Alfa Romeo 156

Fuel Sharp Saver къде да купя, Fuel Sharp Saver нежелани ефекти, Fuel Sharp Saver резултати, srodek czyszczacy uklad paliwowy

Fuel Sharp Saver цена, къде да се купуват действие, мнения

Fuel Sharp Saver как работи това

Скоро елемент на изпит за шофьорска книжка ще се превърне в познаване на принципите на еко-шофиране. – Нашето сътрудничество на летище “Хийтроу, NATS и компанията “Еърбъс” е доказателство за това колко много можете да постигнете, когато всички заинтересовани страни имат една и съща цел – намаляване на разхода на гориво и на емисиите на отработени газове, – каза капитанът Джерард Yeap, старши вице-президент по въпросите на полетите на Singapore Airlines.

Нека да започнем с теория. Анализ на предложения на най-големите горивни проблеми на нашия пазар, може да е било доскоро разделени в две групи продукти. Първата-това са стандартни гориво, например, ПК 95. Втората-това е горивото октаново от 98 до 100, съдържащи uszlachetniające добавки, предназначени за намаляване на разхода на гориво, увеличаване на мощността и т.н. Днес положението е още по-трудно, защото са се появили стандартни горива с добавки, например, ПК 95 BP Ultimate ACTIVE. Целта на тяхното прилагане трябва да бъде намаляването на броя на депозити в двигателя, образуващ се в процеса на горене, а също и изтриване на съществуващи. Това трябва да се изрази в по-ниски емисии на отработените газове, както и на цялостното състояние на мотора и като резултат да доведе до намаляване на разхода на гориво, повишаване културата на работа и дълъг срок на експлоатация.

11.18.За да се гарантира сигурността на предаване на данни, магазин , се прилагат, по-специално, протокол SSL (Secure Socket Layer). При свързването към защитен уеб-сайт, Вие този факт информирани чрез показване в лентата на състоянието или в панела за навигация на браузъра символ на замъка. Кликнете върху иконата, за да видите сертификата за автентичност (електронен подпис) на дадена страница.


Uszlachetniacz ProEngine Ultra има различни мнения в темата си. Хората, които го използват, са разделени на тези, които препоръчват прилагането на този wspomagacza, и на тези, които казват, че прилагането му не донесе ефекти, които те очакват. Трудно е да се прецени нас този продукт, защото не са имали удоволствието да го прилагат, а според коментарите трудно да се направят някакви заключения. Решението оставяме на вас, но нашият съвет е-това сте вие, добре сте прочели добре статията и обмисли всички за и против.

Fuel Sharp Saver цена

Fuel Sharp Saver противопоказания

Fuel Sharp Saver опит

Петър Германец от Група “ЛОТОС” отбелязва, че като цяло производителите на превозни средства, машини и оборудване, не се препоръчва самостоятелно попълване на добавки за смазочни средства в експлоатация. Има, обаче, някои индустриални приложения, в които напълване добавки срещу piennych или инхибитори на окисляването е един от елементите на техническо устройство. Обръща внимание, че тук става дума набавят необходимите вещества се извършва от обучен персонал, по споразумение с производителя на смазка. Lotos Oil не се препоръчва, както за самостоятелно прилагане на “вълшебни” добавки нетрадиционни услуги в точките на продажби.Fuel Sharp Saver къде да купя, Fuel Sharp Saver нежелани ефекти, Fuel Sharp Saver резултати, uszlachetniacz do benzyny stp

Изисквания към условията на експлоатация, към конструкцията на paliwom основно зависи от конструкцията на двигателя и режима му на работа в различни условия на работа. Бране на гориво за двигателя с вътрешно горене (ZI) трябва да се противопоставят на изискванията за качество, дефинирани на европейския стандарт EN 228. В таблица 1 са дадени, например, техническите изисквания за съвременните бензин моторни октаново число 95 в 20002005 години, разработени от европейската Комисия. Използването на неподходящего на гориво може да доведе до прекомерен прием, намаляването на интелектуална динамични характеристики на автомобила и намаляване на живота на двигателя.

