Как Да Отслабнете В Лицето, 26.02.2012

Kinoa Lif къде да купя, Kinoa Lif нежелани ефекти, Kinoa Lif резултати, jak schudnąć na twarzy

Kinoa Lif работа, цената, когато купя, мнения

Ние мечтаем за стройна фигура, по-малко тегло и плосък корем. Когато този червей да прониква в стомашно-чревния тракт, неговата корона се прикрепя към стената на червата. Тогава той започва да расте – в крайна сметка, може да се постигне, той дори до няколко метра дължина. Едновременно увеличава риска от запушване на червата. Механизъм за отслабване е в нарушение на засмукване и wyniszczeniu тялото на паразита.

Проблеми с правилното держанием тегло. Проблеми със затлъстяването, наднорменото тегло, както и всички водещи до различни заболявания, като се започне от високо налягане, който завършва с заболявания на сърцето. Не всеки може да си позволи редовна физическа активност. Не всеки има възможността за въвеждане на идеалната диета, която да гарантира не само намаляване на теглото, но също така и ще подобри състоянието на здравето. Ето защо е препоръчително да използвате различни видове полезни решения. Хранителни добавки за отслабване, хапчета за изгаряне на мазнини, това е само част от препаратите, които можете да използвате.

Kinoa Lif опит

Номерът е именно в това, напълно да променят своя начин на мислене за храната. Освен това, има достатъчно силна психика и силна воля, за да оцелеят в този нов стил на живот. За съжаление, повечето хора, които искат да се отървете от нежеланите килограми се прилага диета, докато не се достигнат достатъчно тегло. След това се връщат към старите навици. В тази връзка не са в състояние да се измъкне от този порочен кръг. Така че статистиката е доста песимистично. Показват, че около 90% от хората, които odchudzały след 5 години след прекратяване на диетата отново да наддава с отмъщение.

Вие знаете много добре, че движението wysokotłuszczowy в необикновен разцвет. Уилям Дейвис продадени над един милион копия “на Бял корема”, а в диети wysokowęglowodanowych тотална тишина. Никой в действителност не допринася за хора с добра воля, които биха направили това, и те го правят, дори и безплатно.

Kinoa Lif дозировка

Защо не можеш да откаже да яде, Загуба на тегло е свързано с много жертви. Трябва не само да контролират, какво и кога ядете, но и да се упражнява редовно. Ние също трябва да се контролира апетита, което е свързано с чести odmawianiem храна, доброжелателни хора. Със сигурност ти си согласишься с това, че тя изобщо не е толкова просто. По-долу ще разберете защо е толкова трудно да ни откаже.

Мислил ли си някога, как би могъл да изглежда нашият свят, без проблеми със затлъстяването, Възможно ли е изобретение на един човек, който успешно и за всеки от нас, в крайна сметка zwalczyłby с наднормено тегло и излишните килограми, Група американски учени потвърди, че това не е илюзорната им мечта. Най-доброто, на пазара вече имаме готово решение.

Kinoa Lif цена

Kinoa Lif, работи ли

Що се отнася до причините за наддаване на тегло, има хипотеза, че е невъзможно да опровергае: “Мазнините, които ядеш, това е мазнина, която в себе си носи”. Невъзможно е да я опровергае, поради факта, че всичко в низк-тучном диетпитании рано или късно постига стройна фигура, въпреки начин на живот.

Ако става дума за тренировка-това е определено, волята им да извършват сами. Аз съм преминала различни етапи с фитнес-клубове, siłowniami, aerobicami и колкото е възможно. От гледна точка на опит знам, че само систематично движение носи осезаеми последици. В клубове трябва да се избират спешни след като загуби много ценно време. Това не е за мен, аз имам по-интересни занимания, отколкото да стоят в задръствания, за да стигнем класове. Така че аз на практика си в къщата. Сега имаме декември, така че на повечето упражнения правя вкъщи при отворен прозорец. Имам си мини фитнес зала, място за скокове, мат, маси и столове, и желание, и това ми е напълно достатъчно.

Пригответе смес от сода за хляб с всяко растително масло (препоръчително е да използвате бадемово, маслиново или праскова), както е описано в рецептата “Студени тайна”. В получената смес добавете няколко капки етерично масло, например: звездовиден анасон, мандарина, портокал, грейпфрут и т.н. Важното е, че маслото насърчава загуба на тегло. Сместа трябва да се нанесе върху проблемните области на тялото, увийте с фолио и топла кърпа. Отстранете го с помощта на топла душа, през една трета от час.

