Закони, Свързани С Риболов В Холандия

Dynamite къде да купя, Dynamite нежелани ефекти, Dynamite резултати, wędkarstwo podlodowe porady

Dynamite работа, къде да се купи, цена, отзиви

Dynamite като се прилагат

Само че хрумна идеята, да отиде на риболов, Плуване с лодка. е живописно село, разположено в великопольском провинция, собственост на Община Siedlec. Местната теренът има езера, гори (които призовават берачи на гъби за техните посещения). Навсякъде може удобно да се стигне с автомобил или да се възползват от велосипедни алеи.

Стръв за улов, като правило, muchowy ги изчезват с минимално количество епоксидна смола или лепило (например, Distalu), разположен в ствола на една кука. Капка пластмаса може да бъде боядисана в различни цветове, също могат да бъдат наводнени допълнителни елементи. На куките се закачат може светлочервено червейче или други добавки. За толкова в светлината на стръв да се удави, поставени на няколко сантиметра над нея товар под формата на śrucinki. Алтернатива е създаването на линии от артикули за риболов и я несиметрично пресичане, т.е. създаването на така наречените troku. След нарязването на панти, една от спици troku трябва да има около 5 – 15 см, а втората 2 – 10 виж На дръжка, дълга dowiązuje себе си печати, а на късата стръв (може да използвате същия кука ochotką). Трябва да се използва kiwok или, съответно, мека вершинку. Поклевку може да се усети с върха на въдица (най-добре да използвате вершинки, въглеродна стомана). Дължина въдица трябва да сключи в рамките на 30 – 50 виж Макара е по-скоро спирала постоянна. Риболов линия трябва да имат дебелина с оглед на poławianych видове риби.Dynamite къде да купя, Dynamite нежелани ефекти, Dynamite резултати, wędkarstwo porady

Ако става въпрос на язовира, а след това върху избор имаме “търговски” и тези, принадлежащи на Полския Съюз на Риболов. Разликата между тях е съществена: на първо място улавяме след заплащане на билета, на други е валидна карта за риболов и разрешение за риболов (дължи плащане на членски внос в колелото на подката). Картата на риболова може да развие всеки, на когото навършили 14 години, да се запознаете с приложимите правила и оценки на държавен изпит на внедорожнике колелото на ЕТИКЕТИ. На възраст до 16. година от живота е разрешено да извършват риболов под надзора на възрастни, отговаряща на картата.

Dynamite цена

Между другото, кину няколко снимки арматура на куката офсетов и czeburaszce това е идеалното решение за всички места, богат на растителност и различни по вид препятствия. Без проблеми, ние можем да променя натоварването, не причиняващи травма на клиента гума Стръв да, оборудвани с доста по-различно се държи във вода. Който не са опитвали, препоръчвам.

По-лошо с намотка, защото солената вода и pylisty пясък и в някои райони – тропическата влага, невероятно masakrują тези елементи в инвентара. Закупуването на един наистина морска kręciołka, не винаги решава дело, защото често имат само една намотка, и дори втора, не винаги е достатъчно. За да не харчат пари за нищо, си струва да се купи такъв слот, който ние ще използваме за нашите, полски води.

ЕТИКЕТИ: сега без контрол на рибари вече могат да споделя с улов на рибарите, за да привлекат на “tarlaków”, и до края на май законно rozstawiać мрежа. Иска ми се тези хора от борда на директорите на ЕТИКЕТИ. Все повече и повече обожрался, все повече и повече забрани. В края на краищата, как някой иска да вземе риба, и това е толкова малко, че ще се промени времето. А местните бракониери спектакъл след тези езера сега при тях има едно поле на дейност, защото няма да има рибари-никой в интернет не се zciągnie на предене. Все повече и повече се чувства, че КОМБИНАЦИИ-това е конкурса дегенератов, а не на риболова.

Най-добрата характеристика на този патент е неговата простота и универсалност. Ние имаме силата да променим обикновен комплект, в комплекта фоликул буквално в рамките на няколко секунди. Обратната ситуация също отнема минута, а всичко това ние можем да направим без никакви przewiązywania.

Разбира се, има определен минимум за размер, което ме радва е, че това не щука czterdziestocentymetrowe, както, да кажем, 60 години. Когато започнах да се хване да върти в Полша, е сравнително лесна за оборудване, като влезе след това в мода, тези риби не са били ценени mazurską плячка. А siedemdziesięciocentymetrowa dwukilówka тя вече можеше да предизвика истинска сензация в територията на лагера. Имам го и сега също уважавам като щука. Известно е обаче, че като всички и аз мечтая metrówkach.

