Flebolog. Разширени Вени И Бременност. Разширени Вени При Бременност. Венозни Съдове И Бременност

Varison къде да купя, Varison нежелани ефекти, Varison резултати, bolące żylaki na nodze

Varison работа, цената, когато купя, мнения

Varison къде да купя, Varison нежелани ефекти, Varison резултати, żylaki na nogach zapobieganie

Проблемът на т. нар. съдови звездички на краката си-това е истинско мъчение. Мислех си, че те се появяват в напреднала възраст, но имам забежали след бременност. Дълго време се смяташе, че с това правя, докато жена ми направи изненада и купи процедури в Института за Красота на Кожата. — не мислех, че толкова лесно мона да се отървете от тях.

Ако непосредствено след операцията ще се задържат болката, трябва да се вземат болкоуспокояващи хапчета. Струва си също така в продължение на поне 2 седмици почивка, не бързайте, избягване на дълго сядане или изправяне. Също така се препоръчва особено чист профилактика: по време на сън подплата под краката си възглавница, така че те са над нивото на сърцето, и носят przeciwżylakowych на чорапи или чорапогащи променливи скръб. Също така се препоръчва прием flebotropowych средства за лечение, а също и таблетки, съдържащи рутина. Трябва да се отбележи, че именно в такива случаи лекарства се представят по-добре своята функция. Разширени болест не вылечат, нито хапчета, нито мазила – може само да помогне в процеса на лечение и да ускори заздравяването.

Varison опит

Венозен застой на кръвта, спомага за появата на разширени вени допринася за много фактори: продължителна работа в седнало или изправено положение, затлъстяване, чести повдигане на тежки предмети, запек, прилагането на орални контрацептиви, действието на топлина, висок ръст, и дори плоски стъпала. Често срещан проблем са разширените вени при бременност.

Нейната същност е прекалено високо налягане в венозна система на долните крайници. Така че лечението се състои в стремежа за намаляване на хипертония в венозна система. Спирка могат да се отнасят до повърхностни вени, przeszywających или на дълбоките вени на долните крайници. В случай на повърхностни вени и разширени вени при niewydolnych zastawkach най-добрият метод за лечение, което радикални този начин ще подобри кръвообращението, е премахването на променените вени.

Към изостряне на заболявания като тежест в краката, отоци, спазми, влияят на хормоналните промени, както и промени в анатомията – увеличаване на телесното тегло и натиск върху вените като нарастващата матка. Zmainy тези причиняват освен dokuczliwymi dolegliwościamy увеличаване на възникване на венозных тромбози. Рискът от развитие на тромбоза на дълбоките вени увеличава с протеканием бременност, и е най-големият III триместър на бременността и през периода на połogowym.

Прогнозна обща стойност на лечение на разширени вени на долните крайници метод EVLT в Полша са значително по-ниски, отколкото в страните от Западна Европа и САЩ. Например, в лодзинском Медицинския Fragmat MED лечение на разширени вени една на долния крайник-е разходът на ред 2 700 – 3 000 рубли, а лечение с двата крака е на стойност около 4 400 лева. Във Вроцлав (Медицински Arsmedica) за лечение на разширени вени по метода на EVLT трябва да плащат 2 300 – 3 500 uah. За сравнение, цената на операцията EVLT в Лондон (Vena Care and Skin Care CLinic, Джон Бенет MD) е прибл. 3 000 лири (15 000 евро.) в случай на лечение на един крайник и 5 000 паунда (повече от 25 000 рубли), ако пациентът е решен на едновременно лечение с двата крака.

Varison коментари лекари

Varison действие

Ако знаете, че в съответствие с генетични аспекти, може да имате проблем с разширени вени, започнете да се грижат сами сега. Полезно ще бъде, разбира се, с промяна на режима на живот и като най-честата тренировка. Да се откажа, обаче, от силовите упражнения, които могат да влошат състоянието на долните крайници.