Fuel Sharp Saver резултати

Тази техника бе доведен при нас от Съединените Щати. Тя се състои в това, че в условия вози на няколко метра зад колата тях. Какво го прави, Голяма чанта на ТИР създава аеродинамичен коридор. Седи за НЕДОСТАТЪЦИТЕ на авто личностни да се налага да пътуват много по-малко съпротивление на въздуха, а оттам и значително по-малко изгаряния.


Цените на петрола, бензина и дори газ растат много по-бързо, отколкото нашите доходи – от тук и езда става все по-скъпо и по-скъпо. Въпреки това, както се оказа, е достатъчно да спазвате няколко прости съвета, за да плати за гориво по-малко. И не се свързва, това далеч не с промяна на стила на шофиране на ślamazarny, с рязко ограничаване на скоростта или отказ от слушане в колата музика. Усилие е наистина малко, а ефекта ясно се усеща – дори на 20-25% икономия на гориво изгорен, т.е. средно всеки пети или четвърти бензиностанция “безплатно”.

Началото на добавка в маслото достига тридесетте години на миналия век, когато започнаха първите експерименти с добавки chlorkowymi. По време на битката на авиационната Британия( втората Световна Война) , се прилага дисулфид молибден масло за авиационни двигатели и се оказа,че огромно количество самолети с poturbowanymi двигатели е в състояние лети през канала до авиабаз в Англия (моля, не се опитвайте на собствени двигатели, производство на коллоидного разтвор в любителски условия е напълно невъзможно и е изправен пред запушване на канал ).

Fuel Sharp Saver къде и как да купя

Моторни масла за хибридни превозни средства, управлявани съвместно, двигатели с вътрешно горене и електрически, най-често са с вискозитет 0W-20. Масло такъв вискозитет, поддържа отлична плавност при ниски температури, благодарение на което по-лесно стартирането на двигателя (изисква по-малко енергия). В работна температура такова масло създава доста тънка обвивка, която в обичайния двигателя не проверих (не wytwarzałby достатъчна защита между детайли). Двигатели с вътрешно горене хибридни автомобили дизайн, много модерни, и, следователно, тези двигатели са здраво закрепени. Затова моторно масло за такива проекти може да бъде масло с нисък вискозитет. Колкото по-нисък вискозитет, толкова по-малко енергия traconej вътре в двигателя на неговото съпротивление на движението. Колкото по-малко енергия traconej, толкова по-малко разход на гориво. Ето и цялата идея на енергоспестяващи масла – за намаляване на разхода на гориво, като същевременно се поддържа висока степен на защита на przeciwzużyciowej.

Както той обяснява, предварителните проучвания показват, че SmogKiller намалява съдържанието на сажди 80%. – В същото време да не се увеличава броят на открояващи вредни оксиди оксид може да предизвика дразнене на дихателните пътища – прибл. изд. по този начин, SmogKiller работи роман, – обяснява професорът.

4.4.При извършване на Резервацията трябва да посочите Потребителя данни, даващи възможност да изпълни Поръчка чрез магазин автомобилната Чеслик’s Auto Moto, по-специално, посочени персонални данни. Ако те ще бъдат във вашата Сметка, ще бъдат използвани за изпълнение на Поръчката, ако Потребителят не посочи други данни за изпълнение на конкретната Поръчка.

МЕЙ се занимава не само прогнози и анализи на енергийните пазари и суровините. От пет години редовно се подготвя препоръки за правителства, посочвайки това, което трябва да направите, за да спестите енергия – от строителство през домакински УРЕДИ, осветление при транспортиране. Именно този последен въпрос е занимавал Кадзунори Koijima.

