Красива, Снежно Бяла Усмивка

GoWhite къде да купя, GoWhite нежелани ефекти, GoWhite резултати, wybielanie zęba martwego boli

GoWhite цена, къде да се купуват действие, мнения

Сайт използва cookies. мъртво зъба ние говорим тогава, когато стигна до смъртта на маса, т.е. тъкан, химични вътре в зъба, в резултат на съвременни кариес. Болката се появява, когато бактериите, намиращи се във вътрешността на зъба се намират в тъканите на пародонта, а това ще доведе до възпаление на зъб.

GoWhite съставки

С още по-голямо одобрение се запознава с дъвка Yotuel Избелване. Президентът на първо място посочи неговия приятен аромат и усещане за свежест, останали в устата след прилагането му. За 4 човек гума е прекалено твърда и предизвиква прекомерно напрежение на мускулите żwaczy, а 10 от анкетираните са заявили, че гума твърде бързо губи вкуса си.

Смееше на домашно избелване можете да започнете този процес вече е в процес на избор на подходяща паста за зъби. На пазара се предлага широка гама продукти от този тип – тя със сигурност може да бъде много добра основа за по-нататъшни процедури или за поддържане на вече получените резултати. Най-евтините паста за избелване, широко продавани в аптеките или аптеките се предлагат от няколко златни. На тези с по-сложен състав трябва да прекарат още няколко десетки рубли.GoWhite къде да купя, GoWhite нежелани ефекти, GoWhite резултати, wybielanie zęba martwego boli

Зъбите могат да бъдат, след wyrżnięciu, przebarwieniu във връзка с травма. Под влияние на нараняване на кръвта, която выбралась от кръвоносните съдове прониква в дълбочина дентинных каналчета и продукти от разпадането й, заедно с комплекси желязо-отговори той на призива каза промяна на цвета. По тази причина, в някои случаи, изискващи лечение endodontycznego, ние виждаме след известно време на петна. В случай на мъртвите зъби предпочита в днешно време на така наречения вътрешен избелване, което е по-ефективно от външен. Wewnątrzpochodne петна, причинени от разграждането на продукти от разпадането на кръвта и събрани в zębinie, могат да бъдат причинени и заболявания субстрат все още е нелечима (таласемия, erytroblastoza фетальной, сърповидно-клетъчна анемия) (Nathoo 1997 Г.; Viscio et al. 2000). Още една причина старчески петна ендогенни прилагането на някои стоматологични материали: паста за уплътняване на канала, цимент tlenkowocynkowoeugenolowych или амалгама (Glockner at al. 1997).

Избелване на зъбите се основава на окисление на оцветители до получаване на напълно безцветен химични съединения, така че крайният ефект на избелване на зъбите зависи от вида и интензитета на пигментацията. На някои места (например, след tetracyklinach никотин) изискват по-голям брой процедури.

А че до съдържание, няма да се състои нито една дума. това, че съм прав показват съобщения от типа на “аз съм ги изпратил в Arielu и в допълнение profesional,а нещата сереют” (Kotka67), като че ли този Ариел, това е някакъв чуден еликсир е. В края на краищата, потребителски изследвания отдавна са доказали, че почти всички прахове средната и висшата класа те са еднакво добри, и ако тестери изследват проби “на сляпо”, без да знае марката, това е всеки път излиза им, че друг прах е най-добрият. Толкова Nexstartelescope, което е така, си мислим, че с теб да бъде в съгласие, че изобщо не задумалась, което съм написал.

За провеждане на лечение по метода на време в естетична медицина процедурата започва с провеждане на задълбочено разглеждане и предварително определяне на цвета на зъбите на пациента. След това лекарят взима гласове за направата на накладки (релси) за индивидуални и в лабораторията, и, изглежда, пациентите спринцовка с гел (ние използваме Opalescence компания Ultradent), обяснява, как да го прилагат, за налагане и в кое време ги носят. Къщата пациентът лесно се поставя пълни с гел върху зъбите и да го оставя за цяла нощ или за няколко часа през деня.

Магазин

В някои случаи този вид операция се прилага вместо ортодонтско лечение. Според експертите, тази форма на моделиране на формата на зъбите няма да се отрази на правилното функциониране на привеждане в съответствие хапят , но въпреки това ще подобри външния вид на неправилно разположени зъби, ако по различни причини пациентът не иска да се отвори камерата.

