Какво Ядете, За Да Отслабнете Веднъж И Завинаги, CoJesc.net

Phen24 къде да купя, Phen24 нежелани ефекти, Phen24 резултати, co trzeba zrobić żeby schudnąć

Phen24 цена, къде да се купуват действие, мнения

Полезни свойства на билката в продължение на векове се използват за подобряване на обмяната на веществата. Освен това, винаги съществува възможността за използване на билкови продукти, pasożytobójczych, по-малко ефективни, но съставляващи алтернатива…. Учени, които са разработили тези комплекти упражнения твърдят, че в комбинация с лека диета може да донесе потресаващи ефекти, т.е. до 25 кг по-малко.Phen24 къде да купя, Phen24 нежелани ефекти, Phen24 резултати, co trzeba zrobić żeby schudnąć

Ние даваме възможност на по-изгодни условия на разпределение на разходите за лечение на вноски. Не ние си лягам 24 – писах в този блог. Това не съответства на човешкия биологичен часовник и със здравословен начин на живот. лекарства за отслабване. Действат като антидепресанти. Поне аз с такива са налице.

В желанието си да се отърве от двойна брадичка, трябва да изберете липолизата в областта на инжектиране. В моя случай, се оказа много добре (процедура е изпълнена, и аз в краковском кабинет за естетична медицина, ВСС estetic). Когато изгаряте мазнини, въпреки упражнения, проблеми, можете да се отървете благодарение на zaktywizowaniu на мастната тъкан за изгаряне, чрез прилагането на съответните лекарства.

Носенето на удобни обувки от еластични материали, широки върховете. Неудобната или твърде тесни обувки може да влоши проблема haluksów. Изгарянето на мазнини се случва само в случай на прилагане на диети, насочени или диета, насочена към намаляване на телесното тегло и физическа активност път – че е най-добрият вариант.

Този сайт използва cookies. Чрез използването на сайта вие се съгласявате с опазването им в съответствие с настройките на браузъра. За да научите повече. Репейное повече – това е вещество, което стимулира извеждането на вредни продукти на обмяната на веществата и допринася за правилното функциониране на пикочните пътища.

Phen24 колко бързо работи

Точно както си и пише: след една добра тренировка на интервали от време, мускулите трябва възстановен, че това, което прави малко ускорява обмяната на веществата (зависи от това, доколкото това обучение Ви е дал в костите), така че необходимостта от енергия е по-високо. Не слушай това, което Ви казва сърцето, или някакви калкулатори, ако става въпрос за броя на сжигаемых калории. Това е само приближение – неточни, дори при аеробни упражнения, да не говорим за силово. Да речем обаче, че съответните тренировка, засилва обмяната на веществата, някои от 5 до 10% (обикновено по-близо до 5%, ако правите някакви много тежки или нови неща). Това е много или малко, Достатъчно, за да се отървете от мазнините в значително време ?, Разбира се, нивото на инсулина играе също важна роля – инсулин работи anabolicznie – или помага за растежа мышечным на клетките (когато е подходящ стимул за тренировки) или превръща захарта в мазнини (изграждане на мастната тъкан-тя също анаболизма, изгаряне на тъкан – мастна или мускулна – това катаболизъм).

Аз се смея, когато една мисъл за хората, които правят различни неща, мисля си, че ми правят напук. Потребителят се задължава да говорят с уважение към останалите участници в дискусията, на читателите и на лица, вписани в материалите. СЪВЕТ ЗА ДАМИ – Размери е по-добре да винаги в средата на менструалния цикъл (около 14-15 дни), тъй като в този период организма е свободен от задержанной вода и благоприятна назад opuchliźnie на тялото.

Освен това, acai бери също така има и други полезни действия , благодарение на високото си съдържание на ценни мастни киселини (омега 9 и омега-6) помага да се намали нивото на лошия холестерол и повишава нивата на добрия холестерол. С уважение и чакам с нетърпение отговор.


имам достатъчно бавно последици, но въпреки това успя да odchudzic, въпреки че диетата е в основата. Хей, аз разбирам, че ти си наградата, нали, На Твое място, не от тази оценка, защото това е факт – ти си мега тънък, но тя е в норма. И Ти не си pozazdrościł.