Това е устройство за почистване на системи за впръскване на горивото бензинови, така и Дизелови двигатели, с помощта на специална течност Pro-Line Benzin Jet Clean System Intensive Reiniger (арт 5151), която също така премахва нагар с дъна на буталото, горивната камера и клапани, и най-важното – също премахва замърсяването от канали бутални пръстени. Връзка Jet Cleana за нашето BMW наложи теглене на кабели силови и завъртане с рейки с (колектор) и да ги свързват един с друг. В освободените по този начин патрубки лайсни са монтирани на тръбите за подаване и връщане свързани с устройство за почистване.

Още един въпрос-тази промяна интеркулер интеркулерът,, Дали ще се отрази това на изгарянето ако аз фабрично малък интеркулер интеркулерът променил много повече и zamocował го пред радиатора на охладителната система на двигателя,, Повече, мидълуер означава длъжен по мое мнение по-хладен въздух в горивната камера. От моите наблюдения съм забелязал, че двигателят гори, малко по-малко, и двигателят е по-добре възпитани, когато карам през нощта. Както е известно, в нощта е винаги по-ниска температура на въздуха, отколкото през деня.

Общо неразположение на автомобили, ездящих на дизелово гориво, е твърде малко съдържание на сяра в течности – особено това се проявява при някои по-стари автомобили с настройките, по-рядко използвани в момента. А ролята на сяра в процеса на горене е изключително важно, тъй като това е, преди всичко, той е отговорен за правилното смазване на частите на горивната система, като помпа и инжектори. Струва си да обърнем тук внимание на факта, защо след като проблемите не е постигнато.

Вече при трогании с места, можем да намалим нивото на разхода на гориво. Специалисти еко-шофиране препоръчват, преди да троганием с места не прогревайте двигател. Автомобили са готови да пътуват веднага след старта си. Нека се опитаме да изпълните допълнителни действия, както и носенето на колан, също така, преди да стартирате двигателя.

Аз говоря от позицията на обикновен човек, но ми се струва, че с всеки uszlachetniaczem не бива да се преувеличава. Аз за моите TDI (pooprzedniego и текущата) изпълнен само вълни – само непосредствено преди заместител на масла, за да pokrążył 30-40 минути в двигателя и изливаю със старото масло. Двигателят работи равномерно, не консумира масло, но само при смяна вижда uszlachetniacz.

@Евгени: да придираюсь думи, но сам казваш, че премахване на крак от педала на газта, отделът инжектори и нито една капка бензин НЕ се СЕРВИРА, но че с бензин, която вече ‘двигателя’ , в края на краищата притока на въздух не се изключва, това е стъпков двигател за леко отваряне на амортисьор. означава ли това, че на бензин не се изгаря, аз не искам да съм зла само да получите достоверна информация.

Има ли сигурен ,

Съдържа концентриран детергенты се разтваря и отстранява вредните натрупвания на въглища, каучук и лакове, уреди инжектори. Nieczyszczone натрупвания водят до проблеми с изтеглянето, загуба на скорост и неравномерно на празен ход. Продуктът е безопасен за всички Дизелови двигатели.

Petrol Injector Cleaner е уникална формула, която предпазва горивната система от ръжда и корозия, особено в системи, където се използва смес с гориво етанол, като E10. Намалява образуването на отлагания върху всмукателните клапанах, осигуряване на оптимална смес от въздух с гориво, както и увеличава ефективността на горене, което води до увеличение на мощността.

Liqui рамка моли Diesel-Spülung премахва утайката с накрайници на инжекторите и горивната камера. Увеличава броя на cetanową. Предпазва цялата горивна система от корозия. Осигурява лесен старт и надеждността на енергийната система преди и по време на зимния сезон. Други ефекти от прилагането на този продукт-това е równiejsza работа на двигателя, по-малък разход на гориво и по-малко вредни вещества в изгорелите газове.

