Гинеколозите Пластична И Естетична

Vtight Gel къде да купя, Vtight Gel нежелани ефекти, Vtight Gel резултати, ćwiczenia mięśni kegla w ciąży

Vtight Gel работа, къде да се купи, цена, отзиви

ЛАЗЕР MonaLisa Touch КОМПАНИЯ за ПРОИЗВОДСТВО на DEKA, Е СЪЗДАДЕН СПЕЦИАЛНО за да МИСЛЯТ ДОБРЕ И ИНТИМЕН ЗДРАВЕТО на ЖЕНАТА. На ефекти избелване на ануса и срамните устни, кремове или гелями трябва по-дълго да чакам, тъй като тези мерки не водят до увреждане на пигментни клетки, а само ги блокират размножаването. Така че, за да забележите освежаване на интимните зони, е необходимо смазване на избрани места, най-малко в продължение на няколко седмици.

или дългосрочни излекуване на пациента. Radykalność лечение можете да получите на хирургично лечение, лъчетерапия, химиотерапия или така наречените лечение на свързаното. Радикална хирургическа операция се извършва най-добре чрез хирург, онколог, осигуряват отстраняване на тумора като цяло. Може би, все пак, това е само в начален стадий на развитие на болестта. Операцията е местно, doszczętnym да изтриете целия тумор или за отстраняване на тумора с близките възли усвояването (операция на блока).

Безплатна доставка

Лазер намалява стените на влагалището позволява в голяма степен да намали проблема. Това е безболезнена процедура, която не изисква хоспитализация, а ефектът се усеща почти веднага. Въпреки това, выполняемый в рамките на Националния Фонд за Здравеопазване провеждат само в частни клиники и струва около 5 хиляди рубли.

никога не беше при гинеколог, аз няма да се притеснявам толкова pochwicą като симптом ( ако изобщо). съжалявам, че ви плаша, но може би това ще промени твоето мислене по пътя към рутинните здравни осигуровки или за придобиване на средства. ако не се лекува заболявания, гинекологични заболявания водят до по-тежки заболявания, че да успееш да се огледам, може да се каже “здрасти” с рака, миоми или инфекция на целия организъм. никога не се е случило, аз съм толкова агресивна пост, но какво пък… късмет.

За резултатите от проучването могат да бъдат полезни в диагностиката и лечението, нивата на маркерите трябва да бъдат проверени по няколко пъти по време на лечението. Нека си спомним, че самият резултат на нивото на маркер не е равнозначной с диагноза – допустимата концентрация не изключва наличието на рак, но умерено повишаване на маркери възниква при заболявания на nienowotworowych. Това е само проучване, принадлежности и трябва да бъдат наблюдавани от лекар.

Vtight Gel като се прилагат

Vtight Gel снимки преди и след

Д-р Крис Miracki: Проучване, както и самата процедура се извършва на гинекологическом стол.Процедурата се състои във въвеждане в канал на влагалището главата на лазера, която озарява тъкан в областта на преддверия на влагалището, устата на пикочния канал, както и по цялата дължина на канал, влагалището. Процедурата, по мнението на пациента, с безболезнено, а в мястото на облъчване с лазер, се усеща само топлината. Цялата процедура отнема около 30 минути.

Vtight Gel отзиви

Сайт на производителя

Така че в случай на лечение rewitalizującego Vaginal Narrower. В нея се използва разтворими нишки със специални куки, които суживают устието на влагалището. В резултат на това то намалява, което намалява риска от появата на рецидивиращи бактериални инфекции, укрепва мускулите на интимните зони и мека материя, чрез повече производство на колаген в място, на основата на конци. Една жена след операция възстановява сексуалното удовлетворение, ще бъдат премахнати и козметични дефекти. – Процедура помага на първо място жените с последствията от тях щети на мускулите на слабините, например, в резултат на неправилно поставените шевове. Също така помага за зрели жени, дори до 60. година на живот, страдащи от намаляването на задната стена на влагалището, заболяване, което в много случаи води до пренебрегване на сексуалния живот, инфекции и така наречените dismicrobismu или развитие на NTM. Процедурата се изпълнява и ролята на психологическа. Подобряване на външния вид на влагалището, много жени се възстановява доверието в себе си, – обяснява д-р Серафим.