Затова си струва да се грижи, профилактика и да се отървете от излишните килограми вече на нивото на наднормено тегло и да не допускат затлъстяване и влошено здраве, както и на благосъстоянието на нашия домашен любимец. За да изгорите повече калории, трябва да се обучават по схемата : -ще започнете с подгряване на 20 минути в живо темпо (така, че ти си много уморен) за триколка, бягаща пътека, steperze, и т.н.

– Прости въглехидрати се усвояват много бързо, което го прави толкова бързо, ти си отново гладен и готов да podjadania, – добавя д-р Яна Klauer. Топирамат, от своя страна, се свързва със случаи на възникване на дефекти при новородени, проблеми с паметта при пациентите и промяна на настроението.

По време на тренировки мастната тъкан НЕ се превръща в мускул. Увеличаване на мускулите няма нищо общо с намаляване обема на мастната тъкан, въпреки че понякога тези процеси имат място в едно и също време. Ако холестеролът е така, това е много малко уравней аз се радвам, че се появи най-накрая, информация орочие от досега са били изслушани. Надявам се, че благодарение на rozbierznością човек да търси и да решават и избират.

Догорает промяна или изключване на лазера. Процедурата е болезнена. Използвани по този начин анестезия на кожата lignokainą на инжекции. Сутрин след операцията изисква от него да се грижи така, че не се е образувал белег. В резултат на прилагането на интегрирано поведение, ние предлагаме на нашите пациенти съответния запас от хранителни вещества, минерали и витамини и калории. По този начин ние осигуряваме постоянен изгарянето и отделянето на мазнини, без чувство на глад.

2. Имате дете с наднормено тегло – не използвайте сладки като награда, това е най-лесният път към пълнота и наградата на детето сладкиши за успехи в бъдеще, когато стане възрастен. Не винаги повече “тялото” означава popadanie в комплекси. И е много добре!•Фигура. Fast Burn Extreme в края на краищата, ще Ви позволи да изгаря мазнините и экспонировать на мускулите си. Това е средство, което ще ускори процеса на намаляване на мастната тъкан и едновременно ще укрепят тялото Ви.

Phen24, преди и след

Не е също оказва влияние върху енергията, която му система консумира, за да се движи напред. Не може да се каже: днес zasuwasz на един парусе – 1000 ккал ти е достатъчно, не тяни. – Бягане не е форма дейност, която всеки може да се занимава, – казва Магда: Janusz, фитнес-инструктор. – В движение много нагружают нашите ставите и гръбначния стълб, така че не трябва да се занимават хора с голямо наднормено тегло.

Защо фибрите са толкова от значение при намаляване на теглото, Защото това е тя създава чувство за ситост. Това наистина е много! Всеки долар, ще се отплати ви с отмъщение, и отлично състояние на здравето е безценно. Конвертиране на мастната тъкан в fibroblastopodobną плат. Въпреки това, след период на стабилизация на телесна маса, за повторно въвеждане на диета с ограничение на 500-1000 калории на ден, оцененным по отношение на сегашното си тегло, отново ще безопасно chudnięcie.

Phen24 дозировка

Екстракт от зелен чай, който намалява апетита и ускорява процеса на изгаряне на мазнините. Съгласен съм правомощия, авторитет мнението си, също място (ако има такава необходимост). Синини здрави колене от разтягане. След травма, като бях по-големи количества оти, Cw продължение на 4 седмици се върнаха всичко е в норма, освен това, оттогава са изминали ми досадна болка в долната част на гръбначния стълб, а минаха вече 2 години.

Утре съм на zwaze, и ние ще видим колко schudlam. въпреки, че чудеса не очаквам. Момче-с-хензел и да разцепвам се характеризира с отклонение на първия големия пръст на крака и го разместване на първата плюсневой кости. Цена на лекарството-около 60 рубли за 30 таблетки и 160 рубли за 100 броя. дозата е една таблетка на ден, а целият курс не трябва да продължи по-дълго от 3 месеца. На практика от това следва, че, като правило, се прилага лекарство 4-6 седмици.

Има ли сигурен ,

По-лошо е само, как някой приема на хранителни добавки за отслабване, а диета се лее топли изпражнения. Внимание! Горният съвет-това е само предложение и не може да замени посещението на специалист. Консултирайте се с вашия лекар. Пушени гърди без масло в сух тиган-това не е здравословна – изгаря, рако творческа.