В ранна възраст е трудно да си представим как ще изглежда нашата сексуален живот в пенсионна възраст. В Полша съществува мнение, че възрастните хора не правят секс. Ще Проверим дали това е така в действителност. Marta Szulawiak-Turska тръгва г. Цехоцинек, където выслушает много вероизповедания.

След измерване на риба и кратка фотосесия започнахме да ограничат комплекти, защото не искахме да нощ потребност нас на водата. Павел седна зад кормилото на кораба, а аз, аз се загледа в морето. Една усмивка не сходила имам по лицето. Успя! Този ден не е могъл да свърши по-добре.

Dynamite състав

Въдици действие пикова мощност, използвани главно в риболов състезания. Под товара на засвири само горната част на стика, което позволява незабавно физика-вземете въдицата от водата и да установят директен контакт с рибата, която е. Този тип удилищ се използва най-вече при риболов в застояла вода или в реки и канали е много слаб ток.

Далеч лети. Тайната на модела на Risto Рап това е форма на острието и специално оформени, смели корпус. Благодарение на своя дизайн отлично се държи на повърхността, но по време на зареждане, бързо слиза надолу, дори до 6 метра. Голям обем в съчетание с остър траекторията на потъването водят до това, че Ристо Рап-това е идеалната стръв за obstukiwania подводни препятствия.

Броят на такси’, вводящих’ зависи от lowiska, броя на рибите и от време на годината. 4-6 пъти-това е стандарт. При улов на търговски водоеми можем да обвиняваме веднага със стръв и на всеки 2-3 минути се повтаря тази операция. Първите обвинения започнем с ‘двоен’ nabiciem – по-късно само един. Тактика зимни се различават и при риболов в условия, когато температурата на водата е под 6 градуса по Целзий, не надделява в пътя.

1. Начин на традиционен. В такъв вид са снабдени с всеки здрава. Най-подходящ за улов на повечето риби. Благодарение на широката stożkowi вълни, предавани чрез преобразувател на риба, плават под лодката създават върху екрана на характерните “лука” че е по-лесно да ги видите на екрана.

Marta Szulawiak-Turska включва теми, които за някои все още е много трудно. В програмата се чудят как изглежда сексуално образование за младите хора, което води до измяна и как изглежда сексуалния живот на възрастните хора. Не свършат аргументите и искрени признания, и всичко това, за да се оцени до каква степен секс е за нас тайна.

Някои клубове, риболовни, изглежда, не е съвсем еднодневни разрешения и в този случай единственият вариант, който ни остава е репо стойност на годишния разрешение (memebership) което е еквивалентно на wstapieniem в редиците на клуба и ще стане негов пълноправен член.

Емоции (на латински. emovere) – състояние на значителни сътресения на ума, която е реакция на организма към дразнители. Се проявява в ускорена на сърцето и възбуда на нервната система, свързани с повишаването на нивата на адреналин. Излишната емоция може да доведе до ирационално поведение.

9. Не е нужно да има оборудване с най-горния рафт – каква е тайната на успеха в риболова, остана в главата Си, в това, което се случва под водата, и в най-добрия случай, на което Си способен, оборудване На въдица. Не разходи за набиране на персонал, има значение, но на брой решения, които можеш с него да се прилагат.

Лице до 14 години, досега не е направен. в КОМБИНАЦИИ могат да ловят риба спокоен една кост на води, Така че без допълнителни вноски в рамките на правомощията пазител и дневен срок спонсорирани pełnoletniej лице, имащо правомощия за риболов. Двама души на възраст до 14 години могат да лови риба спокоен обекти за хранене, всеки един риболовен прът, в рамките на позиция и лимит на циркадните настойник. В този случай е възможно и едновременното риболов настойник.

Сайт на производителя

CzAsami с риболов вместо риба, метали и скъпоценни камъни може да moba (най-често “зелени” lvlem, винаги е към lvlu риболов) не Забравяйте, че въдица не може в никакъв случай да атакува! Трябва така в лентата за риболов да си зададем оръжие и възможни умения. Независимо от това, ако ви убие моба, или не изчезва в рамките на 30 секунди. Mob освен атака, хвърля проклятие – увеличава главата за няколко минути. Когато сте го убие, понякога хвърля шоты, примамки, proofs of fishing.