Що се отнася до свободната котенце. Ами наскоро прочетох някъде мисли някой гинеколог, който, както се твърди, твърди, че всичко след раждането в норма и че, както се твърди, това е мит от една и рохкава котенце. От собствени наблюдения мога да кажа само, че не се чувства някаква рохкава. Но съпругът ми призна, не веднага, разбира се, аз luzniejsza, отколкото в началото на Нашето запознанство. Какво, тогава, разбира се, се променя, но ние трябва също да могат да си осигурят.

Моля, помогнете. Аз съм девствена. За съжаление, не знам дали ще имам още плеву, защото има възможност, че приятелят ми може да ми я пробие с пръст, но, от друга страна, пръста не ми доставя удоволствие, само ме боли всеки път, когато човек суетите пръст по-дълбоко, така че може би имам още мембрана, И връщайки се към темата, онзи ден сме с един човек, не е отношение, но го сперма отишъл до как да го наречем, на около дупките, аз станах, подари на урина, след което wytarłam сперматозоиди. Има ли някакъв шанс, че той би могъл да ме оплоди, Не знам дали имам мембрана и дали сперматозоидите могат да стигнат до там. Аз около 12 дни след определен период. Моля, помогнете ми, аз много се страхувам и не се справя с нервите.

Vtight Gel, цената в аптеката

Vtight Gel коментари лекари

Лазерни процедури: след процедурата се препоръчва ограничение на физическото натоварване, да избягват горещи вани и вдигане на тежести, както и сексуално въздържание в продължение на 7 дни. Трябва в продължение на 4-5 дни се избягва фактори, причиняващи бактериални инфекции (басейн, сауна, съжителство). Не е възможно в това време да се използва сапун, алкохол и перилни препарати на базата на алкохол. Не може да се направи за напояване; вместо това, за да избършете мястото след процедурата, те трябва да бъдат внимателно избършете с гъба или кърпа. Не се препоръчва и дразнене на кожата в тези места, където е извършена процедура. След 2 седмици не извършвайте други операции на вульве, например, епилация. За предпочитане хидратация места след лечение с лекарства, хидратиращи 2-3 пъти на ден. След 4-6 седмици, пациентката трябва да дойде на контролен лист за посещение. В случай на възникване на усложнения трябва да се консултирате с лекар.

Vtight Gel как работи това

– За щастие, съзнанието се увеличава. И все повече и повече пациенток има смелостта, на първо място, да се говори, второ, нещо да правиш с него. Може тези, които страдат заради релаксация на влагалището или намаляване на стени, които не реагират толкова често, колкото тези, които страдат от уринарна инконтиненция. Това е най-често пациентка, които се поддават на процедурата. Защото това е, вярно е, че проблемът е срамежлив, но на толкова напрегната, че ги кара да действат.

Следващото упражнение-това е изкачване на тазовото дъно, ние си представяме, че ние искаме да дъното на таза максимално привличане към посочените по-горе съответни напрягане на мускулите. Napinamy мускулите все по-силно и по-силно, след което те бавно се махаме до пълна релаксация.

Vtight Gel къде и как да поръчате

Мускулите на Кегел участват в почти всяко движение – седене, ходене, кихане, dźwiganiu. Затварят таза и поддържат важни вътрешни органи. Силните мускули на тазовото дъно са необходими, за да се контролира правилното отделянето на урина и изпражнения, а също така да предотврати проблеми, като например, инконтиненция на урината.

Vtight Gel колко бързо работи

При нас ще намерите и много препоръки за храненето, които ще ви помогнат да водят здравословен начин на живот, съвети за действие на храните, включително, информация за които си струва да се обърнат, и на кого да се избегне по-добре; съвети за бременни жени и наскоро направени майките, за децата в училищна възраст, юноши, възрастни, а също и възрастните хора.

За съжаление, стесняване на влагалището след лечението е необратим, актуални препарати подобряват състоянието на лигавицата , без излагане на стената орган. Това е ефекта на лъчевата терапия , а не от постоперативни сраствания. Лъчева терапия се дава póżne усложнения тъкан под формата на фиброза , бомбета тъкани и атрофия.