Или е вярно, че след цезарово сечение е по-бавен, жената става въпрос за теглото си,защото и такива мнения съм чувала. Само за здравословно хранене може да доведе до това, но вие също ще загубите тегло и по този начин ще се отървете от излишък на мастна тъкан с раменете. Ограничаване на тестени изделия, сладки, Знаете ли какво го заплашва, момичета schudna а като osiagną мечти ефект, те започват да има всичко, което е забранено и бум на ефекта йо-йо.

Когато ти си спросишь посредник в продажбата на недвижими имоти, което е най-важното, което е необходимо специално внимание при закупуване на съоръжения, трайно свързани със земята, Това ще Ви каже само три думи: местоположение, местоположение, местоположение”. Настинка “в гърлото, синусите, ушите – lewoskretna че часа 4 g (в началото. че ч 2g, след това 3 г, водороден прекис за ушите, носа ( физраствор с вода, водороден прекис, изплакване на гърлото водороден прекис с течност на мон и обикновена вода.

Тези хора, които в този момент реагират и започват да губят тегло, да се вземат правилни решения, не само на визуален ефект, но здраве да не знаят всичко. Възможно ли е да помогне на човек в депресия, Когато егоизъм той е здрав, Какво да направя, ако не е намерил общ език с партньора си, Съвети, съдържащи се в раздел Психология помогне да се разбере същността на проблемите ни и да ги намерят ефективно решение.

Опитайте се да ограничите консумацията на млечни продукти, плодови вида сладко или плодове в syropach – те съдържат много добавени в процеса на производство на захар, която, за съжаление, не допринася за загуба на килограми. Не otłuszczonej на черния дроб, от време на време дава на себе си глутатион 600 мг.

Phen24 странични ефекти

4. След попълване на формуляра за кандидатстване вие сте в постоянен контакт с мен, гледам Твоите постижения. Здравейте, имам един въпрос, има ли в пример 2 факт е, че 10 минути изпълняваме ги от едната страна и 10 минути на втората, или по 5 минути на всяка страна, Така също, ако става дума за упражнение 3.

Приемам йод. Аз съм на хормони. Защото не ми помогна, така че защо изневеряват на себе си. Се чувства чудесно. Никога хормони не wpłynely отлично на здравето и функциониране, като йод. Препоръчвам, честно. Самата аз съм с наднормено тегло и знам, че това е тест -entego на продукта: herbatek, таблетки, хапчета, коктейли или plajstrów и нула ефекти.

Pójdąc спи в тези часове, тялото ви ще се освободи от 5-6 пъти, така наречен мелатонин, което ще ви накара да се чувствам добре на следващия ден, намаляване на общото ниво на стрес и помага за поддържането на перфектна почивка. В салона, този чист тренировка на интервали-това е кръгова тренировка, когато това е без прекъсване меняешь упражнения във веригата, правиш ги бързо, с висока интензивност, а след това останалата част.

Избягвайте сладки и преработени храни, избягвайте и заведения за бързо хранене широка дъга и се опитват да се готви храна в дома. Това е гаранция, че ще ядете. © TVN S. A. 2018 Всички права zastrzeżoneProgram TVN24 може да се промени без предупреждение. Ако мехурчета вече ще са налице, херпес ще продължи 3-4 дни. Все пак, това е най-бързият начин, който аз знам.

“African Mango това е медикамент, който безопасно ще изгори ненужните мазнини, а също така поддържа и контролира правилната телесна маса. увеличаване на консумацията на вода, дори повече, отколкото се препоръчва обикновено на 8 чаши. Тези лекарства за отслабване са обогатени и хром, което, взаимодействайки с хормона инсулин на панкреаса инсулин, благоприятно влияе върху метаболизма на въглехидрати, мазнини и протеини, намалява “глад”, в резултат на резки колебания в нивата на кръвната захар.

Между другото, аз може да рита на отбраната (wypinam обувки от замъка) и като имам малка раница – отделям по време на движение и се хващам за странични ленти, за да има дубинку. в случай на нужда. Редовната употреба на Acai Berry Extreme не само допринася за изгарянето на мазнините – позволява бързо и бесконтактно да отслабнат и да получим желаната фигура. Че все повече повишава метаболизма и придава енергия.