Следователно предпочитаният вариант е да се използват добавки, които намаляват температурата на течливост на дизелово гориво (заключване на температурата студен филтър). Когато ртутный колона падат под -20 градуса по Целзий, непременно добавете и depresator, който в още по-голяма степен ще Ви предпазва от загуба на утайка, парафин.

Препоръчително е, че при всяко зареждане се прилагат добавка за гориво, като в същото време всякакви ” подобрители на масла, които използваме при смяна на маслото в двигателя. Точни препоръки ще намерите в опаковката на конкретни специфични. Те струват около 30 долара, така че това не е голям разход, а безопасността и комфорта на нашето движение може да се увеличи значително.

Fuel Sharp Saver негативни коментари от клиенти

Fuel Sharp Saver купи в аптеките

Магазин

Автомобил, работещ на дизелово гориво, изглежда, следователно, да бъде златен междинна. За съжаление, твърде много от тях са станали жертва на модата и трябваше да бъде чута от отзива ниско разхода. На тази основа се избират дизелови и по-късно се сблъскват с типичните проблеми. Неизправност дизелови двигатели са много скъпи. Ако авто използваме предимно в градски условия, рано или късно се чупи, например, филтър DPF (в по-късните проекти). Джоб силно wydrenują и възможни повреди на инжекторите, турбокомпресор, колела здравина, клапан система за рециклиране ОГ. Това са елементи, характерни за съвременните дизелови двигатели и се разпадат именно поради неправилно използване на такъв автомобил – свободна езда, разходки в задръствания, да пътуват на къси разстояния, etc.

Тъй като ние сме на горивната система си струва да споменем zmywaczu за карбуратори. Противно на общоприетото схващане, дори могат да бъдат по-точно се измиват с бензин бензин карбуратор още разхвърлян. “Добив” е добре отмива замърсяването, но не се разтваря твърди отлагания. Просто малко агресивни. Тук можете да използвате това, което се нарича Vergaser Aussen Reiniger. Името е грешна, защото се появява в нея “Aussen” наречие показващи “отвън”, “външната страна”. Всички съмнения развеивает инструкция, и се намира на опаковката, в която се казва, че може да се използва както отвън, така и във вътрешността на карбуратора и на други компоненти на горивната система. Аз използвам различни продукти, така че имам мащаб за сравнение, която се категоризират тази лакочистител на доста висока позиция. Толкова агресивен, че трябва от него да защитава елементи крашены.

Ние трябва, обаче, да помним, че нито едно лекарство не съдържа механика на течности и не изправи на части, повредени механично. За пример може да бъде Hyundai Terracan 3.0 CRDi, който, карай 150 км в ляво” гориво получи, че досега до услугата във Вроцлав с zacierającymi себе си дюзите.

Да, наистина, спестявания на гориво започва още в момента на поворачивания ключ за запалване. За да се намали разходът на гориво, трябва да стартирате двигателя, без да натискате газ. Много хора правят това напълно несъзнателно, поставяйки крака си върху педала на газта. Не трябва също да се затопли колата на паркинга. Това предизвиква ефект обратен ефект и само удължава процеса на отопление с и, като следствие, повишава разхода на гориво.

На бензиностанция вече не е просто кликне върху бутона “плати”. Потвърждение на сделката и се показва на екрана на вашия смартфон и в бортовом компютъра на колата. Разбира се, веднага се присъждат точки в програмата за лоялност на Shell (не е необходимо, тъй като в Paybacku, да се прикрепя към считывателю пластмасова карта, или изобщо я има под формата на пластмасова).

Почистване на дюзи с помощта описан от лекарството бензин може да се извърши по два начина. Първият от тях се състои в превантивни доливане на средства за гориво. Препоръката на производителя има и такива за до 75 литра гориво добавете 500 мл средство прибл. 5000 км, изминати километра. Такава процедура ще доведе до това, че инжектори и тнвд винаги ще останат чисти.