Отдавна е известно, че остри подправки благотворен ефект върху обмяната на веществата. Между другото, заради това реших 3D Чили. Не е много осъзнах, че означава система, трифазен ток. Аз разбрах това едва след като отворих опаковката. Не мислеше, че те вече такива изобретения, следователно, е положителен, това ме изненада. Откакто използвам 3D Chili откъсна вече 8 кг.

При здравословното отслабване не трябва да се избегне и да живеят салата. Достатъчно, че да намалите порциите. На обяд се прилагат себе си толкова много, че, като цяло. След половин порция сложи и детайли на следващия ден. Благодарение на това, че яде по-малко и на следващия ден не трябва да се готви.

Затлъстяването-това не е нов проблем. Продължава от няколко десетки години! И това е във всички региони на света. Това е достойно за напредък има връзка с намаляване на физическата активност и увеличаване на консумацията на високоенергийни храни, богати на мазнини от животински произход, както и прости захари. Важен фактор е и нарастващите темпове на живот и натоварването, стреса, което води до нарушаване на храненето (например, синдром на мании хранене).

Жълтъка на кокоши яйца (100 г) съдържа около 340 калории. Затова е много калорични. Заслужава да се обмисли дали може да се ограничи количеството жълтък на яйце на пиле в своето ежедневно меню. Ако е възможно, използвайте по-малко калории заместители при приготвянето на ястия или намаляване на броя на яйцата, например, при печене на сладкиши.

Или това е вредно ,

Ежедневното приготвяне на настойки-това е основата. Отслабване, премахване на токсини и примеси, това ще помогне на билки. Билки залей и пий два пъти на ден. Системното използване на билки е добре, но бъдете внимателни, злоупотреба с пиенето на билки и помни, че техните напитки, това не е лечение на болести. Хапчета, лекарства, медицина, традиционна-czAsami единственото решение в болестта.

В сравнение с вече веднъж стари снимки на Анна Lewandowskiej с най-новите снимки. Същото е направил наскоро един от феновете на facebook профил на съпругата на Робърт Левандовским След това коментира, че преминаването на треньора е за него най-добрата мотивация.

Kinoa Lif коментари по форумите

Kinoa Lif състав

Kinoa Lif в аптеката

Не аз Те расторможу за броене на калории, защото смятам, че минава това е с цел, всеки да намалите теглото си. По мое мнение, броене на калории може да ни е в последствие да доведе до екстремни лудост. Други ценности на калории за жените на възраст от 25 до 50 години, са съвсем различни неща, за жени, бременни и кърмещи гърдите на жените, а още различни за жените, намиращи се в период на менопаузата. Таблица топлина се формира също по различен начин в случай, когато ние тренируемся и ние сме активни. За да е по-лесно и по-приятно, не забравяйте едно цяло. . Яжте по-малко мазнини.! Яжте толкова, за да не се чувстват глад и ситост! Намери в този златната среда. Така, че не се доставят на организма повече храна, отколкото му е необходимо. Осигуряват комфортни условия на работа На храносмилателната система. Погрижете се да не се наложи дълго време за смилане на консумираните ястия. Ястия се приготвят сами. Не използвайте за тяхното съставяне и не яжте продукти, преработката.Kinoa Lif къде да купя, Kinoa Lif нежелани ефекти, Kinoa Lif резултати, jak szybko i łatwo schudnąć z ud

Burn Booster е интересно лекарство, тъй като това е комбинация от четири активни компоненти. Това е напълно безопасно, и както името му показва – spalaczem мазнини. Проявява висока ефективност в борбата с наднорменото тегло. Ускорява метаболизма, дава необходимата доза енергия за загуба на тегло и на първо място изгаря мазнините. Свойства много подобни на по-горе описан от лекарството Acai Berry Extreme, но плодовете от acai в много тестове падат по-добре.

Хм, аз съм тук вчера за коментар и не се появи ? Интересно е над покупки, и аз търся някакви класации, тематични статии piperynie. Докато аз намерих доста положителни, дори obcojezycznych. И, може би, не zdecyuje, изглежда наистина.

