез едно миене – това ще ви спести време, енергия и вода. Продуктът се предлага в епруветки обем: 300 мл и 1000 мл.

Centrofuga прилича на голяма центрофуга. В метални “кутии” носи ботуши, налива вода, и “кутия” се поставя в колата. След стартиране на centrofugi кутии започне да се върти със скорост от 250 оборота в минута. Произведени по този начин, налягането на водата стойност 30 Kpa. Именно с такава сила на водата действа на обувки “проверка” на стягане. Този натиск може да се сравни с поражающим планински поток.

C&D – Waterproof Membrane Spray дозировка

Радвам се, че сте намерили обувки са”. Аз не подозирам Теб спонсорира лъжа. Съдържание глупост всичко това, аз също виждам, че имате много голям опит в областта на туризма. Но аз също имам своите преживявания, които ме карат да се поддържа дистанция в такива супер -, хипер похвали. Ти не знаеш моя опит (не е важно дали те са големи или малки), така че защо да доведе мен до нивото на теоретика, Малко е рисковано и грубо. Аз осъзнавам, че първият ми коментар също може да създаде впечатление nieuprzejmego, за което се извинявам.

C&D – Waterproof Membrane Spray съставки

C&D – Waterproof Membrane Spray като се прилагат

C&D – Waterproof Membrane Spray къде и как да поръчате

C&D – Waterproof Membrane Spray, преди и след

Материали, функционални, те са проектирани по такъв начин, че да запазват своите характеристики в продължение на много години, но само при условие на правилното техническо обслужване. Препоръчва се ниска температура на пране – повечето производители пише 30º – и ръчно почистване. И тук се появи на стълбите. ако повечето перални машини е програма, заменяющие ръчно пране, така че е много трудно ефективно почистване може, въпросът потни дрехи при температура тридесет градуса по такъв начин, че да не губи своите свойства.

Въпросът на външен вид остава изключителен, защото, като правило, мъжете смятат, че това е една от най-грозния и едновременно най-малко на дамски обувки (определена част от жените така се казва), а жените, които използват обувки в тях, напротив, влюбените – те смятат, че обувките те са очарователни.

Nanocape за обувки е също прилагането за всеки ден, колко пъти ти, че дойде дъжд, и ти е редовен обувки за всеки ден промокло, Просто спрей за обувки с течност Nanocape и обувките стават непромокаеми! Струва лекарството се прилага в светли обувки, любимите си обувки ще бъдат по-чисти за по-дълго и ако zabrudzą това е много по-лесно, можете да ги изчистите.

Благодарение на прилагането на мембраната и на съответните кожата, които са били подложени на процеса на гидрофобизации, нашите обувки не само предпазват краката от przemoknięciem, но и позволяват на крака да диша”. Гидрофобизация-това е процес, благодарение на което кожата е защитена от естествена за тях впитыванием вода.

Блокове или на гранули от лекарството KLERAT трябва да поставите на правилните места, най-добре между опазването на гризач, а на неговото място за хранене. Убийствена отрова слагат в дератизационных корита в дупки, по стените на сгради и начините, по които се движат мишки и плъхове.

C&D – Waterproof Membrane Spray реални отзиви

Покритие подобрява чистотата на марката, увеличаване на видимостта му. Благодарение на свойствата на hydrofobowym повърхност в голяма степен сама се изчиства по време на дъжд, увеличаване на видимостта на символи. Характеристики на easy clean-лесен начин ще облекчи и ускори почистване на повърхността на символи по време на периодично техническо обслужване, че във връзка с особеностите на hydrofobowymi ще осигури продължително време, чистота на повърхността знаците.

Безплатна доставка

Лекарството е безопасно за дишането водостойких тип тъкани gore-tex и производни. Се основава на вода, негорим, не съдържа летливи органични съединения (ЛОС) и fluoropochodnych углеводорода. Неговият състав не съдържа химически съединения, ослабляющих структурата на влакната. Е специално разработена и изследвана за наличието на употреба на hydrofobizowania дишаща дрехи, благодарение на което осигурява траен гидрофобность (DWR), като същевременно се запази дишащи свойства. Не се нуждае от топлина за производство на DWR (трайно защитно покритие), така че да получите най-добри резултати се препоръчва сушене при стайна температура. Не се препоръчва сушенето в барабан автоматично. Трябва да се има предвид, че с течение на времето, когато дрехи с klejonymi шевове остарява, отслабва лепило с лента, че шевовете са по-слаби и по-изложени на висока температура. Така че нека сушене в сушилках.