GoWhite опит


Процедура lakowania трябва да се извършва възможно най-рано от появата на зъба в устата. Lakowaniu ние сме преди всичко здрави зъби постоянни местни и премоляры. Това е превъзходен начин за предотвратяване на кариес, проста, безболезнена и ефективна – позволява да се постигне прибл. 90% редукция на кариеси.

GoWhite отзиви

Дори много педантична хигиена на зъбите нищо не помага в издаването на външния им вид, ако ще narażało ги вреден ефект на различни видове стимуланти. Освен кафе, много опасни за зъбите са цигари. Те съдържат дори няколко хиляди токсични вещества, които предизвикват бързо образуването на петна по зъбите. При хора, които са започнали да пушат цигари, зъбите в продължение на няколко месеца приемат неэстетичный жълт оттенък. Още по-бързо зъбите са подложени на хиалуронова киселина в случай на употреба на наркотици. Особено опасно за емайла е metaamfetamina, която се намира в зъбите на калциев фосфат се превръща в амониев карбонат, което прави зъбите по няколко седмици, вие не само ще загубят естествения си цвят, но също ще бъдат покрити от кариес и се появява възпаление на венците. Кликнете тук, за да възстанови блясъка на зъбите, освен стоматолог, специализирана в отстраняване на пигментации, също ще се нуждаят от стоматолог-зъболекар.

Всеки от нас има различен нюанс на зъбите, който се променя под влияние на действие на външни, така и вътрешни фактори. Пигментни петна се появяват не само под влияние на пиене на чай, кафе или пушене, но може да бъде признак на прием на медикаменти или заболяване. По-долу някои съвети, как да се избегне и да се отървете от неэстетичных петна по зъбите.

Нищо така добре не wybieli на вашите зъби, като сода за хляб. Нанасяйте я всеки ден на четката за зъби и пране на нея плака по зъбите, поне в рамките на няколко дни. Просто бъдете внимателни, за да не рушат емайла. А ако имате проблеми с повишена чувствителност, не трябва да се прилага този метод. В противен случай на избелване на зъби не излезе ти от полза.

Ако е така направи избелване на мъртвите зъби не носи ефект, процедурата може да се повтори няколко пъти с интервал от kilkudniowych. Въпреки това, дори ако се повтаря избелване не дава задоволителни резултати, последен начин може да се окаже нанасяне на зъб коронки или фасети.

По време на измиване чувствам, че продуктът Philips насочва паста и вода в посока на зъбите. Това не са големи налягане, но има чувство за много дълбоко почистване и измиване на межзубные пространство. Diamond Clean има вграден таймер и сигнализатор измиване на четвърти на устната кухина. Четка за зъби вибрации съобщава за нас, когато ние трябва да го премести в главата и в следващата четвърт на зъбите, освен това, не се препоръчва, dwuminutowy време на измиване.

GoWhite къде да купя

Не само храни причиняват пигментни петна по зъбите. Причините се крият също и на заболявания, които ни засягат. Тъмни петна по зъбите могат да се появят при хора, които имат проблеми с щитовидната жлеза, хормонални нарушения, или поне генетични заболявания, като кожни порфирия вродена и alkaptonurię. Черните петна по зъбите могат да възникнат в резултат на съвременни кариес или fluorozy, т.е. прекомерен прием на флуор чрез пасти за зъби, вода и храна. Петна по зъбите след антибиотици зависи от продължителността на приемане и дозата на лекарството. Сиви петна по зъбите под формата на ивици, са в резултат точно антибактериални терапия.

Предимство на протези корони е укрепване на зъбите и превъзходна естетика, благодарение на силата на цветовете на зъба, в същото време, за избелване на получения цвят, ние нямаме никакво влияние. Недостатък е, без съмнение, е цената. Във връзка с това избелване на мъртъв зъб-това е решение, избор по-често и позволяваща евтино отстраняване на проблема.