Анкетирани заявяват, че в 36% от накара ги да направят външния вид, то има естетически качество, в 34% от ползи за здравето, в 16% от подобряване на собственото си благосъстояние, а в останалите случаи съветите на близките си, на лекар или диетолог. Във връзка с това повечето от пациентите избират на програмата за отслабване диетолог, показва вътрешната мотивация, тоест се стреми към удовлетворяване на своите нужди. Съществува връзка между причина за предприемането на отслабване и причина за продължаване на текущата отслабване (p = 0,00). Тези причини са идентични. Например, 36% от анкетираните, които са започнали лечение във връзка с желанието за подобряване на външния си вид, продължава отслабване по същата причина. За да се определи силата и посоката на тази зависимост използваме този V-Cramera. Той е 0,58 и, следователно, силна корелация.

Хранителна добавка Liporedium това е иновативен начин за отслабване, които съдържат по-висока доза екстракт Cola Nitida, благодарение на което помага за бързо и ефективно изгаряне на мазнините – това са софтуер на производителя на таблетки Liporedium, ние ще проверим има ли продукт наистина си струва вниманието.

Магазин

Всяка седмица вие ще получавате меню със специфични ястия, точни правила, списък с покупки и посочване на времето, необходимо за приготвяне на храна. В gratisie вие също така ще получите приложение Дневник Калории, в който, ако е необходимо, можете да промените менюто и да контролира всички негови параметри.

Начин да направите това е, за бързо и ефективно отслабване след 40-те години на подходящи не само изборът на диета и редовна физическа активност, но и последователност, упоритост и мотивация, за да се губят излишни килограми. Диета за отслабване за жени след 40-годишна възраст се предполага изключване на животински мазнини, захар. Ястията трябва да се приемат редовно в малки количества.

4. Има хора, които трябва да работят принудително (диета плюс спорт), но има и такива, които трябва да започнат с една дребни неща. Например, за премахване на алкохол, сладки или хляб и от любимото си бяло сирене. Kompulsja ги убива. Това е идиот, а след това спад в мотивацията и отказ.

Защо диета paleolityczna не се препоръчва от експерти, Защото това е начин на хранене, който отхвърля много здравословни продукти (например мляко и млечни продукти, зърнени храни). Освен това, диетата на ловци-събирачи не отговаря на нуждите на съвременните хора, е лошо балансиран и е трудно да я използвате.

Измерете си на обиколката на талията. Ако е повече от 94 см при мъжете и 80 см при жените, това означава, че имате затлъстяване тип болка в корема, която е изключително опасна от гледна точка на здравето – увеличава риска от хипертония, инфаркт на миокарда, атеросклероза или камъни в жлъчката.

Бърза диета не може да е диета, която лишава тялото на цели групи хранителни вещества (както и на диета с ниско съдържание на въглехидрати). Много по-добре е подходящ, например, диетата 1000 калории, Когато сбросишь няколко килограма на теглото, ще можете да увеличите броя на калориите.

Нашия магазин – използва информацията, която е записана с помощта на “Бисквитки”, по-специално, за да се осигури вход в системата, за правилното действие, клипборда, количката и механизъм за поставяне на поръчки, статистика и настройки на уеб сайт в зависимост от предпочитанията на потребителя. Повече информация – в това число и помощ как да се блокира cookies ” на нашия уебсайт Можете да намерите в информационните страници.

След половин час морфология изследвани повтаря, за да се заключи, по какъв начин екстракт от пиперин е повлиял на изгаряне на мастната тъкан. Оказа се, че нивата на хормоните и ензимите, които са отговорни за изваряване на консумирана храна са се увеличили значително. Така че учените са стигнали до извода, че черен пипер ефективно подобрява обмяната на веществата и се използва енергийният потенциал на консумираните ястия, което в крайна сметка допринася за бързото отслабване.

Kinoa Lif странични ефекти

Green Coffee 5K-това е висококачественият екстракт от зелено кафе, който помага да загубите тези излишни килограми. Така, както и по-горе, съдържа само естествени съставки. Освен това, това е единствената добавка на базата на зелено кафе, който съдържа екстракт от 5000mg. Благодарение на това, че работи най-добре от всички лекарства на базата на зелено кафе. Тази хранителна добавка, преди всичко, намаляване на апетита, намалява времето за усвояване на глюкоза и, разбира се, ускорява обмяната на веществата.