Облекло кожени много популярни, особено сред водачите на рали. За да се премахне с тях миризми, които przesiąkają по време на експлоатация, а също така и не боли няма nabijanych на кожата метални елементи, достатъчно преведете рокля от лявата страна се поставя в машина и с помощта на мек перилен препарат, се изпират при температура 30 градуса по Целзий, на програма за деликатни тъкани. Повечето кожени костюми, без проблеми дава себе си пере в перална машина. В случай на нови мотоциклетни ръкавици, за предпочитане е, да, преди първото измиване ги накиснете във вода, за да се провери дали и в каква степен-молив. Все пак, ако имате опасения, че бельото в пералнята няма да навреди на вашите заповеди, вие винаги можете да ги изчистите по безопасен начин, това означава, че с помощта на сапун и гъба. Това обаче не трябва да прави това твърде често. Веднъж годишно е напълно достатъчно. В противен случай кожата ви ще стане крехка и без блясък, а порите ще zaklejeniu.

Обувки Miendl Fliegerstiefel това е перфектната комбинация от стил и традиция. Зимни обувки Meindl имат невероятно стилен и модерен стил. Двойна отстрочки, прилагани в обувки Meindl осигуряват изключителна трайност. Мъжки обувки Meindl отлични за туризъм, лов и ежедневните разходки през студените, зимни дни. Осигуряват перфектен комфорт и топлина при много ниски температури до -30°C.C&D - Waterproof Membrane Spray къде да купя, C&D - Waterproof Membrane Spray нежелани ефекти, C&D - Waterproof Membrane Spray резултати, impregnat do butów collonil

Трябва веднъж и завинаги да изкарвам всичко от главата си един голям мит. Този, който казва, че обувки от естествена кожа зърно или замшевой, или nubukowej не могат да przemakać. Мои скъпи дами, в крайна сметка, ако на кожата на краката в някакъв си обувка има свободно да диша, и неговата повърхност трябва да има микропоры, има малки цепка. Обувките са лишени от тях, а по този начин – тези са напълно водоустойчиви, това е само и единствено обувки, изработени от пластмаса или каучук, например, гумени ботуши.

Както можете да видите по-горе, гума също е подложен на износване. Zelówki от твърда гума трябва спокойно да издържа по-добре от една година на много интензивна употреба. Аз не искам да кажа интензивно жанра “аз не тези обувки, веднъж на две седмици, и седя в тях в офиса по ЦЯЛ ДЕН!”, само “имам на крака три пъти на седмица и отивам на града в продължение на няколко часа, независимо от времето”.

Gore се препоръчва за измиване на домашни любимци. Но ако имате нужда от професионално почистване на суха, поиска прилагането на препарата за почистване с разтворител въглеводороди, а след това, преди изсушаване приложите лекарството DWR под формата на спрей – само на външния слой дрехи. Следвайте препоръките на производителя на дрехи.

Наближават есенни и зимни месеци, а заедно с тях сиви и студени дни, по-лошо, настроението и обувки,които са изложени на неприятни въздействия от дъжд, кал, сняг или сол, губи своя блясък. Продукти за грижа за обувки марка KIWI® осигуряват ефективна защита от лоши aurąoraz правят обувки блести, въпреки неблагоприятните метеорологични условия. Вече не е нужно да се притеснявате, че любимите си ботуши ще загубят естествения блясък и класа. Не е от значение, че ние носим обувки кожени, велурени или от материал – KIWI® предлага пюре, благодарение на които можете да защитите всяка обувки.


На пазара има няколко вида средства за грижа за обувки туризъм. Повечето от тях в своя заглавието е името на материала, за който той е предназначен, като, например, Импрегниране на Nikwax Набук И Велур спрей за кожата nubukowej и велур. Когато не можем да намерим тази информация в заглавието, може би, че средството е универсален – струва си, обаче, тогава всички да прочетете подробно описание на продукта. При използване на обувки с мембрана, нека да разгледаме също така, има ли препарат или в описанието е посочено удобството мембрани. Повечето съвременни средства, подходящи за обувки с мембрана, така че не трябва да бъде с този проблем.