С голямо куче, още по – зле като цяло, не завод контакт с очите и искам от себе си, като срещу хулигани, които вървят. Просто гледам си опит, искам да ви кажа, за да ти погледна на здравословното хранене като начин на живот, който си водеше през цялото това време.

– Това означава, че червените кръвни телца са извън кръвоносните съдове и проникват в тъканите, okołonaczyniowej, обяснява лекарят. Моля, съвет, мога ли да kontunułowac този път, а сега, като żywicielką не само за себе си. Сега гледам за тренировки, защото самата аз съм в почивка, но бих казал ,че това не е същото, че и упражнения с треньор, след като въпреки ,че аз се опитвам, аз се научих правилно да изпълнява упражнения, но има разлика, на себе си не налага такова морков.

Твърде малко сън и твърде póĽne легнали в легло, и само по себе си може да доведе до наднормено тегло и дори затлъстяване – потвърждават последните изследвания. Хората не знаят кои вещества липсват на организма. А така наистина, ако някой се храни неправилно, не трябва да има никакви недостатъци. И всяка добавка може да бъде вредно.

blem, тъй като съм в процес на търсене на нов препарат, който pomagałby ми систематично намаляване на теглото. Не бях мега-затлъстяването, но също липсваше ми в обхвата на ИТМ. ВНИМАНИЕ! По време на вечерните хранения, ние трябва да се откаже от продукти, богати на въглехидрати, например, хлябът му може да се замени, например, парче чушка, в която ще бъде запълнена с копираните добавка или за пълнеж.

Phen24 опит

Зелена-Гури: Издателска Стопанска Постройка Университет Zielonogórskiego. Управление на организацията. Разгледай. Велосипеди под наем vacu vacuum jet aqua fit моделиране на фигури, солариум. Vacu-тънък силует. Избягвайте да пържите, избирайте такива начини на топлинна обработка, които не изискват използването на твърде големи количества мазнини. Най-доброто-това е варене, готвене на пара, пече се във фолио (риба) или в специални торбички, печене на скара, задушаване.

Phen24 резултати

1. Аз мисля, че не си струва да преувеличават. Разбира се, такива зеленчуци няма да бъдат супер “чисти” utrazdrowe, но е по-добре, отколкото супа от прах. Ще дойдат от това, и ще бъде добре. От 3 години puchła ме десния крак в глезена, не винаги, в най-голяма през лятото. Аз работя пред компютър, по време на работа седя, след 7, 8 часа плюс 1,5 пътуване до работата, също в това положение.

Phen24 върши ли работа


Ако може, моля, обиколката на талията, а по-добре, ако се откажат снимка, като визуални. Телефон, огледало, без лице. Хитозан – това е wielocukrem, който на стомашно-чревния тракт не дайджест. Възниква от pancerzyków морски ракообразни. В голяма степен допринася за намаляване на теглото, което е научно доказано.

Phen24 коментари лекари

Phen24 отзиви

В края на краищата, в интернет е възможно, може би още си позволят тези неща, за да купуват и не са Хапчета От Амфетамин За Отслабване Как бързо и ефикасно да отслабнете. – За да отслабнете, трябва да има. Редовно. И на практика. Най-добре под ръководството на добър треньор, убеден гостите на “4-та предавка”. Треньори Катя Bigos и Андрей Bogdał показват, как да се грижи за себе си – не само през пролетта.

Данните на СЗО показват, че повечето хора с диета отказва вече в началото. Няколко пъти на ден, ние дишаме с помощта на корема си: о, боже дълбоко, за да изпусне въздуха от белите дробове 1 този път стимулиране работят мускулите му. При прилагането на антидепресанти може да доведе до значителни промени в апетита и телесната маса (намаляване или увеличаване) – редовно да се контролира теглото на тялото, а нейните съществени промени, да информира на психиатър.

Тренирайте двойно: Искате ли да изгорите повече калории, Да продължи своето обучение. При движение правете силова тренировка и освен разтягане в продължение правете физически упражнения няколко минути. Увеличаване на времето на активност ще Ви позволи да изгори още повече калории. Загуба на тегло при всеки човек протича по различен начин, не си струва толкова да се притеснявате, ако в рамките на първите седмици, теглото остава на същото ниво. Капсули със зелено кафе, се приема два пъти на ден, за предпочитане преди закуска и обяд.