Преди началото на дейността на стоматолог се оценява състоянието на зъбния емайл и запълва всички кухина. Процедурата е да се нанася специален гел на базата на водороден прекис, а след това излагането му на специална лампа. Гел, под въздействието на синя светлина с висока честота, излъчвана от педала на газта, прониква в емайла и прониква в дентина. В средата на структурата на зъба, е унищожаването на старчески петна по-малко и окисление. Реакция, която се случва по време на процедурата е абсолютно безопасно за пациента. В резултат на зъбите стават бели и блестящи. Процедурата се извършва в рамките на едно посещение. Ефектът продължава около 2 години.

За съжаление, в Интернет, наред с много практически и домашни начини да се препънат по абсурдни и опасни за здравето съвети. Ако искате да избелите зъбите си, по-скоро се консултирайте с вашия стоматолог. Научете кои от интернет-съвети, може сериозно да навреди! И предупреди пред тях деца! Нашият експерт, лекар-стоматолог, обяснява защо не бива да използвате тези интернет “хитове”.

Зъбите променят цвета си под влияние на лоша хигиена на устната кухина, антибиотици от групата на тетрациклинов, или, естествено, с течение на времето. Въпреки това, промяната се случва едновременно на няколко зъбите. Промяна в цвета на един зъб е тревожно състояние, и трябва да се възможно по-скоро да се обърнете към зъболекар.

Това е още една възможност за безопасно, ежедневни грижи бели зъби. Всички пасти Бели Перли, които се съдържат в състава на ензими, както ги уникално действие е в химическия процес на разлагане на замърсители, съдържащи се в, и в рамките на емайла. Когато зависи ти на постепенното получаване на резултатите осветленных на зъбите, така и за поддържане на бял получена чрез прилагане на СИСТЕМА за ИЗБЕЛВАНЕ на Бели Перли. В зависимост от индивидуалните потребности и навици, изберете най-доброто за себе си, изпълнявани на избелване на власт паста от широк оферти Бяла Перла, и се наслаждавайте на бяло, красива усмивка.

GoWhite колко дълго работи

Пушенето влияе не само на цвета на повърхността на зъбите, но и като цяло върху здравето им. Ето защо ефектът от прилагането на паста за зъби Clinomyn това не само за избелване на зъбите. Паста тази е специална формула с флуор, да подобри общото физическо състояние на зъбите: предотвратяване на кариес и резба nazębnemu и укрепване на зъбите.

Условие задоволителен ефект на избелване на зъбите здрави, не са включени в кариес и почистени от наноси nazębnych и липса на възпалителни процеси в устната кухина. За да се постигне избелващо средство трябва да бъде равномерно распределится по цялата повърхност на естествения зъб.

GoWhite коментари по форумите

Или това е вредно ,

Misiak87, ако лекарят каза, че от зъб се умира още (на какво основание, направила Ви е снимка на рентген, имаш там някакви големи заливане, pobolewał Теб някъде,), така че, ако вие, разбира се, сливница, трябва първо правилно (!) лечение на коренови канали на този зъб, а póĽniej само единственият ефективен начин за избелване на този зъб вътрешно избелване, като е писането на kochecka. Понякога, като в нейния случай е достатъчно 1 на посещение, а понякога и 2-3. Зъб трябва да бъде на 1 тон по-светъл от останалите, защото през това време малко ściemnieje. Важно е да е след самото избелване не се отвори веднага да се запълни, само за една седмица тази превръзка на място с каси калций, и само на запълване.

За съжаление, няма да бъде-това е добра идея. Тъй като чрез комбиниране на химическия продукт с естествен, премахнем благотворно действие на последния. И тогава, подобрени с помощта на Siwak, ще бъде съвсем незначителен. Също заслужава да се отбележи, че апликация на вредни вещества, образуването на пяна и консерванти, съдържащи се в pastach, гелях и лосиони за зъби – в дългосрочен план, отслабва вътрешната структура на зъбите, на принципа на “проникване” в дълбините. На пръв поглед, зъб, изглежда, да бъдат бели, в резултат на силен оцветител, съдържащ се в устната кухина, а от друга страна – от вътрешната страна на зъбите, започва да се забави процесите на раздробяване. Оттук и се появяват многобройни петна, камък, свръхчувствителност на емайла и венците, и това е вече при хора в много ранна възраст. Затова ние ви предлагаме решения, само естествени под формата на една и съща четка за зъби Мисвак.