C&D – Waterproof Membrane Spray цена

От тази гледна точка, вероятно няма да бъде проблем. Няма съмнение, че когато купуваме нова, wyśnioną чифт обувки, ние искаме той да запази своя безупречен външен вид колкото е възможно по-дълго. По този начин, вече е преди първото им излизане навън използвайте подходяща защита! Обикновено при покупката на нови обувки получавате оферта купи къща за сигурност, която е предназначена специално за тях. Обикновено ти си се отказва от опитите, Променете това! Закупуване на съответната импрегниране, за съжаление, това е необходимост, ако искаме да се запази обувки колкото може по-дълго време в отлично състояние. Задругата се нуждаят от гъста паста. За тези от набук или текстилни материали полезно лекарство под формата на спрей. Можете също да опитате пропитку пчелен восък или парафин. Преди да се омъжи за завладяване на град, непременно подгответе си обувки с помощта на подходящи средства.

C&D – Waterproof Membrane Spray, как работи това

4. Изкуствена кожа, изкуствена кожа, skaj, дермата и кожзам. Материал, който е имитация на естествена кожа, с ума напомня на кожата гладка. , Кожзам и skaj, на нашия пазар материали, са много популярни. Трябва да се има предвид, че това е полиестерен плат, покрит с изкуствен слой. Това е много важно, в случай на опазване на материала. Слой от полиуретанова се нуждае от съвсем други грижи.

Също толкова важно е за удобство, че отгоре-това е долната част на обувката. Кой от нас не мучился с przecierającymi себе си spodami или твърда подметка, не позволява удобно да се ходи, Купуването на нов чифт обувки, имайте предвид, от какъв материал е изпълнена подметка, защото от него зависи комфорта на ползване. Емилия Grzechnik обяснява, че в обувки Джино Роси се открояват два от най-често използваните суровини и материали, които се избират в зависимост от дестинацията обувки.

Внимание! NeverWet изсъхва, образувайки матирани, “oszronioną” powłokęktóra може да променя цвета и блясък с покритие обекти. Винаги трябва да се извърши проба на материала в мястото на незабележимо място, преди прилагането на NeverWet по цялата повърхност. NeverWet – не се препоръчва за употреба в дрехи и електронното оборудване.

Ние сме група ентусиасти спортна дейност – най-взискателните потребители на нашите продукти. Ние създадохме много силен творчески екип, който създава цялостни продукти, от първоначалната концепция до избора на технологии, изборът на цветове, а също и осигуряване на качество на довършителни работи, до готовия проект, пълноценен от гледна точка на функционалност и дизайн.

Толкова много въпроси и повече oddzaiaływuje. Въпреки това, в своята книга, аз се опитах ясно отсече от предоставяне на подробни съвети, а това е съпроводено с фигура на човек, който построи шалаш за ръчно схема и е бил изненадан от липсата на добри резултати – той държеше схема с главата надолу.

– Аз не бих се препоръчва прилагането на пасти marketowych тип киви, които всъщност съотношение средно – и trzeciorzędnymi, – казва той. – Смазване на обувки такава паста нищо не дава. Добър ефект в рамките на първите 20 минути, а след това бели следи от сол може да се види още повече. По-добре да се инвестира в доказани средства, препоръчани ремонт и бъдете сигурни, че няма да навредят на своите обувки.

Тънка и яке-дъждобран, размери-две полезно. През зимата предпази ме от сняг с дъжд. Сега не си вземам, защото имам обикновена (“гражданска”), но като ще е толкова топло, че аз ще отида в една риза, той отново я хвърли при неуспех в чанти.

Особено през есента и зимата трябва да се има предвид zaimpregnowaniu обувки. Ботуши велур, много бързо се разрушават при излагане на дъжд или мокър сняг. “В този момент на пазара има много пропиток за обувки. Въпреки това не всички те са подходящи за велур. Само чрез закупуване на подходящото козметично средство, ние можем да защитим нашите обувки. Достойно елементи са, например, МУЛТИ-СТОП, Antiaqua”, казва Моника Orlińska. Импрегнацията-това е главното козметично средство за грижа за обувки през зимата – на стойност в него се инвестира.

Интернет-порталът не носи отговорност за съдържанието на представените мнения. Потребителят достигне запис на страниците на портала, можете да възникнат за съдържанието му е отговорност на bądĽ наказателна. коментари , които нарушават добрите нрави и не са свързани с темата могат да бъдат отстранени без предупреждение.