Vtight Gel резултати

Трета стъпка-това е разбирането, че е добра издръжливост на мускулите на Кегел зависи от състоянието на целия организъм. Защото освен време на раждане, упражнения на Кегел, вие не трябва да се ограничават само от пространство. Така че, включени дейности са посочени йога, пилатес и фитнес център с помощта на топки. Целта е укрепване на всички мускули, стиска и rozkurczanie мускулите на Кегел трябва да бъдат придружени от упражнения ogólnorozwojowym. Струва си също така да се има предвид факта, че в рамките на деня да поддържат вертикално фигура и ограничаване на място, което причинява утончать мускулите на Кегел.

В заключение: винаги може да се намери решение. Не rezygnujmy от успешен брака и сексуалната. Ако има проблем, zgłaszajmy за специалист, професионалист, така и rozwiązujmy. Всеки от нас, независимо от формата на вагината и проблеми свързани с нея, заслужава пълно удовлетворение в спалнята.

аз съм на 18 години, след лечение онкологические процеси (nowotwor на ендометриума). Бързо дистанционно като ми легло скъпи. След това е бил подложен на naswietlaniom и brahyterapii. В момента дразни ме зарастването на влагалището. Има ли начини за премахване на zrostow , Лекарите препоръчаха ми cicatridine, но нищо не помогна. В момента използвам Овестин на влага във влагалището.

Тъй като гира интенсифицируют тренировка горните части на тялото, вагинални топчета (, посочени също като топки гейша), прави тренировка на мускулите на Кегел е по-ефективен. Каква е работата с бомбички, В зависимост от тежестта на за укрепване на мускулите на Кегел, топки се поставя във влагалището по 10 − 30 минути на ден. В това време се опитват да изпълнява нормални действия в дома, или на работното място, но най-добре е в изправено положение. Топки мобилизира Теб за кримпване на мускулите и поддържане на теглото на 40 − 90 грама чрез мускулите на дъното на матката.

Vtight Gel в аптеката

Vtight Gel опит

Но, за съжаление, човек не е машина, така че жизнените сили също някога свършва дотук. Още повече, че почти всички експерти отбелязват, че има много по-ефективни начини за opóĽnienie еякулация: от прости упражнения, след, разбира се, посрещане от сексолога (въпреки, че това решава по-малко хора, отколкото трябва – още основна роля играе срам).

Процедури, електротерапия, широко се прилага в кабинети по физиотерапия могат да бъдат в много случаи без проблеми се използват в домашни условия. Това се отнася и за рехабилитация на мускулите на Кегел, които могат ефективно да се засили с помощта на по-малки и удобни elektrostymulatorów. В случай на следродилна рехабилитация, чудесно решение е място Incontinence Плюс, който има набор от съответни програми, които са подходящи за различни състояния, отслабване на мускулите, в това число уникални програми, C и D, които са подходящи също така и за подобряване на оперативната съвместимост на здрави мускули.

Възстановяването след операцията Vaginal Narrower® е кратък, обикновено пациентът се връща към нормалните си дейности в рамките на няколко дни след процедурата, както и да вземе сексуален живот без болезнени усещания може би след няколко седмици след операцията. В периода от операцията до началото на следващото менструално кървене, се препоръчва при локално приложение на средства за интимна хигиена антисептично действие.

Процедура IntimaLase в сигурна и осъществяваме неинвазивни повдигане възстановява правилното напрежение тъкан на стените на вагината, което води до нейното свиване и еластичност. С помощта на специални глави, енергията на лазера се доставя на избраните места във влагалището и по принцип fototermicznej усаживается лигавиците в нейните граници. Процедурата не само подобрява еластичността на влагалището, но и подмладява тъканите, чрез корекция в нея колаген и еластин. Възстановяване на еластичността и свиване на стените на влагалището, подобрява нивото на сексуалното удовлетворение и усещане по време на полов акт.