Както виждате, не е имало глад, съединение, налягане и нервите. Спокойно, без болка. Не е бързо, но постоянно, т.е. така, както аз обичам. Няма стария начин – така, както ogłaszałam, за разработване на целеви фигури имам време, почти до края на годината. Най-трудните-това е нещо, което след това нищо – с изключение на потреблението на порции и интензивността на тренировките – няма да се промени. Стил отслабване, който аз продвигаю и тестирую сама по себе си е много приятно и много бързо се превръща в начин на живот. Това не е въпрос на ежедневните избори, жертви и чакам cheat meal. Това е толкова нормално е на дневен ред, кой някога е била поръчана пица, хамбургери на обяд и мотивация за тренировка гледате superfitdup, вместо да се тренира. Аз се радвам, че падежът, че аз скочи върху този по-високо ниво на fitświadomości. Не трябва нищо да доказва на никого, а на първо място – спрях да искам да докажа нещо на себе си.

Най-добрият начин за намаляване на това следване на съвременните постижения на науката в областта на хранителни добавки – съвременните изследвания дават възможност за намиране на най-ефективни съставки, благодарение на които нашата загуба на тегло ще е не само ефектен визуално и издръжливи, но и опасно за нашето здраве. Ние сме избрали най-обещаващите хапчета за отслабване, които се предлагат на пазара, като се започне от 2017 година. Ако искате да разберете, че ще подкрепи Вашата сложна борба перфектен външен вид, проверете нашите съвети за най-новите хранителни добавки.

С напредване на възрастта и под въздействието на теглото на някои части на лицето започват да приличат на балони на рожден ден ден след партито. Жените, естествено, по-пълно, много по-дълго, с достатъчно количество мазнини на лицето. Изследванията показват, че за да бъде кожата на лицето е еластична, тялото трябва да бъде около 15% мазнини в тялото. При жените на по-малки, по – голям- 20-25%. Вместо това, за да се провери, колко показва теглото, направете компютърна измерване на състава на тялото и разберете, че Вашето тяло съдържа достатъчно количество мастна тъкан.

Kinoa Lif колко бързо работи

Kinoa Lif, преди и след

Green Coffee Плюс-това хапче на тънка, които своята ефективност извадени от добре познати вече на имоти на зелено кафе. Освен ускоряване на обмяната на веществата и намаляване на мазнините в организма, медикамент също ви позволява да регулирате кръвното налягане, подмладява кожата, а също така има благоприятен ефект за прочистване на организма от шлаки и токсини.

WedĹ услуги przyjÄtej методология сребърен медал в нашата класация zdobyĹ’y почти rĂłwnie добри хапчета odchudzajÄ…ce ThermaCuts. Препаратът е известен вече на полския пазар от 2005 година, но prawdziwÄ… popularnoĹ”Ð ° zdobyĹ’ през 2016-2017 г., и оттогава се радва на € добри отзиви. Тази добавка dziaĹ, а малко по-различно niĹĽ zwyciÄzca, е насочена ñ защото за намаляване на тъкан на фона uszczowej чрез ускоряване на нейното горене. NajwiÄkszÄ… skutecznoĹ”ð ° Ð * постигане на…gniesz по този начин, в ситуация, когато oprĂłcz приложение на препарата bÄdziesz Ð ° wiczyĹ’.

Безплатна доставка

Има много лекарства, съдържащи екстракт от това необичайно кактус. До най-популярните следва, разбира се, Hoodia Gordonii Plus. Той може да доведе до това, че ние ще загубим дори 3 кг в рамките на една седмица! Лекарството се предлага под формата на капсули, които трябва да се вземат в доза от 2 таблетки дневно на празен стомах, преди хранене.

Порочен кръг, който се състои в това, че в момент, когато взимаме решение: “Искам да отслабна”, ние приемаме по-малко количество калории, например, 1000-1200, за това ние сме добавяне на обучение, в който се изгаряме прибл. 500 калории и просто в света, ние сме гладни, той започва да ни липсва енергия за нормално функциониране. Тялото бунтует, и в рамките на няколко дни ние започваме да се прехранвам, иначе и хвърляне на физическата активност.

Изключително ценен е и вино от глухарче цветя. Особено този еликсир на здравето препоръчвам на жени, които не само имат проблеми с наднормено тегло или лошо храносмилане, но също страдат От повтарящи се възпалителни процеси на половите органи. Това са билкови вина, че това също така ви дава сили и енергия за живот, също така го прави, че кожата ви ще бъде красива и млада.