Основното значение в наказателното лекар има пълно изследване на проктологов, а консервативното лечение е един от методите за поведение в първия период на болестта. Тя има за цел регулирането на стола, за лечение на съдови аномалии и възпаление. Главната роля се играе от лечението е диетата, особено при пациенти, жалующихся на хроничен запек и необходимостта от силна позыва на стол по време на дефекация. При много пациенти достатъчно промени в диетата и начина на живот, тъй като една от основните цели на tarapeutycznych е получаването на редовни движения на червата. Препоръчва се спазването на диета със съдържание włóknika, понякога средства, които предизвикват релаксация на стола, пиене на достатъчно течности (около. 2,5 литра на ден). Положителен ефект се наблюдава и след приемане на лекарства, улучшающих подвижността на червата.

Varison състав

До появата на разширени вени допринася за нарушен отток на кръв от долните крайници. Други фактори, които имат влияние върху развитието им, са: затлъстяване, намирането в изправено положение, а също и генетично предразположение. Въпреки това, има много начини за лечение на разширени вени, а, освен това, нямаме нужда от рецепти.

VeinOff това, от своя страна, новата формула на операцията свързване при използване на лекарствени средства. по отношение на VenaBlock. Система VeinOff в комбинация с VenaBlock ли VariClose, позволяват да се прилага лепило ново поколение за затваряне на малки, по-къси и по-ликвидация, отколкото досега венозных съдове. В Клиниката Флебологии във Варшава техниката на залепване с помощта на системи от ново поколение, в момента ние използваме за лечение извивки на вените на краката, вените przeszywających (така наречените perforatorów), разширени вени атипични ли варикоз интимните зони. Повече приложения flebologicznych нови лепила тъкан Ще намерите в секцията по-долу.

Разширени вени на краката – balonowate дълги и виещи се rozdęcia съдови заболявания – възникват само на гъвкави и тънки повърхностни вени. Тези вени, както показва името им – те се изпълняват точно под повърхността на кожата на краката, и те, от една страна, са лишени от поддръжка на белия дроб, мускулната обвивка. Липсата на подкрепа позволява на варикоз.

Метод склеротерапии се прилага вече от тридесетте години на миналия век. Интензивно развитие през последните години е свързано с прилагането на токсични вещества obliterujących, по-точна диагностика, което позволява да се визуализира niewydolnych съдове (наркотик във виена под контрола на УЛТРАЗВУК – echoskleroterapia) и най-добрите техники за извършване на самата операция (например, процедура с използване на така наречените пяна sklerosantu – склеротерапия пяна Tessariego).

Сред не-инвазивни методи, на първо място трябва да се отбележи едно изключение фактори, което може да повлияе симптомите и допринася за по-нататъшното развитие на разширени вени. Хората с разширени вени трябва да се стреми към намаляване на телесното тегло (за пациенти с наднормено тегло ), а също и осигуряване на редовна физическа активност , която подобрява притока на кръв в крайниците. Освен това, за да се предотврати набоде на вените и венозен застой на кръвта, трябва да се избягва стегнати дрехи (например, тесни панталони) и дълго да остане без движение в изправено положение или със свити под прав ъгъл на коленете си.

Имам точно същото. В средата на дясната подбедрица от вътрешната страна, около края на вътрешния brzuśca мускулите brzuchatego хайвер – кълбовиден удебеляване на кожата. Без никакво петно. Не ме боли при допир. Расте в тясна корелация с дълги усилия, след няколко дни, без да джогинг намалява така, че това почти не се вижда. За първи път се появи в един месец след началото, в мярката на системни тренировки на крос-кънтри ски.

Има първично разширени вени, възникнали при правилно състояние на дълбоките вени и вторични, които се появяват при възпаление или синини, повърхностни вени или са усложнение на недостатъчност на дълбоките вени, przeszywających или фистули артерио-венозных.

След бременност, разширени вени, може да не предизвика по-неприятно. Случва се, обаче, че също толкова досадно, както и по време на бременност. Малък брой жени могат да бъдат изложени на образуването на кръвни съсиреци във вените, затова вашият лекар трябва да следи за състоянието на здравето на жената. Ако след раждането на разширени вени, все още, трябва да се обърнем към лекар, който може да предложи подходящо лечение. Много модерни техники, позволява им да се сведе до минимум, а czAsami, дори и на тяхното премахване.