Това е нещо, което отличава процедурата HIFU от другите от групата не-инвазивни процедури, пластична гинекология това му е няколко пъти по-висока ефективност, доказана в лъчетерапия. Ултразвукови вълни се влияе дълбоко в мускулната тъкан и инициира нейното възстановяване, без да наранява при него лигавицата на влагалището. Ефективността от тази процедура е значително, като превантивна терапия, както и при лечение на незадържане на урината и проблеми свободна влагалището, значително намаляване на нейния диаметър. Процедурата продължава от 20 минути и не изисква хоспитализация или изключения от професионалния живот. Единственият, може да се използва по време на бременност и кърмене.

Преди извършване на процедурата на пациента се поканени да таза положение (по гръб със свити крака). За вагината трябвало да е пластмасов или метален наблюдение на отметката, за да разшири нейната стена. Тънък пластмасов уред се вкарва във влагалището, след това през маточната шийка в маточната кухина, за да изтеглите фрагмент на ендометриума. Изпратения материал се изпраща за изследване histopatologicznego.


Има ли сигурен ,

Vtight Gel дозировка

Vtight Gel състав

Мъниста е достатъчно да измие с топла вода, не забравяйте, че влагалището не е стерилно околната среда, а така измиване на топки wpod топла вода е напълно достатъчно. За успокоение може да ги изплакнете с вода и сапун. Не myjmy топки в съдомиялна машина, тъй като там, обаче, има много химия, която може да предизвика алергии. Важно е да топки е лесно да се прилага. Можете да ги с тази цел, навлажнена с вода или lubrykantami на водна основа.

Vtight Gel къде и как да купя

Води подкрепа от ранно интензивно развитие чрез занимания, стимулиращи правилното развитие на детето. Занятията се препоръчва особено на децата с дисфункциями развитие и емоционални проблеми. Поддържа родителите на малки деца, чрез провеждане на инструктаж в областта на масаж Shantala и уроци на тема правилно подбрани занимания или начини за игра с деца, стимулиране на развитието им, разработване на малък мотор, контакт, социална и т.н.

Дискомфорта често са изложени на тежест в резултат на настъпили след бременност и раждане, хормонални промени. Жени се оплакват от чувство на вагиналната сухота и дискомфорт по време на полов акт. Затова не е чудно, че не са инвазивни методи за лечение на това състояние стават все по-популярни. В гинекологията, въпреки че се използва мезотерапию плазма, богата тромбоцитами ли коктейли witaminowymi овлажняващи и повече лигавицата, в този момент минава лазерна терапия, вагината и перинеума. Лазерни процедури, за да получите по-добър ефект допринася и за лечение на хиалуронова киселина.Vtight Gel къде да купя, Vtight Gel нежелани ефекти, Vtight Gel резултати, co zrobic gdy pochwa jest za luzna

Лазер MonaLisa Touch е разработен в първото си намерение, за да отговори на нуждите на жени, които са решили на раждане силите на природата. Няма съмнение, че раждането на дете е един от най-красивите и най-важните събития в живота. Предимства за бебето с идването в света на пътища природа, а и уникална връзка каква zawiązuje между майката и бебето веднага след раждането на силите на природата, без съмнение, е важно. Все по-често млади жени започват да има опасения от последиците за анатомията на половите органи, свързани с родовете естествено. Факт е, че актът за раждане е свързано с физиологичен отслабването на мускулите на тазовото дъно, с други думи на съединителната тъкан и rozluźnieniem входа на влагалището.

TURBT се извършва под обща анестезия. Хирургът използва инструмент, наречен cystoskopem, за да намерите видими тумори и да ги изтреби от обвивката на пикочния мехур. Раните са уплотняемые (kauteryzowane) с помощта на слаб електрически ток, и можете да получите катетър за премахване на кръв или на камъни от пикочния мехур през следващите няколко дни.