Трябва да се помни, че не бива да се подценява бране на зъбната плака, от който след това се образува камък. Много заболявания могат да допринесат за развитието на възпаление на венците. Това могат да бъдат диабет, левкемия, булимия или хормонални промени, възникнали при бременни жени. Лица, които се подлагат на този вид заболяване, трябва да се почистват зъбите с помощта на мека четка за зъби, не по-малко от два пъти на ден. Много важно е да се редовно да се насладите на зъбни конци, а също и меки растителни пасти. Избор на подходяща паста за зъби е изключително важен елемент, когато става въпрос за осигуряване на правилна хигиена на устната кухина. Лекар-стоматолог може да препоръча ни една от пасти, превенция paradontozie. Редовни посещения при зъболекар ще ви помогнат да разсее всички съмнения.

GoWhite резултати

В съответствие с информация, която се съдържа в американската редактиране на ЗТР Newsletter (Christensen 1997) оказва се, че повечето продукти, предназначени за този метод на избелване губи 80% от активните съставки, в продължение на два часа след настаняване в устната кухина. Така че остава спорна ефективност на този метод, ако става въпрос за употреба на наркотици през нощта. Въпреки това, има голяма група пациенти, които определено предпочитат този вариант на метода, тъй като не е в нарушение тя ежедневната им дейност. В повечето случаи време на избелване е в рамките на 1 – 6 седмици. По Хайвуда (1997) метод е описан за първи път през 1989 г., а първите опити за избелване с помощта на тази технология започва през 1968 година.

GoWhite, където поръчате

Дори избелване на зъби в домашни условия, трябва да бъде предшествано от посещение при зъболекар (за изключване на противопоказания – например, кариес или заболяване на венците), а като цяло трябва да бъдат внимателни с домашни средства тип сода или преобразяващ, защото може да се направи на себе си вреда. Най-доброто ще е винаги избелване на зъбите в стоматологичен кабинет водороден прекис и лампа, като, например, тук е , но има и домашни методи, тогава той прави гуми за избелване (което е важно, е релси индивидуални, така че са идеални и лекарство не си отива). Зъболекар също така има достъп до по-концентриран избелващи препарати за домашно избелване, тъй че за избелване на зъбите, със сигурност ще бъде по-ефективна.

Краткосрочно използване на препарати за избелване (в частност, карбамид карбамид) е безопасно за зъбите и не оказва влияние върху структурата и свойствата на емайла. Предполага се, че наличието на устната кухина кисели напитки (като например кока – кола) след 2.5 минути по-лошо се отразява на тъкан на зъба, отколкото самият процес на избелване. Въпреки това, след смяна на всички оцветители за безцветни съединения (и, следователно, в случай на прекомерно излагане на избелващ агент) , може да доведе до окисление на протеини на емайла и дентина и по този начин, отслабването на структурата на тези тъкани. Това може да доведе до увреждане на емайла на зъба.

Има няколко метода за избелване на зъбите. Те се различават възможно за постигане на ефект – степента на избелване на зъбите, дълголетие и разбира се цена. Най-евтини домашни начини – на паста за избелване на ивици и вътрешни облицовки. Ние трябва, обаче, да се помни, че те действат по-слабо, отколкото на препарати, използвани от стоматолози, така че ефекта на избелването ще е по-слаба и по-малко забележим.

Оказва се, че на един зъб, след предварително лечение на коренови канали с течение на времето придобива sinej цвят (това е така наречения мъртъв зъб). В по-голямата част от този проблем се отнася и за зъбите, които се лекуват било по-рано. Въпреки това, в днешно време се лекува kanałowo зъби могат да бъдат przebarwieniu.

Отговорът е Да. От избелване да се откаже от бременни и кърмещи жени, хора, болни от епилепсия или болест на Паркинсон. Избелване на зъбите е също przeciwskazane при хора с много силен повишена чувствителност на зъбите (възможност за усилване на симптомите). Може да избелите зъбите си след 16 години, когато тяхното развитие вече е напълно завършен. Ако Имате съмнения, вие имате право на процедури за избелване, ви каня на консултации за DentMedical. Лекар-стоматолог ще се проведе интервю и изследвания, за да отговори на всички Ваши въпроси.