Разширени разширяване на основните венозных куфари. Разширени вени подкожни вени и odstrzałkowej това е най-честата форма на разширени вени, което води до заболяване. Се появяват най-често в средната повърхност на крайника (т. н. разширени вени подкожните вени), или на задната повърхност на долната част на крака (т. нар. разширени вени odstrzałkowej) и, като цяло, дават неприятни усещания като проява на т. нар. хронична венозна недостатъчност.

Varison снимки преди и след

Varison къде да купя

Най-често причината за това заболяване е недостатъчното количество на движение. Заседнал начин на живот е основният фактор, който води до сериозни нарушения в сърдечно-съдовата система. Както вече беше отбелязано по-рано, движението на мускулите на краката е движещата сила на возвращающегося към сърцето на стара кръв. Ако за дълго време на изключване на този двигател, разход на течност се забави и е нарушен. Това причинява се простират на вените, в резултат на натрупване в тях, лишена от кислород кръв. Тегло на течността с течение на времето отслабва венозни клапи, което в крайна сметка води до тяхното унищожаване. Постепенно губим бъдещи асистенти и животът ни се превръща в сериозна опасност.

съгласен съм с автора, спорта-това е един добър начин за борба с резултат заболяване. За съжаление, понякога му вид се дължи на генетично :(, така че ние трябва да направим изследвания. За да се отървете от малки паяци можете да направите няколко процедури лазерна ( ако някой ще направи в Краков, а след това аз препоръчвам център на Казимир Велики), а за разширени вени, аз знам, че се прилага skleroterapie. Позната казваше, че за това се изисква търпение, тъй като процесът на лечение отнема доста дълго време.

Има специални групи пациенти, за които процедурата за лепене на вените ние използваме е на първо място. Към тях се отнасят хората, които искат премахване на разширени вени през лятото, когато се носят изделия, чорапи, е доста тромаво и риска от появата на старчески петна в резултат на излагане на слънцето е много висока.

Varison отзиви

Основните е: чувство на тежест в краката, умора, дискомфорт, съдовите звездички съдови. Освен това, могат да се появят нощни спазми, усещане за парене и подуване. Най-често заболяването са силни през целия ден, увеличават звуконепроницаемость при положение, и при ходене.

На всички ни зависи на красиви крака, особено през лятото, когато ние разкриваме много повече, отколкото обикновено. Допълнение Cellulitима най-големият враг на красивите крака са съдовите звездички и разширени вени, които могат да възникнат в почти цялата повърхност на краката. Ограничаването на движение, генетична предразположеност, бременността или прекалено заседнал начин на живот в голяма степен допринасят за образуването на разширени вени. За щастие, съвременната медицина помага, днес успешно да се справят с възникващи вече венозными промени.

Varison като се прилагат

В момента лечение sklerotyzujące се осъществява с помощта на множество инструменти obliterujących, които се различават помежду си физически свойства, химически вещества и механизми на действие. Една от най-популярните групи са средство osmotycznie работи. Техният механизъм на действие зависи от наклон (диференциално) концентрация на йони между разтвор и течност (cytoplazmą) клетки, които образуват вътрешния слой на съда, т.е. на епителните клетки на ендотел. Концентрирани разтвори на причиняват дехидратация на клетките на пътя осмоза, т.е. преминаването на водата от течност в телефона през клетъчната мембрана в разтвор sklerotyzanta. Obkurczone и дехидратирани клетки са изложени на макулата, което води, е постепенно унищожаване на засегнатия съд. Най-често използваните средства за тази група е концентриран (hiperosmotyczny) разтвор на натриев хлорид – евтин, лесно достъпен, лишен от действия alergizującego и ефективно средство sklerotyzujący.

От съществено значение за превенция на разширени вени са превантивна работа, преди всичко, физическа активност, – се отразява на намаляване на налягането и увеличаване на венозна връщане. Посочени само някои видове спорт – ходене, бягане, каране на велосипед, плуване или танци. Трябва да се избягва тежките тренировки, силови спортове и повдигане на тежки предмети.