Vtight Gel коментари по форумите

Още преди няколко години, страдащи от проблеми на незадържане на урината могат да преминат само на заместителна терапия с помощта на хормони, както и носенето на специални втулки и памперси, анатомични. Според информацията, намираща се на сайта, повече от 40% пациенток се появява в кабинета на вашия лекар, само след 5 години borykania с проблема. Само 25% от жените се решават на помощ от специалист. Въпреки липсата на точна статистика, колко болни (във връзка с факта, че много жени се притесняват да се консултирате с лекар), разпространението на проблема е известна на лекарите толкова много, че все още разработва нови методи за лечение. Последната от тях е лазерно лечение на незадържане на урината при жените – безболезнена процедура, в процеса на обобщава и дава задоволителни резултати. Терапията е предназначена предимно за жените в по-млада възраст, желаещи да се отървете от wysiłkowym инконтиненция на урината в лека или умерена тежест.

Инконтиненция przepełnieniowa: Както подсказва името, включително и вид инконтиненция се случва постоянен превес на урина в пикочния мехур. Често това е в резултат на механични запек, като blokadastolcakału, хипертрофия на простатната жлеза, увреждане на нерви или сухожилия на пикочния канал.

интернет-услуги групови поръчки. Е създаден за хора, които ценят високото качество и ниската цена. Всеки ден ние доставяме нови акции на популярни услуги, интересни пътувания и полезни продукти. Всичко с отстъпка до 93%. Ако търсите начин да прекарате свободното си време, MyDeal ще намерите купони за ресторанти, суши барове, заведения и интересни места в града. Жителите на Варшава, Краков, Познан, Катовице и в други градове на силезия, Вроцлав или Гданск могат да се възползват от отстъпка на услугите в категорията здраве и красота, гастрономия, курсове и обучения. Атрактивни цени включват в себе си и билети за концерти, в театри, както и билети за спортни клубове. Сделки с по-евтини от услугите да могат и хора, живеещи в малки градове, като, например, Бидгошч, Торун, или Olsztyn.

Vaginal Narrower® – това е минимално инвазивна операция за пластика на перинеума с помощта на нишки лифтинг на лицето. Е отговорът на проблемите на жените, чиито промени, свързани с възрастта (включително и хормонални) или трудно раждане чрез природата са станали причина за повишаване на luźności на влагалището. Отслабване на мускулите на перинеума е свързано с проблеми със здравето, като например чести инфекции, възпаление на вулвата или ожулвания, както и влияе върху чувството на прекомерен дефицит в процеса на полов акт. Следователно, намалява удовлетворение с полов акт – и то при двамата партньори.

Причината също може да има такива преживявания, като не твърде нежни таза преглед, неуспешни опити на полов акт, но и чувство на вина, свързани с факта, че същността сексуална, по-специално, когато е израснал в много консервативна в дома, където за радост на тялото са тема табу. Това се случва също, че vaginismus има база, биологични, и по-точно в анатомията или се появява в резултат на това премина процедури, неправилно свързване или покълнал в себе си перинеума след раждане.

Причини прекомерно luźności влагалището се отделя поне няколко. Като основен фактор, свързани със загубата на еластичност, както и еластичността на структури, захранване на вагината са пренесени раждане. Особен риск на проблема изложени на риск, на първо място тези на пациентката, които са идвали няколко пъти, а също и тези жени, които раждат силите на природата се проведе от някакви усложнения. Друга възможна причина за чувства чрез пациентката прекомерно luźności в рамките на влагалището може да се промени, свързани с възрастта. Появата на менопаузата (на последната менструация) и свързаните с нея промени на хормонално (преди всичко, намаляване на концентрация на естрогени в женския организъм), е причина за това, че структурата на половите пътища губи своята твърдост и еластичност. Рискът от описаните нарушения се увеличава при жени, страдащи от затлъстяване, пушене на цигари и за онези, които са били в миналото някакви оперативни процедури в областта на таза (например, histerektomię, т.е. отстраняване на матката).

По време на бременност също могат да се използват топки на гейша, да не навреди на детето, а ще упражнения. Важно е да не се откаже от физически упражнения след раждането – по-нататъшното им изпълнение ще ускори завръщането на rozluźnionych за гъвкавост на мускулите преди раждането и да се възстанови правилната анатомията на входа на влагалището.

Каним пациенток не само от Града, но и от Хожува и Бытома, Руди-Сленска, г. свентохловице, Сосновец, Тарновских Планините, Архитектура и други градове на Силезия. СМ Пределно изпълнява процедури за лечение на незадържане на урината, лазерна намалява влагалището.