DPF-това е един от най-спорните елементи на нови превозни средства. Много от шофьорите може да са в марки, а поддръжката му може да удари силно по джоба. Струва си да се обърне внимание на това и максимално удължаване на живота му. Приложение DPF активно подкрепя процеса на изгаряне на сажди в сажевом филтъра по време на работа на двигателя.

Тип на горивото има решаващо влияние върху вида на замърсителите, които се появяват в двигателя. В случай на Дизелови двигатели, работещи на дизелово гориво – това е основно сажди, част от която попада в картер, където тя нейтрализованная и се поддържат в суспензия чрез масло.

Газойли, трябва да имат брой cetanową над 50 единици. Изискване това се отнася предимно на автомобили и автобуси, които са с двигатели с високи обороти. За двигатели, монтирани на трактори, а също така и в Дизеловите двигатели настолен тип, брой cetanowa, в съответствие с инструкциите на производителите на тези двигатели, може да бъде малко по-ниско, че почти се оценява на границата от 40 единици, но тази граница е от критично оценява като твърде либералната.

Здравейте на всички форумчанам, това е първият ми тред в този форум. Пациентът е nissan qashqai автоматично премина на инсталиране, 65 хиляди, закупени през пролетта.В началото на изгаря ми ок 1,2-1,5 бензин на 100 км с есента вече е на около 3 литра.Купих interfeis и се обърна dotrysk бензин на годината, аз намали температурата przełączaniaPrzy -5 автоматично преминава на газ, карай на около 2,5 км-3 знам дали това не е за дълго време на каране на бензин. Ще добавя още, че съм правил за калибриране. Моля погледнете моята инсталация.

За Д-р специално се препоръчва за двигатели, работещи под голямо натоварване или в по-екстремни условия (градско или отписани търговски превозни средства). Ефективно повишава ефективността на двигателя. Намалява разхода на масло в голяма степен намалява пушенето. Plumping бутални пръстени, благодарение на което се повишава компрессию и налягането на маслото. Възстановява максималната мощност и ускорение.

Fuel Sharp Saver къде и как да поръчате

Fuel Sharp Saver дозировка

Ако замръзване може да превишава минус 20 градуса, след това се изсипва в баку depresatora оправдано. След зареждане с гориво продължение на три седмици, след което ние не можем да разчитаме на чудеса, това е, че парафин не ще wytrącać, дори и при арктически температури, не по-малко, безопасна граница се измести с няколко градуса.

Препаратът е подходящ за всички siników дизелови двигатели, оборудвани с филтър за твърди частици (DPF), производителя или от пазара на сервизни услуги. Да се прилага като превантивна мярка за действие на филтъра DPF е оптимално. Препаратът е особено ефективен, когато условията на шофиране са неблагоприятни (например, каране в града на кратки разстояния, корк, често потегляне от място и спиране) на Наркотици DPF Cleaner and Regenerator се препоръчва за употреба след специализирани ремонтах, предназначени за почистване на DPF филтър.

Fuel Sharp Saver като се прилагат

В един Свободен Свят, военно-въздушни сили използват квалификация на гориво е означен като JP, т.е. “Jet Propellant”. Някои от тези горива са почти идентични с гориво цивилни. Могат, обаче, се различават добавки. Например, JP-8, това е почти същото, което и JET A-1. JP-4 е почти същото, което РЕАКТИВЕН Bi, на свой ред, други са силно специализирани видове гориво. Са смеси от различни химични съединения, свързани със специфични добавки. Тези гориво вече с област в гориво за космически кораби.