Изобщо не преувеличава, ако той твърди, че я боли, боли. Всеки човек има своя праг на болка. Едно ражда бебето mdlejąc и реветь, вика, втората заденет зъби и за бизнеса. Че до краката ми, łądnie се лекува, въпреки че все още следи от отсечки и вижда точка след miniflebektomii. Вече не боли толкова.

Хронична венозна недостатъчност (PNŻ) трябва да бъде задължително се диагностицират и лекуват тя Не е проблем единица, защото, както показват изследвания, според Beebe-Dimmer, тя се отнася към 40% от жените и 17% от мъжете. Съвременната медицина позволява на неинвазивни методи за отстраняване на разширени вени, и по този начин дава на пациентите решение, което позволява безопасно спиране на проблема.

Разширени вени на долните крайници, се отнасят към много голяма част от обществото, но има и групи, особено предразположени към развитието им. Тук се отнасят население от хора след 50. година на живота. Това се дължи на дегенеративни промени венозных съдове, свързани с напредване на възрастта. Освен това, жените постменопаузального възраст, поради промяна на хормоналната на тялото, предразположени към развитие на заболявания на вените. Освен това, ако многократно при бременност, която променя профила на половите хормони и анатомията на малкия таз, които причиняват затруднено отлив на венозна кръв от крайници, тогава рискът от развитие на разширени вени при тях е по-висока, отколкото в общата популация. Извън тези ситуации, за развитие на разширени болест допринасят за наднорменото тегло, ниската физическа активност и продължителен престой в изправено положение например, по време на работа.

– При под местна упойка и под контрола на ултразвук, скенер, колется в себе си разширени вени и въвежда апликатор, чрез който се подава от специален генератор, водна пара при температура от 110-120 градуса по Целзий. Това причинява термични увреждане на стените на вените и, като следствие, я фиброза и шкембе. Żylak просто zarasta. Процедурата отнема от 1 до 1,5 часа.

ClariVein това małoinwazyjna техника за отстраняване на разширени вени, които в обосновани случаи се дава възможност на пациентите да се избегне оперативното лечение. С помощта на специален, много бързо въртящ се кабел изогнутом края, който циркулира във вътрешната стена на виена, достига до нейното свиване. В същото време се инжектира лекарството се инжектира в склеротерапии. ClariVein е един от най-сигурните и в същото време най-бързите методи за лечение на венозна недостатъчност. Използва се предимно за премахване на съдови куфари. Нейното предимство е минимална инвазивность и максимална намаляване на болезнени усещания по време на процедурата.

След създаването на разширени вени по кожата се виждат прекратяване и лилави линии, които се произвеждат от по-малки венул и капиляри. Краката започват да се разболяват, да се почеше. Казано разширени вени, у нас най-често в предвид телета разширени вени, но разширените вени се образуват в различни други места, например, около ануса или – при мъжете – в тестисите.

Varison, където поръчате

Varison резултати

Разширени вени може да предизвика проблеми в други части на тялото – по-специално, в лимфната система. Лимфната система е мрежа от кръвоносни съдове, които спомагат за транспорт и премахване на отпадъците и токсините. Играе важна роля във функционирането на имунната система.

Преди да ми се появи осветени, намачкана вени, повечето хора съобщава, усещане за умора на краката. Soputstvuyut този болка и парене, както и дискомфорт, основана на любов бутане навън в краката. Могат да се появят спазми в мускулите и отоците се локализират предимно в областта на глезените и стъпалата. Характерно е намаляването или изчезването на оплаквания след зареждането на болния крак. Заслужава да се отбележи, че симптомите на венозна се появяват вечер, след цял ден разходки или места за сядане, а не да ги сутринта, след почивка в легнало положение.