Нишки са характерни куки, разположени в две посоки, благодарение на което точно стоят на котва в кърпа и не се поддават на движението. Изработени от polikaprolaktonu, това е материал, отдавна използван за производството са широко използвани в хирургията на така наречените разтворими шевове. След повече от година нишки ще бъдат погълнати, но около тях се образува много нов колаген и еластин влакна, благодарение на ефект процедурата се задържа по-дълго.

Процедура с помощта на лазер и се характеризира с относително високо ниво на сигурност. Риск на значими усложнения е минимална, макар и в рамките на няколко часа след процедурата може да се задържи зачервяване област, която се поддава на процедурата, а също така могат да се появят малки wybroczynki и синини. Изброените заболявания много бързо и спонтанно изчезват.

Професор Мариана Skrzypulec-Plinta – специалист акушер-гинеколог, ендокринолог, seksuolog. Ръководител На Здравето на Жената Силезия в Медицинския Университет в Катовицах. Удостоена с престижната награда “Лекар – Приятел на Жената” – и това е основното му предназначение – от тридесет години води практиката на лекар, лекува, обучение и подкрепа на жени от цяла Полша, за да победим заедно с тях на болестта. Автор на повече от 200 научни публикации. Председател на Секцията по Детска Гинекология и Момиче Полското Общество Гинеколози, заместник-председател на Секцията на Менопаузата и на Andropause PTG, Председател На управителния Съвет на Фонда MSD за Здравето на Жените. През целия си живот, медицински център” се борят три приоритета: превенция в областта на медицината, борба с вредни навици и равни права за жените.

Въпреки че процедурите, закривайки интимни места все още е за някои тежък предмет, не трябва да забравяме, че добре расширяющаяся област на медицината. Процедури на естетичната гинекология са предназначени за жените, които искат да се отърват от нежелани проблеми, например, VRS. Пациентката виждат подобряване на интимните отношения, както и по-високо самочувствие.

Кожата в областта на интимните податливи на образуване на старчески петна въпреки това, не е работа на тяхното въздействие на слънчевата радиация. Област на ануса и срамните устни, като и други части на тялото могат да имат по-тъмен цвят. Образуването на старчески петна може да е наследствена черта, тя също може да бъде причинено от фактори, като: бременност, хормонални промени или тен в солариума. Тези промени в областта на интимните засягат проблеми с приемането на собственото си тяло, а също така много неблагоприятно влияние върху свободното сближаване в интимните ситуации с партньор, тъй като те могат да причинят чувство на срам и неудобство. Благодарение на съвременната естетична гинекология , която отива към по-горе проблеми, нашата клиника има възможност да предложим на Клиентката процедура за лазерно избелване и сън видимо изглажда бръчките интимните зони. Това е ефективна алтернатива за всички, които не са помогнали на мехлеми и кремове за избелване.

Намалява влагалището е процедура, която се провежда при жените uskarżających на загубата на удовлетворение от половия акт. Тя е резултат от отпускане на стените на влагалището. Освен това, в резултат на влошаване на състоянието на колагеновите влакна. Тези, отговорни за овлажняването и еластичността на клетките се удължават, защото и обрат при някои жени по време на раждане. Това също е признак на стареене на тялото. За щастие, в днешно време те може да се определи.

Инжектиране на хиалуронова киселина в стената на влагалището се извършва под местна упойка и трае около. 20 минути. Пациентката да не изпитва дискомфорт, а игли, използвани за въвеждане на препарата се използват много тънки. След процедурата може да се появи зачервяване или оток, изчезващ в продължение на няколко дни. Хиалуроновата киселина Neauvia Rose е напълно биоразлагаемым, така че няма риск от възникване на непоносимост или нежелани странични ефекти.

За начало трябва да се съкрати мускулите, да преброите до 7, и лигавене. Почивка за няколко секунди и повторете намаляване до около 10 пъти или до появата на умора. С укрепването на мускулите, е необходимо да се увеличи броя на повторенията. Второто упражнение е бързо свиване на кратки интервали. Стиснете и отпуснете десет пъти. През цялата тренировка трябва да диша нормално. Мускулите трябва да бъдат напълно намалява и спокойна.