Грижа за зъби-това е много важно, защото от състоянието на зъбите зависи здравето на целия организъм. Така че трябва да се спазването на правила за хигиена и редовното посещение при зъболекар, който може бързо да реагира на всяко нарушение на закона.

Паста за зъби ROCS Магическо Избелване осигурява нежна и ефективно избелване на зъбите, като им предоставя естествената белота и блясък. Премахва петна от повърхността на емайла, връщането на естествената белота на зъбите и в същото време предотвратява образуването на зъбна плака. Уверете се колко е лесно да се постигне ослепителна усмивка.

Добавка протези (например, коронки и мостове) и се налива остават без промяна. В случай на необходимост, след стабилизиране на цвета, (което обикновено продължава от 10 до 14 дни), лекар-стоматолог може да ги замени, бране на предпочитания от вас нюанс. По време на избелване при няколко процента от пациентите възниква временна чувствителност на зъбите на студ ustępująca в рамките на един до три дни след приключване на курса на лечение.

И тук всичко не означава нищо. Представете си, че имате в дома си такъв дистанционно управление, в който един бутон включва кафемашина, друг изгасва niewyłączone светлина в банята. Още един старт миялна машина, а още перална машина. Аз знам, че има устройства, в които може да настроите времето за работа, но колко пъти, мислейки си: “по Дяволите, аз отново стиралку не е включен в” и czAsami си припомняте това, докато лежеше в леглото. И тук чин. Pilocik. И включени. И светлина в дома, не е включен. И магическа ръка още чорапи на мъжа си около носа ще сложи, за да не ги остави на пода.

GoWhite дозировка

Технология студена светлина Beyond е напълно безопасно. Студена светлина се използва в нашата система не предизвиква дразнене на нервите. А средство за избелване на базата на компоненти на водните и не вреди нито на зъби, нито на емайла. Въпреки това, по време на операцията, така и след неговото приключване може да се периодична повишена чувствителност на зъбите от различна степен на строгост. Ако зъбите са чувствителни, можете да намалите своята чувствителност преди избелване или по време на операция, а след избелване – прилагане доказан аналгетик.

Петна на млечни зъби могат да изненада родителите си, защото са свързани по-скоро с необходимостта от възрастни, така и постоянни зъби. Най-често те се срещат под формата на петна на предните зъби на горната бял цвят, преминаването в кафяво. Какви са причините за петната по зъбите на детето, Най-често това е кариес, който допринася за подаване на бебето сокове, сладки напитки, herbatek изкуствени. Ако бебето заспива с бутилка в устата си, то има голяма вероятност за появата на петна по зъбите. Това е така наречения ранен детски кариес. В този случай, ние можем да видите бели петна, минават от бронз. Не по-малко важен съюзник на петна е липсата на подходяща хигиена на устната кухина. здравето си трябва да се грижи още преди това, тъй като зъбите ще започнат да wyrzynać, смазване на венците с марля, напоена с лайка.

– Някой, който се бори с пигментными петна, до края на живота си той трябва да защитава от слънчевите лъчи, и се прилагат крем с фактор 50 или 50+, независимо от това, което се намира на слънцето са лежали, или да излиза от дома на пазар или на разходка. Faktor 50 трябва да се използва всеки ден, независимо от времето на годината, – казва домакинята La Beaute Estetica.

За приготвяне на изплакване трябва 1 пакетче или 1 чаена лъжичка билка, градински чай (може да закупите в аптеки или магазини, наркотици). Градински чай трябва да се налее чаша вряща вода и przestudzić, можете да добавите и други билки и растения, например лайка или hydrolatu с вещица леска.


Устройство за избелване BEYOND излъчва студена синя светлина с висока честота между 480 и 520 нанометра. Оптична конструкция гарантира, че вредно инфрачервена радиация и nadfioletowe ще бъде напълно отстранена. Средство за избелване, съдържащи водороден пероксид и 20-сто nanometrowy силициев диоксид, веднага се окислява цялата повърхност-около 16 или повече зъби по време на една процедура, връщането им красива бяла.