Ако отиваме на разходка, първо да видим прогнозата за времето – предсказуемост на аурата става все по-добре и по-добре, и малцина обича да се вози в дъжд. Обикновено това се случва, обаче, така, че рязката промяна на аурата ни среща извън дома, така че си струва да има при себе си дрехи за защита от дъжд. Ако не си отидем далеч, просто непромокаеми наметала. Ако ние очакваме лек дъжд, добро решение ще бъде załóżenie покривала за мотор и gumiaków, колко те са не-хлъзгава подметка. Дъждобран велосипедна различно от обичайните przeciwdeszczowej – по-добре да защитава и, както подсказва името, дизайнът му е адаптирана към изискванията на велосипедисти.

Диаметър на превключвател и спирачка в главината – това е така наречения ключ планетни и диск механизъм или валяк. Някой ден ще пиша и за тях повече. Конструкцията им прави механизми, скрити така, че да не попада в тях вода. Благодарение на това не е нужно през цялото време да се регулира ключове, а накладките не се плъзгат по мокрите джантата, както и в случай с V-brake-ове и подобни конструкции.

Импрегниране на обувки е изключително лесна за използване. Най-често под формата на спрей, гъба или спрей. Това решение е практичен и е много лесен за използване. Ние все още имаме избор, използването на восък, който може да е малко по-малко удобни за използване, но много потребители хвалят този център, като най-добре защитава обувките от влага. Модерни восъци могат да защитят обувки с мембрана gore tex. Импрегниране на обувки туризъм може да се прилага както върху мокра, така и върху сухи обувки, но след нанасяне импрегниране на обувки непременно трябва да се сушат. Най-добре е да ги поставите в проветриво и сухо място, далеч от източници на топлина, като например камина или радиатор. Schnące трекинг обувки, не трябва да бъдат изложени на въздействието на високи температури, за да може кожата или материали и лепила, свързващи части на обувки, дълго време са запазили своите свойства.

За тази боя не е дошла да има лачени обувки. Това, което на Теб ти изглежда, че 800 имат гладка повърхност, това само Ти изглежда, А и щом веднъж са загубили цвят, това означава, че вече е била нарушена структура, и спокойно можете да нанесете боя. Аз съм правил след ремонт chinatrust тази на боя и се оказа много не се дърпа.

И все още поддържам това, което каза. Восък wykruszał в ставите след известно време. След няколко години кожата ми Scarpach себе си rozeschła и се напуква на места в стадото, при склеивании с ходила – доказателство, че восъкът да не подхранва кожата. Когато след известно време реших да премахнете восък с тези обувки, след многочасовой użeraniu с “wygumowywaniem” восък специална гумена четка, оказа се, че тази “малка плитка лодка” е напуснал, восстанавливая външния вид на обувки, но, за съжаление, дишане и остана неразбран. Когато се оказа, че при ходене по планините през пролетта, слънчев ден, краката ми се приготвя, това е, за съжаление, Scarpy отиде в ъгъла.

C&D – Waterproof Membrane Spray опит

Ако кожата в нашите обувки ще поемат водата, може да доведе до ограничаване на способността на обувките да дишат. Водна пара не ще бъде в състояние да излезе от вътрешността на обувката. Така че, за да гарантира комфорта на необходимо поведение слой гидрофобной групи (DWR) обувки. Този слой с понякога ще се изтрие и ще поиска удължаване с помощта на импрегниране hydrofobowego.

Може соображаете, че това е модел, въпреки че, може би, не може да бъде известен. Разбира се, това е типичен кожена не е някакъв вид модерен обувки. Интересна е ходила с gumo-гъба, или как там това може да се нарече. Притеснява ме, защото така, като че ли тя започне wykruszać.

Лекарството е 250ml. Вероятно това е и подготовка на повърхността, той не е оставил никаква следа по кожата, а след това разтривайте на работа вече, по-скоро, следи за него няма 😉 Вече не боли да направи нещо с тях “сериозно”, за да даде някакъв ефект. Изберете, е необходимо само че изключва зимни употребата на тези обувки за сняг, имам специални гумени ботуши pilarskie.