Dynamite резултати

Функция Offline Maps улеснява изследването на водата, с помощта на която ние можем да отгатнем промени на дълбочината, благодарение на постепенно сенчести промяна на цвета и обща навигация. Всички карти, измерване могат да се съхраняват и са на разположение по всяко време за повишаване на ефективността на риболова, като ви позволява да създавате неограничено количество информация и да развиват много точни карти. При необходимост има възможност да ги използвате, за да преместите себе си и отбора си чрез водата и непознати квартали. Всички карти са безплатни за изтегляне с приложението Deeper.

На втория ден, определено, най-голям дял в средата е грунд. От тук произтича изводът, че в резервоарите на съвместни си струва да оформите две различни въдици, ако е възможно: spławikową и на донку. Всяка от тези удилищ прониква в друга зона за риболов, като предлага друга гама. В ставния търговския басейн, със сигурност ще е по-изгодно за риболов през седмицата, като по този начин се избягва sobotnio-обяд неделя шума и суетата на брега. Риба са добри наблюдатели на околната среда и може би тук се крие обяснението на слабите поклевок във времето през уикенда, а добри в понеделник и други работни дни от седмицата. Когато на брега става шумно и претъпкано, риба се изпращат извън обхвата на удилищ.

В началото, както признават самите рибари, воден и околностите са в окаяно състояние. Оттогава много неща се промениха. Миналата година рибари с колела, № 31, три пъти упорядочивали около ставата. Тази година зимата е все още дори не е изчезнала, а те вече организират следващата акция.

Безплатна доставка

Преди да се озовете в близост до с лодка до средата на езерото, се уверете, че разбирате основните процедури, свързани с улова на риба, като например налагане на стръв на куката, регургитация, обвързването на основни възли. Струва дори да тренират “изсъхва” (виж параграф първи!), по-добре само под ръководството на опитен рибар.

В следващия епизод на метод, за да спечели удилище и макара фирма Browning. Не пропускайте – да се Абонирате за фураж WW! Риболов на метод-това е може би най-популярният и най-лесен начин за залавяне на białorybu на земята. В новата ни серия ще Ви представим основните положения, които ще Ви помогнат да овладеят тази ефективна техника.

Ако може да се въведе законово пътуване в зимни гумите, това може да wprowaðzić половина на леда задължително в работен комбинезон wypornosciowym цените започват от 700 рубли на някои.В днешно време, за да poławiac на леда необходимо е само да имат на картата wedkarską и платени такси, а в края на краищата, ksiażeczka не wyporna и човек не притегляне.Никакви курсове, нито изпити не трябва да се явя на правилата за безопасност риболов с лед или с лодка.А в края на краищата белите дробове-това са някакви 1-2 литра wypornosci ,дебели дрехи и gumofilce като naciągną вода-това е около 10 кг, cieżaru така 8 кг камък бързо издърпва под водата.Пожелавам на всички рибари и wędkarkom толкова връща, че да излизат в морето.

Живец и свободна риболов линия – това е един много прост метод. За връзки с главната приложен само стоманена каишка, кука или kotwiczka, както и ако е необходимо запазване на рибата на определена дълбочина е също śruciny. Предимство на този метод е практически липсата на съпротива по време на поклевки, а липсата на сложна аларма поклевки, че често завършва дълбоко отколкото поглъщат живца на щука и трудности, с искоренением на по-нататъшни разстояния.

Dynamite реални отзиви

Dynamite коментари по форумите

Dynamite опит

Dynamite къде да купя

Задължително е използването на безопасна клипове и с такъв дизайн набиране на персонал за риба може да се освободи безопасно стяга в случай на не wypięcia себе си печати (забрана за използване на krętlików, оловни kułek в съвпад с връзки от главната). Минималната дебелина на линкове от началната това 0,30 мм. В случай на прилагане на strzałówki тя не може да бъде по-дебел от 0,60 мм

Dynamite, където поръчате

Както следва от по-горе, частични и непълни данни, в Силезия е много организации за риболов, главно неформални, на базата на приятелски koneksjach или принадлежност към едно предприятие и никъде не се регистрира, тъй като този ангажимент, това, по принцип, не е имало. Потвърждава го и фактът на присъединяването (задължително) ЕТИКЕТИ: до 27 риболовни организации, регистрирани в ZSTW, на територията на следвоенния воеводства. Не, струва ми се, може би, за всички са създадени в периода 1945-49.