Kinoa Lif къде да купя, Kinoa Lif нежелани ефекти, Kinoa Lif резултати, jak schudnąć na twarzy w tydzień

Kinoa Lif мнения на клиенти

За да горят излишните мазнини, трябва да се изразходват повече енергия, отколкото се снабди я с храна, така че трябва всеки ден в продължение на поне 30 минути, на практика Могат да бъдат “стомахчето” и конвулсии крака и ръце, накланя. Идеален също и скачане на въже – активира всички групи мускули, бързо се подобрява общото състояние, и ви позволява да загуби много енергия.


Не podjadaj между основните хранения – сок, плодов коктейл, słodzona кафе или чай, бисквити или плодове – всички тези продукти, да се яде между основните хранения, увеличава дневния баланс на калориите, и възпрепятстват напредъка в намаляването на теглото. Ние трябва, следователно, да се разглежда като нормално, още един прием на храна.

Къса и приятна отслабване, която най-добре се използва в продължение на 3 дни, действа като инжекция на енергия и позволява разтоварване на стомаха и wysmuklić на талията. Позволено тук банани в каквато и да е форма: пържени, печени, сурови, в коктейле, под формата на мус, замразени… Диета е идеална за лятото.

Kinoa Lif отзиви

Fibre Select това е хранителна добавка за бързо отслабване, която е на пазара средства за отслабване се появява сравнително наскоро. Разбира се, има голям избор на смеси błonnikowych, обаче Fibre Select, на фона на значително се откроява от гледна точка на работата.

Когато купувате храни, не ги яжте направо от кашони, кутии или пакети. Това се отнася особено за бисквити, царевични пръчици, вафли хлебни изделия или ядки. За съжаление, ако започнем да има, ние, като правило, до обяд всичко, докато автомобилът ще бъде празен. По-добре сложи няколко печенюшек в чиния и поддържате това количество.

Kinoa Lif резултати

Портал U. S. News заедно със специалисти в областта на здравеопазването анализира 35 най-популярните диети. На кои са факторите, които привлякоха вниманието на специалисти, На първо място са простота и удобство на приложение, безопасност, хранителна стойност, ефективност при загуба на тегло и аспект на здравословния начин на живот, има ли начин на хранене предпазва от заболявания на сърцето и захарен диабет.

Една от кратки програми, 3 или 4 месеца. Ние гарантираме, че ефекти, които може да се получи, да Ви насърчи да продължи сътрудничеството с нашия консултант на предаването на програма “52 стъпки в здравословен начин на живот”. Програмата, която завинаги ще промени Вашите лоши навици в яденето, и ще почувствате, че вие наистина обичате Своя нов, по-здравословен начин на живот.

Хапчета за отслабване имат за задача да помогне за отслабване, но не заместват диета и тренировка. Хапчета за отслабване се прилагат само за няколко седмици, максимум два месеца. Ако не можете да решите, трябва да се промени в това време, навиците си на хранене и редовно да се движат. Само след прекратяване на прием на хапчета имате възможност да апетит под контрол. В аптеките има три основни вида хапчета за отслабване.

9. Злоупотреба с наркотици – така си се предава от уста на уста в продължение на те. Честно казано, като разбрах, това е parsknęłam смях. Нещо толкова глупав не може просто да се измисли. Спрях да се смея, когато моята приятелка ми отвори, че това е много популярен сред съвременните момичета.

Опитах се да я задържи, за да си купя, но настоявали за това какво трябва да изпитат себе си. Но повече бях изненадан, като след 3 седмици употреба, отслабнах 7 кг, вече 2 седмици нещо не се забелязва, но не мислех че е толкова отслабнах след повече от 20 дни 7 кг. В момента съвместно zamówiłyśmy 4 пакета чакаме, докато капсули да стигна до тук. ефекти или тяхната липса, разбира се, ще пиша.

План на диета трае до 2-óch седмици. Изобретен от френски лекар трябва да ни даде възможност да отслабнете бързо в рамките на няколко дни. Основното правило е да се спре приема на въглехидрати: хляб, брашно, тестени изделия, картофи, плодове и зеленчуци, сладкиши и алкохол. Диета Dyukana принципът е много прост: яжте постно месо и риба, нискомаслено мляко и млечни продукти, яйчен белтък. За това трябва да се избягва пържене, а ястията се вари, пече или да се готви на пара. Диетата се допълват чай и кафе. Това е добър момент за използване на екстракт от зелен чай и кафе, например, Linea Detox Wypijajmy и всички чайове за отслабване, които подкрепят работата на стомашно-чревния тракт.