За да Си обувки, за костюми са работили добре в дъждовно есенно време, трябва да се има предвид съответните грижи. Трябва веднага след закупуването им са импрегнирани, което значително увеличи устойчивостта на влага. Мръсотия, с отделочной трябва да се изтриват с мека влажна кърпа или специална смывкой за кожата. Също така си заслужава да закупите паста за обувки, която ги nabłyszczy и подхранва. Добра идея ще е и за придобиването на мазнини, за кожа, която допълнително предпазва обувките на покритие преди промоканием.

А ако планирате дълъг поход ще трябва да бъде по-добре, защита, които ще имаме в по-голяма порой. Освен якета, гидрокомбинезонов за шивашката индустрия , на стойност имат специални гащи и галоши, дъждобрани за обувки. Трябва да са наясно кои части на тялото са най-уязвими към въздействието на дъжд по време на път и правилно ги защитим. Към тях се отнасят, освен главата, и ръцете, краката, обувки и хълбоците, така че със сигурност ще бъде полезна също така топли и непромокаеми панталони. Трябва също да се има предвид, че, каране на колело в дъждовни дни, ние не винаги сме в състояние да се промени и, като правило, ние не ще имаме дрешки за смяна. Затова е важно да има добро качество на дрехи, който предпазва от студ и влага. Ако ние се убедим, че тези елементи на екипировка, велосипеди, променлив, времето не ще ни причинят най-малката кавга.

Шесто спирачки – собственици на дискови спирачки по време на езда в силен дъжд, може би, търкат си ръцете. Спирачки им трябва да спре мотора по-ефективно, отколкото спирачки v спирачки или тип V-brake. Така че собствениците на такива спирачки трябва, преди всичко, обърнете внимание редовна проверка на дебелината на спирачните накладки – разходка с startymi кубчета е много опасно. За това трябва непременно да се помни е, че спирачен път на мотора се увеличава значително. Това е свързано с по-слаба адгезией гуми, а също и водата, която влиза между поленьев, и на обръч, и това прави моторът забавя по-дълго. За съжаление, много с това не може да се направи, просто трябва да се има предвид.

За материали, отличаващи се с мек сильфоном (набук, велур или велюровый), ние прилагаме мерки под формата на спрей – по-леки и по-малко мазни. Не оставят на cholewce гланцов слой, но не по-малко добре го предпазват преди промоканием, актуализиране на DWR покритие.

През цялото време на употреба, трябва да се помни, предназначението на дрехи и обслужване, за да се противодейства на фактори, като дъжд, прах, слънце. В никакъв случай кожени дрехи не се перат, мият под течаща вода, използвайте почистващи препарати и разтворители. Тези действия wypłukują мазнини, потъмнява, са склонни да изсъхне, причиняват втвърдяване и напукване на кожата.

C&D – Waterproof Membrane Spray резултати

Ако искаме да се избегне необходимостта от пречистване на нашите бели ботуши силни химикали, трябва да се грижи не систематично. Бели обувки, за разлика от черни, сиви или червени, трябва да се почистват поне всеки ден! А преди първото използване, защита на омасляване – това ще ги предпази от przemakania и залепване на кал към материала, като по този начин ще улесни почистването. Ако се занимавате с бели обувки от кожа, а след това можете да, след като всеки ги носят, избършете ги увлажняющей салфетка или кърпа, напоена с вода с безцветна вода и сапун.

C&D – Waterproof Membrane Spray странични ефекти

C&D – Waterproof Membrane Spray къде да купя

избягвайте силния намокряне обувки – на колко това е възможно, разбира се. В мммм обувка лепкави връзки отслабват, кожата той накърняват или обувки губи първоначалния си вид , както и материалите, от които е изработен губят своите свойства.

C&D – Waterproof Membrane Spray коментари по форумите

Пазарът на средства за грижи за дрехи и туристическа екипировка огромен. За съжаление, като цяло, е трудно да се намери върху опаковката информация, че в състава на този продукт. От статия, публикувана през 2007 г. в The New York Times може да научите, че дори и прилагането на импрегниране в съответствие с инструкциите на производителя, т.е. в открито пространство, но, като zaimpregnowany предмет в помещение, до пълното му изсъхване можем да бъдем отровени wydzielającymi от него по двойки.