ŁŻ – колело Президент е избран единодушно от всички присъстващи на заседанието на предизборната и е била него Дъжд, Zuber. Аз мисля, че това е подходящият човек на правилното място, на което много ще допринесе за развитието и функционирането на колела. Жорж стомана зрителите познават от моите видеоклипове. Това е най-големият okonista в лагера на Ловеца.

Но да се върнем към условията. Лови трудно, рибата също. Хвана ги, но те трябва буквално да сочи към главата”. Риби не са повърхностно-активни, отделни малки парчета (по-голяма) и големи (по-малко). Струва ми се, че това все още е твърде рано, водата е студена, е твърде висока. Че това е много оптимистично, това е броят на насекоми. Много chrusta, поденки, това е, както винаги, добър външен вид.

Виждал улов на щука на мъртва рибка, където задръстване се е случило веднага след откриване на поклевки, примамка е голяма риба или филе. Щуката се връщат във водата, а свързани са плитки. Това вече е по-близо до етика, мъртва риба, не страдат от болка, уловена риба в добра форма, имат шанс да се върнат във водата.

Дълъг запис , czAsami предизвикват навик стесняване на теми. В нашия филм, във всеки епизод са представени в миниатюра основни положения на този метод , риболов, като се върти, земята, гаф. Много от снимките направено е с най-голямо увеличение , за да покаже в детайли характеристики и детайли на това оборудване.

Макарата е с предна спирачка спира сонда директно, а в задни, се използва, за да редуктор. Прави това, което сонда с предната спирачка са по-точни и лесни за регулиране. Също така е по-лесно, така че е добре да са подходящи, например, за предене. От своя страна макари за шаран са оборудвани спирачка на задния панел е по-препоръчва се за риболов на големи екземпляри риби.

2013 премина вече в историята като се регистрирате не, особено от гледна точка на резултатите за риболов. Дълга и много странна зима стигнем до в природата. Вече много години не съм виждал да ми езеро, на които аз гледам всеки ден през прозореца, пет пъти zamarzało и odmarzało. И да, наистина, само от юли нещо вздрогнуло и ефекти от ден на ден са все по-добре и по-добре. Но по ред.

Въпреки това, се опитва да избяга дори на няколко десетки метра, е доста типичен и за отглеждане на шаран, както и поради това, при теглене, като правило, нежни оборудване — няма нужда да бързаме. В първата фаза на теглене пазим шаран в най-голямо разстояние. Така, че максимално да използваме свойствата на пръчки и на въжето. Нека да се грижи на него, да удилище държи под правилен ъгъл (odciążymy по този начин черво) и, за да не губят контакт с рибата за една минута. При явни признаци на ниво риба можем да отидем в борба, и битка победоносно завърши wyłowieniem си с помощта на достатъчно здрав сак (ние се опитваме да го риба винаги с главата напред).

никога не са на повече от няколко десетки метра, бяха по-дълбоко на няколко метра zapadliny, в дъното на които сте прекарали raptownymi завои. Задълбочено проучване на нови места без предпазни ги съществуващото знание е тази на рибите. По всяка налична информация судаки трябва да живеят само там, където дъното е твърдо. Междувременно, след тежки плитки води, намиращи се на дълбочина 3 – 4 метра са започнали да попадат само на дъното на илистое. Първоначално са установили, че тези места са зле изумени, и единственото нещо, което аз много исках да е точно там улов, това е било голям брой зацепов.

Първото нещо, което трябва да се грижи, – това е солидна конструкция, така че обърнете внимание, за да понтон е, поне две, а по-добре се почиства. Няколко слоя, така наречените PVC гарантира, че понтон ще бъде не само устойчив на износване и на пункция, но не променя своята форма. Добър съвет – изберете понтон покори, естествени цветове – да не искате, разбира се, че твърде много на спирачките не е на слънце. Че е важно – да се грижи освен това, сигурността и да се гарантира, че оборудването е от въжето за сигурност – тя ще ви помогне при кацане и кацане с понтон. Едно допълнително предимство, което улеснява навигацията и ви позволява свободно, особено в изправено положение, пол здрав-поне с помощта на дървени греди.