Termodynamicznie в действителност това не най-добрите условия, защото определена мощност може да се получи с по-голяма доза на горивото и максимална мощност не се получи. Обаче ефективност-това е броят на КМ, на 1 г изгори си на гориво, ефективността на разходите-това е да получите колкото се може повече КМ с 1g гориво, но тъй като ние не се нуждаем от енергия (задръжте скорост) става въпрос нисък разход на гориво, а това е тя е по-ниска, отколкото по-малко цикли на работа, т.е. от по-ниски обороти. Истинността на това, което аз пиша лесно да се забележи в машини с компютър. Караше същия път с една и съща скорост на 4ce и 5ce. Мощност трябва да са толкова, колкото на 4ce вие ще бъдете на най-добрите обороти, но по-малко, сожги на 5ce.

Fuel Sharp Saver странични ефекти

Fuel Sharp Saver, преди и след

Първата от тях се отнася, колкото и да е странно, не е автомобил, а манталитета на водачите. Ако се стартира колата само, за да се вдигнат на няколко стотин метра до най-близкия павилион, след сутрешния вестник или в магазин за пресни кифли, по-изгодно за чантата ще бъде, когато този участък от трасето ще се превърне в една малка разходка. Всяко стартиране на автомобила, за да след минута отново го изнеса в такива условия, води до по-голямо натоварване, по-специално за устройство и батерията. Често активирането и задушаване на автомобила при ниски температури отслабва стягане на двигателя и води до бърза градация на батерията.

Почистващи добавки дизелови двигатели: в случай на системи за хранене на съвременни дизелови двигатели, голямо значение придобива въпросът е да се предотврати попадане в тях замърсители. Поради много малките отклонения на тези системи дори малко количество мазнини, което може да доведе до неправилна работа, и дори пълно увреждане, например, инжекторите.

– Дизелов двигател може да работи на чист наркотик Diesel Fuel Conditioner. Допълнително предимство е, че по време на стартиране на двигателя на част от лекарството, веднага ще бъде изчерпан, като инжектори, горивната камера и канали бутални пръстени. Останалата част ще се върне в резервоара тел flyback, благодарение на което средство Diesel Fuel Conditioner се използва в процеса на почистване дълго време и правилно да изпълни своята задача.

Често eco-driving се свързва със свободна езда, но това е популярен мит. Каране на околната среда трябва да се разчита, на първо място, с постоянна скорост, т.е., да не спъват и да не се ускорява рязко, тъй като тогава загубите на енергия и по този начин на гориво са най-високи. По отношение на това водачът винаги трябва да се оглежда, анализира ситуацията на пътя, за да изберете желаната скорост. Под наем леки автомобили Fado предлага автомобили в отлично състояние, нисък разход на гориво.

Устройството не може все още да инсталирате масово производство на автомобили, защото има така наречените одобрение, т.е. не е предназначена за движение. За да приложат тази технология, са необходими million разходите за провеждане на изпитване, усъвършенстване на опитен образец, както и в резултат на това производството.

Да започнем с представяне на теста на колата. Това е Volkswagen Crafter от 2012 г., оборудван (теоретично) 109-силен вариант на двигателя 2.0 TDI. Ниска, но е удължен автомобил предполагат шест седящи места и голямо багажното пространство, а за преместване на задвижване на задните колела отговаряше на шест-степенна ръчна скоростна кутия. Конфигуриране на ауто хит на компанията AC S. A., като копие се използва със символично, kilkunastotysięcznym пробег. Тогава масивна инженери са превърнали Crafter на демонстрационен автомобил, поставяйки в него своята инсталация STAG Diesel. И да Crafter кара на газ и дизелово гориво, както и днес, като в момента пробег около 125 хиляди. км.

– Не всички населени места odkładające в бензиностанциите на горивната дават лесно да се премахне. Това се отнася за единици, дълго време се използва и не чищенных, където натрупвания се образуват слоеве с различна структура, в зависимост от състава на горивото, температура и време. Тези слоеве трябва да бъдат отстранени редовно, един след друг метод petrochemiczną, докато не получат достъп до чиста повърхност. Пълно почистване на упорити натрупвания изисква дълго време за престой (най-добре цяла нощ) с помпа, изпълнен с наркотици Diesel Fuel Conditioner. Трябва да въведете една или две дози на лекарството чрез горивния филтър, не отсоединяя линия връщане в резервоара. Благодарение на това, че помпата е почти изцяло населена с наркотици Diesel Fuel Conditioner, което ще даде възможност за правилното му почистване.