Моята съквартирантка бях 80 кг. В рамките на м-ва се пълнеше с 90 кг, т.е. на момента тежи -10 кг. И съм изненадан, че този феномен не пиша. В края на краищата, това е усещане за газетчиков. изпийте чаша вода. Кафе, и, по принцип, съдържащи се в него кофеин, ще помогне за изгаряне на мастната тъкан (такова кафе не може да пудрить мозъка, тя не може да съдържат и мляко!).

Сайт на производителя

Phen24 коментари по форумите

Phen24 като се прилагат

Трябва да си вземат начин и доза, никой друг за това по-добре не го направи. Да се ограничи до нула заведения за бързо хранене-това, разбира се, но и не се счита за всеки калории. Тези дами трябва да бъдат до края на живота си да се ограничи и да живеят вечно в състояние на стрес, когато ще имаш парти, да не говорим за вечно включат корем.

От изследвания се знае, че mężczyĽni спят, обикновено са по-малки, отколкото при жените, по-възрастните-по-малко от по-младите, по-малко черни, отколкото бели, просяци е по-малко, отколкото богатите. А Британците спят съвсем безнадеждно. Halitoza иначе лош дъх, който най-често е резултат от проблеми в устната кухина. Трябва да се отбележи, че заболявания на устната кухина са причина за 90% от случаите на лош дъх.

Phen24 съставки

Екстракт от зелен чай и зелено кафе на зърна ефективно ограничава натрупването на мазнини. Поглъщат по 2 таблетки на ден в продължение на 30 дни. Съдържа нова активна съставка GP4G, който дава енергия на клетките и стимулира тяхната нощен обмяната на веществата. По време на сън, козметика пуска набор от активни съставки за отслабване, хранителни и хранителни. Подобряване на силуети са видими след 14 дни.

2. Яжте често, но в малки количества – опитайте се да на плоча, има много зеленчуци, протеини, пълнозърнести продукти, ненаситени мастни киселини. Шанс! – първите резултати се вижда вече една седмица, поне така беше в случая на моята приятелка. Обаче всичко зависи от това, имате ли бързо или бавно тенденция към сбрасыванию тегло.

В резултат на това процедурите се случва по-добро хранене, напрежение, по-бързо изгаряне на мазнините, сливи че е натрупан вода, възстановяване на еластичността на кожата, намаляване на Cellulit, wysmuklenie фигури, подмладяване на епидермиса. Екстракт от африканско манго, който е основен компонент на таблетки Africen Манго 900, отговорен за ефективността на препарата за сваляне на тегло и обмяната на веществата.

Phen24 къде да купя

Изглежда работи по същия начин, но захар не е. Защото, честно казано, съм съгласен, това от 3 седмици на натрупвания, никаква разлика не усещам, но и никакви странични ефекти. Състав: целулоза. Подобно действие има дезодорант ACERIN FOOT PROTECT дезодорант под формата на спрей. Отлично предпазва от пот и гъбички, както и dezodoruje и освежава краката. Гаранция ефективност и комфорт през целия ден.

Вредни лекарства за понижаване на нивата на холестерола. – Ще говоря откровено, са само допълнение на лекарството”, казва лекарят. – Не се притеснявайте, но в намаляване на теглото, разбира се, няма да помогне. Вещество, което ще доведе до намаляване на теглото, това е само производно на амфетамините, което, наред с други неща, потиска глада.

Безплатно опаковка

И аз веднъж е домакин на хранителна добавка, която се е утвърдила добре. Напълно уби апетита ми, че MŻ ли ŻP не е съвсем трудно. Откъсна на него 10kgs. За съжаление, е заснет с полския пазар и в рамките на 3 години тегло се е върнал. Във връзка с това показва действие, противовъзпалително, антисклеротическое и които повишават чувствителността към инсулин, което ни прави по-малко уязвими от диабет и сърдечни заболявания.

Плодове, зеленчуци – това е основата. Трябва всеки ден да ядат толкова много фибри, за да задоволи дневните си нужди. Не прекалявайте, защото ще постигнете обратен ефект, но всеки ден поне два плодове с високо съдържание на фибри и два зеленчуци. WedĹ услуги osĂłb, ktĂłre в sposĂłb системно stosowaĹ’y хапчета Triapidix300 записано Ръба на”пряка загуба на тегло 8-10 кг., се Движат spadĹ’ преместване на показалеца на маса ciaĹ’а (така наречените BMI) 10,2%, а udziaĹ’ фон’uszczu в масата на ciaĹ, а те са били по-aĹĽ 15,6%.