Dynamite, преди и след

Тайната на успешните улов в реката е и инструменти. Съответните риболовни принадлежности на реката-това е набор от пръчки, прибл. 2.1 до 2.7 м, просторен и солиден намотка и съответната натоварване. Най-популярният начин за плодотворни набези-това е лек устройство с въдица най-малкия възможен диаметър, която ще продължи да е подходящ за вашата цел на реката. Твърде дебела риболов линия може, тя е и здрава и тежка, но точно това му е недостатък. Видима за риба, отблъсква ги и усложнява работата на морски дявол. В края трябва да бъде товар, която да спре потока до въвеждане в положение на въжето. В противен случай методът няма да е ефективен.

Аз също съм убеден, сравняване директно над водата моите резултати с рибари łowiącymi близо, че именно това движение като цяло допринася за никакви поклевок в определена акватория. Така че, когато не съвсем на вятъра, и без ток във водата леко се движат от набор от различни страни (което, разбира се, значително улеснява улова на съкратен комплект), и често това предизвиква сънливост риба поклевок.

Преди двадесет години wędkowało редовно около един милион Поляци – по-малко, толкова са правили това законно, наличието на съответните разрешения. През 2015 г. броят им е достигнал вече два милиона, а статистиката показва, че от година на година в Полша рибари ще бъдат все повече и повече. Причината за това е, общо взето, по-голямо осъзнаване на това как изглежда риболов, и кои носи след себе си полза. Причината също променящите се и эволюционирующие методи и технологии за улов, непрекъснато се усъвършенстват, статии за риболов и по-голям достъп на улов на риба и водни басейни. колко, защото преди четвърт век риболов е ограничен до използването на основни удилищ, колкото днес оборудване за риболов на много по-богати, nowocześniejszy и, най-важното, значително улеснява намеря дори и на любителите.

Kreizol, метод bolonska се прилага само и реките, това е метод przeplywanki при прилагането на продължително wedki. На езерата, по-скоро, аз това не се прилага, защото, като правило, на езерото не са сцепление вода, а май някаква той е много минимален. Ако само саламура, но и там водата все още не се дърпа, като в реката. Разбира се, можете да wzias bolonke и не могат да се поставят мрежи в езерото никой Да не забранява, но това вече няма да бъде метод bolonska.

Има и такива, които се опитват също отцепил изкуството на мъртва рибка. Принципът е прост: вие седнете до нея и да започне бъде тъжно е, колко е трудно на някой толкова уникална, колкото и Вие, тъй като светът не ме разбира, и колко силно искаш да научите някой, който си мисли и чувства по същия начин. Лично аз не препоръчвам този метод – да, може да е едно на сто те интересува, но останалите 99 pogryzie и просто да повдигне настроението.

Активисти краковские заяви необходимостта от създаване на Краков “регионален офис ZSTW”. Тази инициатива е възразила срещу Вкл. Czermiński и управлението на ZSTW на конгреса делегати общества краковских през септември 1934 година. и дейността на ZSTW непроменена структура продължило до неговото премахване от органите ПНР в rv 1950.

Риболов с риболовни са изложени на естествения процес на стареене, най-вече, под влияние на слънчевите лъчи, а също така те по-често имат контакт с вода. Рибари често łowiący трябва да замени отслабена въдицата, най-малко един път в годината. В началния период на въжето, около дължина, равна на две długościom въдица, работят по време на риболов-голямото напрежение. От време на време трябва да се отреже малко въжето и да я изхвърлите в коша за боклук (в къщата!). Износени въжето никога не се оставяйте на брега или изхвърляне във водата! Защото е смъртно опасно за водоплаващи птици и други животни.

Ще научите днес, заедно с нас, колко съкровища може да скрие по-скоро обикновен, изгибаясь между lAsami река. Над именно такава вода избра снимачен екип WMH в лицето на Камий Walickiego и Павел Мирецкого. В тази експедиция, най техните “оръжия” се превърна в устройство и именно на използването му в река условия съсредоточава действието на филма.

И макара, посветен специално за този метод. В моя случай това е Rive R-Match 4000. Той е новост. Изработена е много солидно и с внимание към детайла. Големият диаметър на алуминиеви шпули, дава възможност на далечни и точни хвърля набор. Водоустойчив и точен спирачка позволява ефективно сладко и нежно вываживание риба. Високо диференциалното / крайното, защото до 6,0:1, осигурява бързо и ефективно гмуркане риболов, тъй като на един оборот на дръжката, намотката е 1,15 м.