Ние силно препоръчваме хапчета за отслабване Untoxin Тяхното действие се основава на ускоряване на обмяната на веществата и премахване на токсините от тялото. Благодарение на очистването на тялото, лекарство дава усещане за лекота и ускорява загуба на излишните мазнини. Предимството на естествената система за детоксикация е освобождаването на организма от шлаки и токсини. Това подобрява обмяната на веществата и води до загуба на неизпълнение на задълженията килограми. Затова Untoxin е лекарство detoksykującym организъм и ефективно средство за odchudzającym.

Завършек, препоръчвам връзка Alphaburn + Cannibal Claw. Не можеше да слезе под границата от 10%BF, само след dorzuceniu такъв комплект горелки успях себе си wytopić остатъците от себум и слезе до 6%, като показваше уреда. Claw невероятно възбужда обмяната на веществата, а Alphaburn dociął останките на мазнини в областта на корема и от двете страни, с които имам проблем.

Така че единственият начин, който позволява по-дълго запазване на желаната тегло и младо лице, разнообразна диета от пресни продукти и на порции, които оставят лек недостатък. Ако добавите към това, систематично движение и дисциплина, за да се запази теглото в рамките на 18,5-25 ИТМ (раздели телесното тегло в килограми на височината в метри на квадрат и ще се научите вашия пощенски код), и не прекалявайте с тен (винаги използвайте слънцезащитен – 30 е най-малко! ), тогава имате шанс не само да изглеждат 10 години по-млади, но имат повече енергия и се чувстват така, като десет години по-млада приятелка.

Kinoa Lif като се прилагат

Едновременно припомняме ви, че един фармацевт и техника, фармацевтични, имат право да откаже издаване на лекарствени средства (включително на наркотици, достъпни без рецепта), ако в съответствие с установената за тях са знаели за неговото издаване, може да бъде в конкретния случай да доведе до опасност за здравето на пациента (супена 96 sp 4 на закона от 6-ти септември 2001 година. – Право, фармацевтични продукти).

Kinoa Lif къде и как да купя

А знаеш ли някакъв диетолог, който идва към пациента, Аз не обичам да ходя на лекарите и клиники, така че аз търся някой, кой ще дойде при мен. погледна за малко в интернет и намерих, например, на такъв сайт за тях на добри цени и безплатна консултация за управление, ами и преди wsyztskim г-жа диетолог идва у дома.

Всъщност всичко започва от неправилно подбрана диета, а по-скоро от прекалено строги диети. Посочва, че ние трябва всеки месец да отслабнете 10 кг, така че почти не ядем. Всъщност, повече или по-малко успяваме да получите желания резултат, и после ще се върнем към обичайните си хранителни навици и отново да наддават на тегло. Многократно повече, отколкото сме загубили.

В зрънце Acai призната за супер храни ускорява обмяната на веществата, изчиства организма от токсините и помага за възстановяване на тъканите. За това той се бори с апетита си и играе роля на силен антиоксидант, много важно е също по време на стрес, който е свързан със загуба на тегло. Да останем на диета, и се намалява количеството на калории, доставени в тялото, лесно пропуск на някои важни хранителни вещества и витамини, които ще Ви концентрат от плодовете на Acai.

Не използвайте никакви помощни средства за отслабване – Много от тях съдържат лаксативи, които могат да доведат до дехидратация на организма, в резултат на което е намаляване на теглото. Някои от по-скъпите химикали, също съдържат хормони на щитовидната жлеза – да ги опасно за организма ни, тъй като е нарушен баланс на хормоналната. Намаляване на теглото може да се вижда, въпреки това, по време на това лечение могат да възникнат огромни проблеми със здравето, които могат да завършват трагично.

Биологично активните добавки не са лекарства и не са предназначени за лечение на всякакви заболявания. По този начин, не трябва да се продават в аптеките, като типичен продукт на фармацевтичната индустрия. Освен това, продуктите на Хербалайф трябва да бъдат свързани като добавка към здравословен начин на живот, и, за съжаление, аптека, свързани по-скоро с проблеми, като болести и неразположения.

Kinoa Lif, където поръчате

В момента съм член на Полското Общество на Здравословен начин на Живот и Хранителни продукти, а също завърши курсове “Energy, Diet and Weight” (Енергия, Диета и Тегло) На Университета на Вашингтон (Сиатъл, щата Вашингтон, САЩ), както и Principles of Obesity на Икономиката (в темата на икономическите основи на обществото затлъстяване) в Johns Hopkins University (Baltimore).