Varison дозировка

Varison коментари по форумите

– Ние започваме лечение метод склеротерапии баня. Това е новост в Кельце и в провинцията. Метод на нещо прилича на лазерно лечение. Източник на енергия тук е гореща пара. Операцията се извършва извън болница, под местна упойка, не се изисква възстановяване на силите. По този метод могат да се лекуват разширени вени, включително и най-напредналите, без да има право на лечение метод на лазерна. Склеротерапия баня позволява да се извърши операцията на всякакъв вид разширени вени на долните крайници, като прескочите процедури.

Предотвратяване на разширени вени също могат специални чорапогащи срещу разширени вени и чорапи przeciwżylakowe, които масажира втурва кръв. Тези продукти могат не само да намалят издатини, но също така да помогне за намаляване на подуване на крайниците по време на бременност. Тези чорапи и чорапогащи, за разлика от нормалните, те са доста дебели и помагат да се поддържа правилната циркулация. Те също могат да помогнат за предотвратяване на натрупването на кръв в краката, ако ги поставят на краката си, веднага след събуждане.

– Медицинска терминология казва : вени (виена повече от 4 мм в диаметър, които могат да достигнат 2-3 см в диаметър), вените на siatkowatych (виена по-малко от 4 мм в диаметър, често в долната част на подколенные) и teleangiektazjach, т.е. pajączkach, – обяснява д-р Григорий Halen, консултант провинция в областта на съдовата хирургия от Клиника за сърдечна хирургия и Съдова Хирургия Гданьского на Медицински Университет. – За съжаление, тези понятия често се бъркат пациенти.

Varison върши ли работа

Безплатно опаковка

Най-честата причина за появата на хемороиди са дълги запек, причинени от ниско влакна диети. Организмът е принуден да се увеличи усилията и прекомерно налягане по време на стола, защото стол твърди и сбитый. А това причинява рязко покачване на налягането във вените и прекомерното им увеличаване.

Echoskloeroterapia пяна + miniflebectomia може да бъде “salomonowym решение за пациенти с ограничени финансови възможности, както и в случай, че лицето, за чието лечение класически, оперативни-това е неприемливо (поради страх от операция, упойка, rekonwalescencją и т.н.).

Преди 2 седмици един приятел, че ще успея да се отърве от разширени вени, тъй като като използвате VarikoSette може да Ви помогне да се отървете от разширени вени. Как да се отървем от wągrów в продължение на 2-3 седмици, ако все още нищо не помагаше, Днес аз ще Ви кажа как аз wągrów в 2 и как да се отървете от wągrów. форум за Красота и Здраве Как да се отърве от разширени вени, Аз не казвам, че само във Варшава, може да се отърве от разширени вени безболезнено и nieinwazyjnie.

Колко струва ,


В рамките на превенция на появата на разширени вени на долните крайници струва, преди всичко, да се провежда в умерено активен начин на живот. Може би, поне каране на велосипед, плуване или танци. Не без значение е и подходяща диета. Враг на хората, на склонност към разширени заболяването е преди всичко на сол, както и всички ястия високо съдържание на калории – освен това, наднормено тегло, претоварване на долните крайници, което допринася за образуването на разширени вени.

Varison купи в аптеките

Препоръчва се особено на младите, активни хора, както и на тези, които не могат да прекарват в процеса на лечение е твърде много време. Това е метод подходящ за пациенти, които зависи, преди всичко, в непосредствена резултат на това, както и максимално да се ограничи броят на процедурите, съпътстващи.

д-р на науките Лукаш Krokowicz. Специалист по обща хирургия. Завършил Медицински Факултет на Медицинска Академия в Познан. От началото на професионалната си кариера е свързана с Катедра и Клиника по Обща Хирургия, Ендокринна и Гастроэнтерологической Онкология в Медицинския Университет им. Карл Marcinkowskiego в Познан. Професионален опит стават в множество курсове и научни стажове в страната и чужбина 18 месеца стипендия в научния известен с първата трансплантация на лице на Департамента по Пластична и Реконструктивна Хирургия на Cleveland Clinic, Сащ.