Dynamite наистина работи

Dynamite дозировка

Dynamite колко дълго работи

Dynamite странични ефекти

Тегло инсталация – това е най-важният параметър, ако става въпрос за избор на стръв. Например, ако c.в. е 5 – 25, това означава, че примамката не трябва да тежат по-малко от 5 г и не по-25гр. Ако ти е по-лесно комплект, прът ще се окаже прекалено твърда, за да е ефективно и точно, бомбите. Създаване на по-мощен комплект може да завърши с фрактура на въдица. Има смисъл да се използват така наречените практически тегло). Това е противно, не е този, който е в списъка на формуляр и се подава чрез производители. За това, че свободно и ловко хвърляне не трябва да надвишава половината от посоченото тегло на компанията като максимално. Това е, ако удилище се на 30 г, това не трябва да се хвърлят по-тежки примамки, като 15 грама. Тогава може да се използва динамиката на въдица в максимална степен.

Когато аз бях вече разгъната śrucin, това е първият възможен начин се опитва да избегне поклевок любопитни факти на повърхността и във водата. Това е доста ефективен метод, но при условие, че малки рибки в нашия езерото не е твърде много. Този начин е този, състои се в концентрация на цялата натоварване в една точка и бързо поставяне на комплекта за вода вертикално.

Или това е вредно ,

Выпускница история и полската филология в Университета ” Адам Мицкевич в Познан. В постоянно сътрудничество с една от познан компании учебно-consultingowych. Обича да пътува, се интересуват от история, мода и кино. Увлечени си и модерен дизайн и автомобилната промишленост, която тя случайно, по време на един от митинги стари автомобили.

Повече или по-малко под негово командване взе риболов, но винаги се връщат с треска у дома. Обичам този момент, когато все още в тъмнина, ние ще тръгваме от пристанището. Затишие кабини и тихо pomrukiwanie dieslowskiego на двигателя, ми позволява лесно часов сън по пътя към мястото на риболов.

Dynamite отзиви


Dynamite продава в аптека


Големи реки-това е най-голямата загадка. Много често може да възложи трофеем, и на следващия набег завършва спускане на нула. Период след зимата, по-добре да се откажат, и да се върне на голямата река през лятото. Топлата вода създава добри ловуват и по-лесно да следите за определяне на опаковката кормящихся плотвы.

Риба има много предимства – те са вкусни, полезни, съдържат незаменими мастни киселини омега-3, необходими за работата на сърцето и мозъка, защита от ADHD, болест на Алцхаймер, увеличаването на холестерола. За съжаление, не всички видове риба си струва да се хранят – някои толкова малко, че съществува заплаха, че съвсем ще изчезнат. Научете какви риби може да има, не допринася за изчезването на вида.

риболовни методи пише Олин Gutowski, актьор, запален рибар и водещ на програмата “Как да го хвана,” в TVN Turbo. Риболовът е приятен – в непосредствена близост до събиране на гъби или ковыряния от репей – как да се сдобият с прясна, здравословна храна. От тях, обаче, е много по-трудно, а всъщност дори е много сложен. Искат не само да ловят, но и за улов, трябва малко nagimnastykować. Ами и да знаете няколко трика, които аз сега ще напиша.

За да се увеличи радиуса на действие на въдици без разширение до безкрайност, придобива пръчка в така наречените преходни дупки, през които минава основната риболов линия, doczepiono я дебелото, най-накрая, списанието за пол, който в продължение на десетилетия смениха собственика си на все по-сложни сонда. Състав на въжето позволява много далеч угризения на набор, а, значи, дава възможност за улов е далеч от позицията на брега или лодка, също така значително улеснява борбата с едрата риба и осигурява безопасност по време на борба с водна противник.

След внимателно wygruntowaniu на езерото, по-рано в съответното отделение, по избрания от вас точка, искам да отбележа, на леске маркер разстояние, а така wyruntowany комплект оставям във вода, и аз започвам nęcić, стрелба прикормкой от прашка. По-рано приготвените топки, с размерите на малък портокал или duuużej мандарини, изпращам около плувка, едновременно разтягане ги леко в посоката, в която течения могат да ми донесе комплект. За тази цел аз използвам прашка Drennan, на средни разстояния зелени, след това червени.

Dynamite противопоказания

При улов на канала, с леко течаща вода. Ние можем да ловят “почти” като на реката. Създаването на лека плувка, че ще плуват в газа zanętowej. Ако има нужда, може да се спре, като се предполага, че е тежък гаф. Чакам с примамени се намира на дъното-това е не само един домейн ловци платика. Голяма хлебарка обича големи хапки, неподвижно лежи.