Събери в кухнята на тенджери и кухненски принадлежности, които улесняват приготвяне на храна, без излишните мазнини, например, тиган тефлон, силикон за коса за нанасяне на телесни мазнини или масло под формата на спрей. 2-3dni скромен podjadania дори и с малка ноткой глад ще принуди жажда и липса на престанала да ни във неудобство, защото zołądek не ще се свие, и по-малко му potzreba за щастие.

Phen24 къде и как да поръчате

Много ви моля да ми оставите прост план, как да губят тегло, престава да суче на :доминик@. Аз губят тегло, престава да суче 6кг преди празника ми много това зависи. Благодарим ви. Сред упражнения за отслабване най-добрите резултати дават на тренировка, кардио: тичане, плуване, тенис, ски.

Phen24 цена

Phen24 продава в аптека

Oklepuj брадичката студени łyzkami. Така, перфектно ujędrnisz кожата. В съответствие с препоръките на СЗО, “нормални” нива на ИТМ е между 18,5 и 25. Ако вие вземете само един нашите съвети, вие ще бъдете на прав път за нечестивите си на раменете. Яжте здравословна храна и много да се обучават и след това, разбира се, Ще успее да постигне успех, и ти ще я имаш в ръцете си нещо само дотолкова, доколкото е мечтал.

Аз също имам проблем с щитовидната жлеза и производството на osteoperozy. Добавям вода в течно Лугол,съгласен оти.D,K2, C,селен и магнезий. Аз ям много плодове,smaże на свинска мас или кокосово масло ,аз ям много яйца. Ако имате съмнения, че този продукт е подходящ за Вас, моля, свържете се с мен, за да мога да Ви помогне да направите избор.

Повторение упражнение № 9 – не забравяйте, за да се опита да запази котлети на земята. А ако Вашата работа, например, от 8 до 16 изисква по-големи усилия на физическо или психическо вечер-това е добро време. Тук става въпрос кривата на производителността на труда Hildebrandta. Така че това, което ни харесва, или не-това е само въпрос на навици, а това, както е известно, могат да се променят. За съжаление, с данни на Ipsos показва, че Поляците са най-често посещават пицария (81%) и заведения за бързо хранене (74 на сто).

Не забравяйте, че въпреки всичко това, като ефекти , както и намаляване на теглото е индивидуална! Всеки от нас има различен темп. Благотворно действа на всеки тип кожа, особено се препоръчва за кожа с първите бръчки. Маска използвайте 1-2 пъти седмично.

Диета: неправилното хранене също могат да бъдат причина Cellulit. Хората, които консумират прекалено много мазнини, сол, въглехидрати, и много малко количество фибри, често имат Cellulit. Процедурата може да се прилага самостоятелно, но също така и проверка на лица, занимаващи се със спорт, така и за отслабване, тъй като овлажнява кожата, отпуска напрегнатите мускули, има противоотечное действие, а също така премахва токсините от тялото.

Да изключат от диетата също така: червено месо, колбаси, млечни продукти, храни готови и бяла захар (и продукти, които го съдържат, например, подсладени напитки). Всички тези продукти допринасят за отлагането на мазнините в тялото ти. Планирайте часа си храна предварително, тогава ще знам, че се яде на следващото ястие. Изготвяне на хранене в последния момент, най-вече завършва. че тя е по-хранителен и по-калорични.

От Анорексия се лекува много трудно и никога не се знае, че лечението ще доведе до резултат. Лечението често трябва да обхване цялото семейство, защото психологически проблеми на пациента често се случват от дома си. Били, аз познавам човека, който ги използва, се пълнеше бързо и мамино здраве. И тя е в някакъв szarlatańskiej клиника, отслабнах-бързо и още по-бързо се възстановява след прекратяване на приема.

Metaamfetamina това е по-опасно “сестра” на амфетамин. По-силно пристрастяване, причинява големи щети на нервната система, при продължителна употреба може да доведе до болестта на Паркинсон и кръвоизлив в мозъка. Защото това е единственият животински протеин, който не се окислява, че дори не знае (предполагам), Bołotow.