Нито за посещение на проктолог, нито за лечение не е необходимо специално да се готви. Най-често лекарите се използва gumkowanie, т.е. настаняване клемм под формата на венеца на разширени вени. След няколко дни разширени вени себе си отпаднаха, след obumarciu. Можете също така да се срещне с skleroterapią, а така впрыской със специална пяна или просто с лазер или хирургично отстраняване на вените. Тези методи ни позволяват ефективно да се отървете от проблема за по-дълго време и забрава неприятни заболявания, свързани с разширени вени в областта на задния проход.

Varison странични ефекти

Как човек страда от разширени вени и upatrująca шанс на физическа активност, трябва да знаете, че не може така просто да се носят обувки и започне да тече. За съжаление, много хора не разбират това, което е необходимо правилно да се подготвят за физическото натоварване. Ако мислиш само това, да тичам, това е определено най-добрият за вас вариант може да е тичане , а след това има тракане. Не устанешь толкова много, а вие също можете да се засили организмът. Това е една чудесна отправна точка, за да може в бъдеще да се обърне, дори и към przebiegnięcia маратон.

Aesculus hippocastanum (див кестен обикновен) – това е препарат на билкова отдавна и с успех се използва в народната медицина като средство за защита от разширени вени. Той има действие wenotoniczne – намалява съдовите звездички и разширени вени чрез намаляване на пропускливостта на капилярите (броя и размера на малки пори в стените на капилярите). Ограничава и задържане на вода и оказва противовъзпалително действие.

Грозни и досадни симптоми като съдови звездички на краката и подуване често ние намаляваме, не мисля това, което може да бъде израз на сериозно заболяване – хронична венозна недостатъчност. Тя засяга предимно жените, но и при мъжете това не е необичайно. Недостатъчност на вените е свързана с тяхната неправилна работа – повредени виена попада на кръвта, която трябва да бъде транспортирована към сърцето. Видими симптом запомнящ се във вените кръв разширени вени. Бърза диагностика и правилно лечение, ще се отървете от проблема.

За оперативно лечение отговаря на изискванията на хирург, след като по-горе по-горе проучване и събиране в медицинската история и изследването на пациента. Препоръчва се предоперационного изследвания като РЕНТГЕНОГРАФИЯ на гръден кош, ЕКГ, кръвни тестове (общ анализ на кръвта, за МЕНЕ, АЧТВ, глюкоза, урея, креатинин, HBS антиген и антитела anti – HCV) и на урината (общи анализи). Брой изследвания, може да варира в зависимост от център, изпълняващ операция. Ако има съпътстващи заболявания, се налагат други изследвания и консултации.

Боровинка (lat. Vaccinium myrtillus), а след това има зрънце европейска, съдържа съединения, флавоноиди, известни също като antocyjanozydy – силни антиоксиданти, които подобряват микроциркулацията и предпазва ендотел съдова (клетки wyściełające вътрешната страна на кръвоносните съдове).

Varison, цената в аптеката

Да, разбира се. Липсата на двигателна активност води до това, че слабо се използва прасците не изпълняват своята функция нагнетенном кръв нагоре. Проблемът може да бъде и цял ден ходят с обувки на висок ток, по време на който ограничава естествената работа на краката. Не е въпрос на това, незабавно да се откаже от този тип обувки, но за компенсиране на тези ограничения в по-голяма двигателна активност в свободното си време. При това вие не трябва да се работи професионално. Достатъчно често, за разходки или каране на колело, И непременно почивка след работния ден с краката си вдигнати нагоре. Има много професии, които разчитат основно на това, или седалка. Когато правим до ситуация, в която краката остават на място и се спускат надолу в продължение на часове, започва да изостава в тях кръв, се случва повишаване на налягането и получите разширяване на вените. Защото хайвера не са имали възможност да работят.

Или това е вредно ,

Хората, които по различни причини не искат сами да подготви тинктура, вие не трябва да се притеснявате. Ефективно работят и настойки от съцветия див кестен се пие 2 пъти на ден. Какво повече, можете да закупите готови лекарства, съдържащи стандартизировано брой на екстракт от това растение в аптеката .