GoWhite в аптеката

GoWhite цена в аптека

Какво означава това: по-Долу аз представям домашни начини за избелване на зъбите. Те са предимно, евтини и ефективни. От ден на ден, вашата усмивка ще бъде по-красива, а зъбите по-бели. Вместо да избелите зъбите си по начин, химически, вредни за зъбния доверете се на природата. Освен това, че вашите зъби ще бъдат бели, те също ще бъдат здрави и силни.

GoWhite върши ли работа

Но това е болест, причинена от твърде голямо количество флуор, който е в излишък води до разрушаването на зъбния емайл, нарушение на зъбите и повишена чувствителност към впитыванию оцветители. Но това не е противопоказания за избелване на зъбите, въпреки това, в случай на това заболяване не трябва да се използва за домашни начини, а се обърнете за съвет към вашия стоматолог, който ще вземе лечение, избелване на власт с нуждите и състоянието на зъбите.

BioTrendy предупреждава за закупуване на продукти, получени от непознати източници, които често се предлагат на по-ниска цена, отколкото цената, препоръчителна от производителя. Козметика и хранителни добавки с висока стойност, пазарната компоненти често е фалшив, както и техните компоненти заменят с по-евтини заместители съмнителна ефективност, които могат да се окажат опасни за здравето.

Избелване на мъртвите зъби се отнася до старчески петна, причинени в резултат на травма, смърт на маса или в резултат на лечението endodontycznego. Процедурата се състои в прилагането на подходящ наркотик избелващ за разработена камери и част осеян със замъци микробиолозите гайка попълнени по-рано канал. Освен това, най-подходящия медикамент може да бъде приложен на външната повърхност на зъба. Най-често използваните съединения са 30% разтвор на водороден прекис се използват самостоятелно или с nadtlenoboranem натрий. Връзка за избелване, може да се прилага за камера в 2 методи.

Не се извършва избелване на живи млечни зъби при деца. Не трябва също така да се избелва постоянни зъби при деца на възраст до 10 години, поради незавършеното развитие на корените, голямо отделение за маса и по-слаби zmineralizowanie зъбни тъкани. Само в изключителни случаи, за козметични цели може да се прилага избелване на отделни зъби в кабинета на зъболекар, отстраняване на петна (петна от жълт до ciemnobrązowych) по емайл. Пълни зъбните дъги повреди домашен метод на време в естетичната медицина, при условие, че детето не е parafunkcji, промени в ставата височно-żuchwowym, не се лекува ortodontycznie. А дисциплиниран и много търпеливи. Продължителност на избелване е 6-8 часа в продължение на 10-12 дни.

Гипоплазия емайл-това е още една причина за появата на бели петна върху зъбния емайл. Тя изисква стоматологично лечение. Често се случва то се дължи на грешки на диетични или заболявания на храносмилателната система. В противен случай се нарича на живот спирачка на емайла. рискът от това заболяване е висока в първите години от живота на детето, когато растат постоянните зъби. Затова е толкова важно подходящо наблюдение на зъбите на детето и лечението, което ще попречи на по-нататъшното развитие.

GoWhite като се прилагат

Безплатно опаковка

GoWhite негативни коментари от клиенти

По време и след приключване на избелване, проведено от лекар може да възникне мутация умствена спонтанно свръхчувствителност термична паста за зъби или болка, което води до необходимостта от временно прекъсване на лечението или извършване на процедури, с изключение на това, fluoryzacji на зъбите. Риска от поява на тези симптоми зависи от колкото от индивидуалната предразположеност на пациента, така и от този, използван за избелване на хардуер. Студена светлина, която излъчват LED лампи, определено намалява риска от развитие на негативните ефекти от лечението. Цената, с която идва пациентът плати за комфорт, сигурност и професионализъм процедури под наблюдението на зъболекар, не е висока.

Здрава, светла и добре овлажнява кожата кожата е добър контраст за нашите зъби. Всички видове петна, причинени от слънцето и са ефект тен, пигментация, сухота и лющене, например, около устата, само засилват негативен ефект. Искат по този начин да се създаде илюзията за още bielszych на зъбите, ние трябва да предоставят на състоянието на кожата. В това ще ви помогне, например, бадем киселина, mezoterapie, търкане с активен въглен или Ret ix В.