JP-8 на гориво въздушно широко се използва от военните в САЩ. Се определя по стандарт MIL-DTL-83133 и British Defense Standard 91-87. Той е представен за първи път в база на НАТО през 1978 година. Код на НАТО-това F-34. JP-8 на гориво, които остават в употреба поне до 2025 година.

Fuel Sharp Saver колко дълго работи

Погрижете се също и за поддържането на правилното налягане в гумите. В бензиностанциите може да се намери безплатно компресори, на които можете сами да регулирате налягането в гумите. Това е важно, за да се следи непрекъснато тази опция – налягане в гумите влияе върху разхода на гориво (до 10%).

Fuel Sharp Saver съставки

Нашият отговор на тези предизвикателства, разработени от нас, масло серия NANODRIVE Low Friction Technlogy , които имат по-малка от 45% коефициент на триене, и по-мощен филм в широк температурен диапазон. Това е от полза, в двигатели на състезателни автомобили, леки автомобили, както и търговски транспорт.

Безплатна доставка

Ако отключай максимална доза, тогава ще намалее максимална производителност на двигателя. Но за това, за да пътуват със скорост X нужда от специфични стойности на мощността, доставяна от двигателя и ТРЯБВА да се инжектира определена доза на гориво. Би може, след тази настройка, за да отиде с такава скорост, ще трябва да натиснете педала на газта по-дълбоко и ще ви даде по-малко запас от ход на педала до пода. В стюардите мощност на двигателя се регулира само от икономията на гориво, така че Ти нищо не разочарова. Ами, аз мисля, че едновременно с pokręceniem винтче подсъзнателно или съзнателно да промените техниката на шофиране на по-икономична и,за потвърждение на неговата теория на спестяванията.

Материали, съдържащи се в този блог, са само израз на личните възгледи на автора и не са препоръка, в съответствие с разпоредбите на Наредба на Министъра на Финансите от 19 октомври 2005 година. по отношение на сведения, съставляващи препоръки по отношение на финансовите инструменти или на техните емитенти (“Законодателен Вестник” от 2005 г. насам. № 206, пози. 1715).

Fuel Sharp Saver отзиви

От време на време на различни форуми се появи на разгорещен дебат на тема добавка за моторни масла-така наречените подобрители. Въпреки че производителите на моторни масла показват, че техните продукти са май всичко, което ви е нужно е, обаче, съвсем не малка група потребители, които редовно се налива за техните двигатели, различни керамика, powery, петна, teflony или намагничивай. Критици на тези специфични ще се смеят и казват, че, въпреки че в нищо не помагат, въпреки това, положително въздейства върху тяхната психика на принципа “това, което може, въпреки това дават”.

Fuel Sharp Saver коментари по форумите

Когато в реално socjaliĽmie в период с х±те години на миналия век – като дете, – с интерес ogl±даде снимките, които¶cigów автомобилни малкото западните писания – това си спомням – НА ВСЯКО колата е овална табелка с мистериозна три букви: S T P.

8. Безоловен бензин въздушно УЛ. 85 (85 UL) се прилага за с бутални авиационни двигатели на самолети свръхлеки. Продукт отговаря на изискванията на PN-EN 228, не съдържа съединения на кислород. Октановото число на мотора е на минути. На 85, а на научно-изследователската минути. 95.

Нямам някаква обща култура на тази тема, разбира някои факти за дюзи, но на други не съм най-малката представа, така че и аз исках да се обърнете за помощ тук и да разсее моите съмнения. Никога не играя на нещо подозрително, трябва да знам какво и как, преди всичко сдвину.