Алтернатива е така наречения метод на Лонго. Хирургът изрязва част от лигавицата на аналния канал, се повдига в него шишарки и ги поставя на правилното място. Всички сутуры wchłanianym шев, с помощта на така наречените staplera. Този вид операция най-често минават без усложнения. Пациентът се възстановява бързо и забрави за проблема.

Това е болест, от която страда около. 60 % от населението, особено на жените, по-напреднали случаи може дори да доведе до трайна инвалидност. В najłagodniejszej формата се проявява така нареченият pajączkami, в най-напредналите води до трудно гнойни язви. Освен основните козметичен дефект на разширени вени може да доведе до устойчиви трофичните промени на кожата с кафяви пигментными петна, възпаление, екзема и сърбеж. Разширени вени може да бъде също така важен елемент на заболяването тромбозом-тромбоцитопеническая. Риск от претоварване на опасни за живота се увеличава в случаи на нужда от обездвижване на крайниците (например след нараняване) или след операция по друга причина.Мащабът на опасност, трябва да осъзнаем факта, че годишно 200 000 души умират поради това в страните от Европейския Съюз. Прилагането на противозачатъчни лекарства, както и физиотерапия също са противопоказани при пациенти с разширени вени.

Най-често в лечението на разширени вени на матката се използва външно лекарства, съдържащи екстракт от див кестен и препарати, които имат действие, противовъзпалителни и деконгестанти съдове. Когато тези действия не носи очакваните резултати, трябва хирургическа намеса, най-Често се използва след това лазер или skleroterapię, която се състои във въвеждане на разширени вени вещества, който причинява възпаление. В мястото на възпаление, с течение на времето се образува тромб, който след това е изложен на фиброзе и се затваря в стената на съда. От своя страна, води до изчезване на разширени вени, поради липсата на желаното налягане.

По-добре да се предотврати, отколкото след това да се справят с проблема за премахване на разширени вени, препоръчвам veno спрей, който съдържа в състава си diosminę, която подобрява кръвообращението, ментол, така че охлажда краката, също така, бързо се абсорбира, не зацапва дрехите и мирише добре.

Помпа на мускулната тъкан, е не друг, като спазми на скелетните мускули по време на движение, които са належащи апатичен стените на вените. По този начин кръвта, залегающий във вените му, той выжат в посока на сърцето, което значително допринася за нормалната циркулация на кръвта. Венозни клапи образуват подобие на клапани, превенция обратния ток на кръвта. В подходящи условия венозна кръв към сърцето. Обаче, ако налягането на кръвта във вените, ще се увеличи, това може да доведе до обратен на посоката на потока. Тогава кръвта, назад, се натрупват в повърхностните вени, които допълнително увеличава управляващите в тях налягане. Тези вени под натиска на остатъци в тях кръвта са изложени на разширяването, което предизвиква усещане за тежест в краката, понякога болка, а също и малките пукнатини черво, които виждаме под формата на sinych звезди, разположени най-често в областта на краката. Постепенно се стига до създаването на трайни, видими деформации на повърхностните вени – разширение, удължаване и skłębienia – това е, разширени вени.

Съществуват различни методи за лечение. Традиционният метод е да се механично премахване на вени (стриппинг). Се извършва, след това най-малко два разреза, чрез които хирург podwiązuje виена, а след това я разкъсва. Се извършва, главно, допълнителен разрез, през който премахва отоци, венозни сплит, за да се виждат под кожата. Процедурата изисква обща упойка или кабелна, оставя белези и се изисква изключване на пациента от нормален живот за известно време (включително дни престой в болница).

Skleroterapie също може да се прилага с успех при разширени вени, на срамните устни при жените. Това е проблем срамежлив ,но е ужасно трудно. Склеротерапия подобрява комфорта на живот. Разширени вени на половите устни са nastepstwem най-често в посмертии разширени вени от областта на ciązy.

бременност – причини за разширени вени при бременни жени, се предвижда в хормонални промени, особено в i триместър: увеличаване на нивата на естроген и прогестерон води до релаксация на венозных стени, те стават податливи на разтягане. Освен това, не без значение е общото увеличаване на телесното тегло, обема на кръвта, както и намаляването на физическата активност.