Публикувано в тази тема много на резултатите от научните изследвания. Съвременните методи за избелване не причиняват увреждане на тъканите на зъба. Това е факт, тъй като за емайла и дентина – феята на мъртвите и живите. Съвременно избелване не се прави зъбите стават по-податливи на próchnice, нито по-крехки.

GoWhite странични ефекти

Нашият приоритет е да Ви осигурим най-високо качество, световен, сертифициран продукт, доказан произход. Нашите стандарти за обслужване на клиенти, както и целите, към които ние се стремим, е да повлияе на качеството на марката, която строим. Поддържането на положителни взаимоотношения с нашите клиенти, тя формира нашия образ. Така че ние с нетърпение очакваме вашите отзиви и предложения по отношение на нашето предложение, което ние ще отговарят на Вашите очаквания.GoWhite къде да купя, GoWhite нежелани ефекти, GoWhite резултати, jak wybielić zęby domowym sposobem wizaz

Другия начин е промивка на устната кухина, а също и смучене на масло. Това е индийска техника, използвани за лечение на заболявания и прочистване на организма от шлаки и токсини. Масло действа срещу бактерии и вируси, а също така избелва зъбите. Трябва да се прилага масло се извлича от кокосов орех, слънчоглед, рапица, сусам или лен. Най-изплакване на устната кухина сутрин, преди миене на зъбите, като още на празен стомах. ефектите са видими след няколко месеца.

Достъпът до тях е наистина трудно могат да останат в тях остатъци от храна, причиняващи кариес. Модерни методи за лечение на орална и лицево-челюстна хирургия дават възможност autoprzeszczepu осмици в случай на загуба на един от зъбите. Трябва да бъдат изпълнени съответните условия, а на зъб могат да бъдат, например, поставяне на коронки, протези.

GoWhite, преди и след

Първата стъпка към bielszych на зъбите е правилното хранене. Излишък на кафе и чай значително влияе върху образуването на утайки, което води до пигментация на зъбите. Тютюнопушенето също има огромно влияние върху цвета на зъбите. Зъбите на пушачите са жълти и има един камък. Правилната хигиена на устната кухина и използването на избелващи пасти, помагат за запазване или възстановяване на bielszego оттенък на зъбите. Можете също така да изберете за професионално избелване при зъболекар. По-евтин вариант ще бъде редовно отстраняване на камъни и пясъкоструйни на зъбите.

Жълти зъби са всъщност по-устойчива на гниене благодарение на zębinie, която отговаря за защитните реакции на зъба. Това, обаче, zębina решава естествения цвят на зъбите. Избелване не е на тези свойства се отразява, но предизвиква преход на повишена чувствителност, а това само по себе си малко приятен. За някои това е достатъчна причина, да се откаже от идеята за избелване на зъбите, а аз винаги соблюдаю пациенти, за да те не избра за много радикално осветление.

За съжаление, не всички пясъци, сигурно. Се случват пациенти, които след операцията песъкоструена зъбите унищожават зъбния емайл и зъбите, освен това, са станали чувствителни. Във връзка с това трябва да се przymrożeniem очите се счита за масаж, които са за процедурата песъкоструена предлагат атрактивно ниски цени.

Процедурата е напълно безопасна, не причинява никакви повреди структурата на зъбите, пукнатини или “разреждане” на емайла. Благодарение на това, че се извършва в кабинета под надзора на специалист риска от възпаление на венците и устната лигавица са сведени до минимум, и в нашите ръце и под нашите грижи, нашите Пациенти могат да се чувстват напълно безопасно.

Това е нещо индивидуално. Ефектът на избелване остава средно в продължение на 2 години, което не означава, че всички след това време ще се върне цвят изходна. Най-често, дори след толкова дълго време, зъбите ще са по-бели, отколкото до избелване. Съществена е и така наречената “бяла диета”, която препоръчваме на Пациентите в рамките на първите две седмици след операцията. В този период емайла на особено уязвими на повторно усвояване на оцветители, както и ястия като: кафе, чай или супа, може да повлияе негативно на получения ефект на избелване. Също така не промените своите хранителни навици, т.е. употребата на големи количества силно кафе, силен чай, червено вино, кока-кола, както и пушенето може да доведе до намаляване на ефекта на избелване.