Струва си също така, след като процедурата е да осигури ефективност на мускулите на Кегел. Ежедневните упражнения са както редовна натяжении на мускулите в няколко серии. Полезни също така ще топки waginalne – за предпочитане са изработени от медицински силикон. Ще се увеличи действие на операция и в допълнение, ще се подобри тонуса на мускулите на влагалището.

По-скоро това е проблем срамежлив и pomijano го дори в разговори с близки приятели. Не трябваше да говоря на глас заболявания на жените след раждане, загуба на еластичността на стените на влагалището и възможни проблеми с незадържане на урината. Днес, за щастие, жените все по-често се говори в своите комплекси, а отговорът на тяхната болест е пластична операция на влагалището, т.е. тя се нарича vaginoplasty. Не е задължително да е изпълнена с помощта на скалпел – алтернатива на хирургическата операция, е лазерната терапия.

В набор от операции в естетичната гинекология също така включва целия пакет процедури, наречени общо помощта на пластика на ginekologiczną. Това лечение се провежда традиционните методи, хирургични или използващи съвременните постижения на лазерна терапия или плазмена технология. Благодарение на тази областта на естетичната гинекология извършваме процедури лабиопластики, hymenoplastyki, waginoplastyki и много други процедури.

Vtight Gel странични ефекти

Ние ще представим преглед на не-хирургически техники с използване на нишки Aptos в областта на лифтинг на лицето и ревитализиране на срамните устни и zwężania устието на влагалището, както и на съвременни технологии. С помощта на лазер Джулиет. производство на Asclepion Laser Technologies – ще бъде представен endowaginalny процедура се използва за еднократна употреба глави, а с помощта на ЕВА – устройство, работещ по технологията VDR – QuadriPolarnej RadioFrekwencji, ще бъде показан процедура endowaginalny и лифтинг на лицето на срамните устни. Ще бъде представена и концепцията на комбинирани методи.

След процедурата, пациентката може да се възползва от радост изпитвам сексуални дори до две години. Най-голямо разнообразие на цените имат гинекологични диспансери във Варшава, тъй като разликите достигат до почти 2000 рубли! Цените варшавских клиники е 850-2800 рубли. За сравнение, клиника краковское такса за процедурата 1200-1500 руб., – вроцлавске 1000-1800 евро, както и консултации ginekologiczna в Бялисток 2500 рубли. Най-скъпата процедура може да се извърши в Познан, защото стои до 3000 рубли.

Конци Vaginal Narrower са създадени с мисъл за жени , които изпитват дискомфорт, свързан с разширяване на входа на влагалището в резултат на разтягане на мускулите. Основната цел на процедурата е подобряване на външния вид и привлекателността на външните полови органи на жената , подобрява функциите си , а също и подобряване на сексуалното удовлетворение.

Овлажнява кожата на интимните зони е по-гъвкава, по-устойчива на повреди и износване. Значително намалява неприятните неразположения под формата на болка или сърбеж. Леко увеличава обема на срамните устни. ефекти се запазват в продължение на около година.Vtight Gel къде да купя, Vtight Gel нежелани ефекти, Vtight Gel резултати, zwężenie ujścia pochwy


Ако за гинеколог все още предизвиква у някого усмивка срам – заслужава да се обмисли. Защото, като важни в живота на удоволствия, като например сексът, неистов смях, танци, пълна физическа подготовка, Важно е, не е ли така, Междувременно, много жени изпитват в това отношение значителни ограничения. Не трябва да е така.

Представяме на 9 пациенти с увреждане на уретерите и 4 с przetokami пузырно-утробными. При 7 пациенти podwiązano уретерите, в това число 3 от двете страни, една от тях се отстранява задната стена на пикочния мехур заедно с триъгълник и przypęcherzowym части на пикочните пътища. Две болни са повредени уретерите, с образуването на свища moczowodowo-влагалищной, в това число от 1 стома moczowodowo-влагалищная współistniała с przetoką пузырно-влагалищную.