Има ли сигурен ,

C&D – Waterproof Membrane Spray действие

Целият мокър пух губи цялата си ефективност, термоизоляционный, от лек и еластичен става, състояща и тежко. По този начин, може да се възползва от шанса да заявим, че пух не може да се разглежда като универсален пълнител. Го гидрофобный аналог на това е нещо друго. Представяне на влакна пух на процеса на нанасяне на покритие чрез закупуване на репелент DWR, което прави ocieplina придобива устойчивост към въздействието на вода. В процеса на импрегниране на пух са, обаче, се използват fluorokarbony, вредни за околната среда органични химични съединения. Пух гидрофобный Nikwax е не само вода, но и экологичен, тъй като в процеса на производство не участват fluorokarbony.

C&D – Waterproof Membrane Spray купи в аптеките

Натриев хлорид, съдържащ се в сол, използвана за roztapiania на сняг и лед-това са взаимоотношения, които могат да доведат до трайна промяна в цвета на кожата, wżeranie в повърхността му, и дори изкривяване, така че е важно правилното защита на обувки. Трябва да се използват подходящи лекарства, които да гарантират материал надеждна защита от вода, прах и сол. За качеството на кожата, това е един от ключовите фактори, определящи ефективността на обезсоляване на обувки.

Обувки от парцали или велюровый по-лесно, но те трябва да се приемат с “добре дошъл инвентаризация” това означава да се съобразяват с факта, че след сериозен дъжд или при ходене по мокра трева в продължение на няколко часа, разбира се, przemokną, независимо от прилагането на най-сложни пропиток.

Това е безопасен за употреба с oddychającymi непромокаеми тъкани. Се основава на вода, негорим, не съдържа летливи органични съединения (ЛОС) и fluoropochodnych углеводорода. Е специално разработена и изследвана за наличието на употреба на hydrofobizowania дишаща дрехи: осигурява траен гидрофобность (DWR), като същевременно се запази дишащи свойства. Не се нуждае от топлина за производство на DWR (трайно защитно покритие), така че да получите най-добри резултати не трябва да се сушат в автоматична сушилня. С течение на времето, когато дрехи с klejonymi шевове остарява, отслабва лепило с лента, че шевовете са по-слаби и по-изложени на висока температура. Така че нека сушене в сушилках.

Препоръчва се тази операция се извършва в добре проветрено място. За нанасяне на кола маска е идеално мека кърпа. Ако те е грижа за точност, е необходимо да се търка наркотици като извършва кърпа, кръгови движения. Обърнете особено внимание на езика, шевове (там е възможно да се нанесе по-дебел слой) и на местата, където джолан в контакт с ходила. Достъп до всички краища, в този случай е много важно, тъй като това може да се предотврати напукване на кожата и като следствие, резистентност обувки на въздействието на неблагоприятни атмосферни условия. Ако обувките не са били напоени в завода или ние смятаме, че тяхната кожа е много суха, ние можем да обмисли възможността за покриване на обувки двоен слой восък. С повторение на процедурата, не трябва обаче много да бързаме. Първия слой трябва да се даде време за съхнене. Това се случва, че това отнема до един час.

C&D – Waterproof Membrane Spray отзиви

Това е много просто. На пречистен покрив Кабриолет парцел с разстояние 30 см Tarrago Nano Протектор. След изсъхване на парцел с още един слой. Обикновено 2-3 равномерно се нанасят слоеве ефективно защитават покрива от влага – вода и кал не се абсорбира в структурата на материала, а кондензира и спонтанно се стича по повърхността.

А аз на своите обувки, лъжа импрегниране, за да диша дрехи, защото нямам време за глупости (вие мислите, че добре дишат, ), няма достатъчно пари за глупости (вие мислите, че импрегнацията за якета се отличава с нещо съществено от импрегниране на обувки или на палатка,) и обувки за ходене, а не за лубрикант, полиране и почистване.

Естествена кожа е продукт от животински произход, така че не материал единна. Ако на кожата на лицето, които вижда следи от избледняване, ожулвания или други, моля, не се разглеждат като недостатъци, тъй като тези признаци са живи и естествено доказателство за автентичността на кожата. Кожата има следи от надраскване, skaleczeniach, белези и, въпреки корекции в tanneries – част от тези следи не ще се види на продукта, и тези, по силата на своята природа, не подлежат на рекламация.

Важно! Нашият сайт използва бисквитки, така наречените “cookies”. Натиснете “съгласен съм”, за да може тази информация не се появява, или натиснете “условия”, за да научите как да управлявате файлове на “бисквитки” с помощта на браузъра.